alma
Member
Περιμένουμε με αγωνία τη συνέχεια. Για να δούμε αξίζει να κάνουμε μέρος από το γαμήλιο ταξίδι μας εκεί?
Εγώ πάντως μετά χαράς θα πήγαινα γαμήλιο εκεί! Αν σας αρέσει η όμορφη φύση θα το ευχαριστηθείτε πιστεύω! Άσε που με τόσους καταρράκτες μπορούν να παίξουν και σκηνικά εμπνευσμένα από την περιβόητη σκηνή στο Cocktail με τον Tom τον Cruise!Περιμένουμε με αγωνία τη συνέχεια. Για να δούμε αξίζει να κάνουμε μέρος από το γαμήλιο ταξίδι μας εκεί?
Σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια! Από εκεί και πέρα, βλέποντας τις θερμοκρασίες που επικρατούν μέσα στη χρονιά, νομίζω ότι αποτελεί έναν προορισμό για όλες τις εποχές. Δεν είναι ανάγκη δηλ. να τον περιορίσεις στα καλοκαιρινά σου σχέδια.Συγχαρητηρια underwater!Και γιατι εκανες solo ενα ταξιδι που ηθελες και γιατι με την περιγραφη σου μας δινεις ομορφες λεπτομερειες για το νησι.
Πλεον θετει σοβαρη υποψηφιοτητα για τα σχεδια μου το επομενο καλοκαιρι!
Ναι,το γνωριζω.Απλα,θεωρητικα,εχω αλλα σχεδια για χειμωνα, ανοιξη.Σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια! Από εκεί και πέρα, βλέποντας τις θερμοκρασίες που επικρατούν μέσα στη χρονιά, νομίζω ότι αποτελεί έναν προορισμό για όλες τις εποχές. Δεν είναι ανάγκη δηλ. να τον περιορίσεις στα καλοκαιρινά σου σχέδια.
Καλά, τα παραλές! Δε νομίζω ότι πρόκειται και για κάποιο άξιο θαυμασμού κατόρθωμα.Υ.Γ Θα επρεπε να δημιουργηθει ενα γκρουπακι στο φορουμ για τις γυναικες που ταξιδεουν μονες.Μπορει να ειναι λιγες αλλα ειναι μια κατηγορια απο μονες τους.Εγω προσωπικα σας θαυμαζω!
Από πού απορρέει ο θαυμασμός? Όλοι μπορούμε σήμερα να κλείσουμε ένα αεροπορικό και μια διαμονή και μαζί με δυο-τρία ψευτοαγγλικά να πάμε οπουδήποτε μέσα στην Ευρώπη.Υ.Γ Θα επρεπε να δημιουργηθει ενα γκρουπακι στο φορουμ για τις γυναικες που ταξιδεουν μονες.Μπορει να ειναι λιγες αλλα ειναι μια κατηγορια απο μονες τους.Εγω προσωπικα σας θαυμαζω!
Με το που είδα ότι έχεις ποστάρει άρχισα να αναρωτιέμαι τι ορθογραφικό/μεταφραστικό λάθος έχω κάνει που να έχει επιφέρει τη μήνη σου!Από πού απορρέει ο θαυμασμός? Όλοι μπορούμε σήμερα να κλείσουμε ένα αεροπορικό και μια διαμονή και μαζί με δυο-τρία ψευτοαγγλικά να πάμε οπουδήποτε μέσα στην Ευρώπη.
Η ερώτησή σου με προσβάλλει! Εννοείται δοκίμασα και έφερα και εδώ! Λεπτομέρειες εν καιρώ!Περιμένουμε τη συνέχεια του ταξιδιού στη Μαδέρα.Δοκίμασες κ τα γλυκά κρασιά τους?