• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πορτογαλία Μαδέρα: πόση ομορφιά μπορεί να χωρέσει σε μια κουκίδα στον Ατλαντικό;

paefstra

Member
Σχετικά με την εμπειρία σου, μου φαίνεται ότι έπεσες σε χαρακτηριστική περίπτωση τζαμπατζή, κάτι που χαρακτηρίζει μια κατηγορία ανθρώπων έτσι κι αλλιώς. Το couchsurfing θα μπορούσε να είναι ένα πλαίσιο που αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να δράσουν χωρίς ενοχές.
Μπορεί να μην είναι για όλους έτσι, αλλά προσωπικά βαριέμαι να παίρνω τέτοια ρίσκα με αγνώστους είτε για να φιλοξενήσω, είτε για να φιλοξενηθώ. Για έναν καφέ εντάξει, μια χαρά μου φαίνεται.

jimp

Member
Εγω αλλο ηθελα να σχολιασω.

Γραφεις σε ενα σημειο οτι πηγε να κοιμηθει στο ατοκινητο και πηγες και συ μαζι της?
Διαβασα καλα?

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Μπορεί να μην είναι για όλους έτσι, αλλά προσωπικά βαριέμαι να παίρνω τέτοια ρίσκα με αγνώστους είτε για να φιλοξενήσω, είτε για να φιλοξενηθώ. Για έναν καφέ εντάξει, μια χαρά μου φαίνεται.
Ναι κι εγώ προς το παρόν στους καφέδες μάλλον θα περιοριστώ.

Εγω αλλο ηθελα να σχολιασω.

Γραφεις σε ενα σημειο οτι πηγε να κοιμηθει στο ατοκινητο και πηγες και συ μαζι της?
Διαβασα καλα?
Αφού νύσταζα ρε συ!

jimp

Member
Ε γιαυτο η κοπελα ειπε να ερθει μαζι σου.

Σου λεει τζαμπα αυτη στο αυτοκινητο,θα πληρωσω εγω στο ξενοδοχειο?

alma

Member
Εγώ πάντως διψάω για τη συνέχεια.:clap:
Όσο για τη φιλοσοφική σας συζήτηση, μπορεί ένα ζευγάρι που είναι φανατικοί των ταξιδιών κ οι δυο,να διαφωνούν,όχι για τους προορισμούς ,αλλά για το ποιόν θα επισκεφτούν πρώτα.Εμείς έχουμε τέτοιες μικροδιαφωνίες.:haha:

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Όσο για τη φιλοσοφική σας συζήτηση, μπορεί ένα ζευγάρι που είναι φανατικοί των ταξιδιών κ οι δυο,να διαφωνούν,όχι για τους προορισμούς ,αλλά για το ποιόν θα επισκεφτούν πρώτα.Εμείς έχουμε τέτοιες μικροδιαφωνίες.:haha:
Σας λυπάμαι βρε alma! :haha:

jimp

Member
:haha::haha::haha::haha: Κι όμως θέλω να πάω Κούβα κι εκείνος θέλει να πάμε αργότερα.:mad:
Τέλοσπάντων προς το παρών για τη Μαδέρα συμφωνούμε.:D
Καλα δε διαβαζεις τι λενε ολοι εδω για την κουβα και τους αντρες?
Το τραβαει η ζωη σου!

Ροτα προς μαδερα λεμε...

alma

Member
:haha::haha::haha: Δεν έχω τέτοιους φόβους αλλά εκείνος έχει κάποιους (αδικιολόγητους κατά τη γνώμη μου),γιατί έχει ακούσει κάτι αντίστοιχα για την Κούβα κ τις γυναίκες.:haha: Κάποιες Ελληνίδες πήγαν κ έμειναν για πάντα.:haha:

Πάντως τη Μαδέρα θα την τιμήσουμε είναι όνειρο και των δυο.Και παρόλο που είναι σχετικά κοντά, για τους Έλληνες είναι ασυνήθιστος προορισμός.Οι πιο πολλοί μας λένε:<<Μαδέρα?Που είναι αυτό,δεν το έχω ξανακούσει>>.:shock::haha:

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Πάντως τη Μαδέρα θα την τιμήσουμε είναι όνειρο και των δυο.Και παρόλο που είναι σχετικά κοντά, για τους Έλληνες είναι ασυνήθιστος προορισμός.Οι πιο πολλοί μας λένε:<<Μαδέρα?Που είναι αυτό,δεν το έχω ξανακούσει>>.:shock::haha:
Ναι, οι περισσότεροι στους οποίους είπα πού πήγα δεν ήξεραν πού είναι, ή νόμιζαν ότι βρίσκεται στη Μεσόγειο (πιθανώς το μπέρδεψαν με Μαγιόρκα και λοιπά). Αλλά ας μην το παίζω και ξύπνια, κι εγώ όπως ανέφερα στην αρχή της ιστορίας μόλις πέρυσι το καλοκαίρι ανακάλυψα τον συγκεκριμένο προορισμό. :D

Και όντως δεν πάνε Έλληνες. Μου το είπαν οι ντόπιοι και το κατάλαβα και από μόνη μου καθώς όσες μέρες έμεινα εκεί δεν είδα Έλληνες, κάτι που πάντα με χαροποιεί όταν βρίσκομαι στο εξωτερικό και θέλω να ξεφεύγω. Επίσης δεν είχε και πολλούς Ιταλούς (τους οποίους θεωρώ εξίσου ανυπόφορους τουρίστες :D ).

Πάντως ναι, δεν είναι μακριά, 4 ώρες η πτήση για Λισσαβώνα και 1μιση-2 παρά ώρες αυτή για Μαδέρα.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom