• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μέσω διαδικτύου, επιλέγουν τις διακοπές τους οι νέοι

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
m-stam όσες φορές τηλεφωνησα σε πρακτορείο , δεν με εξυπηρετησαν καθόλου ουτε καν μου τηλεφωνησαν πίσω ...
Τελικα η δουλειά γίνεται μόνο οταν παω στο πρακτορείο εγώ η ίδια.
Υποθετω ότι δεν δίνουν πολυ βαση στα τηλεφωνα γιατί ο καθενας απο εμας , τηλεφωνει ,ρωταει ότι μου κανει κέφι και συνηθως δεν το κλεινει , επιπλεον ειναι πολυ απασχολημενοι και "τρελαμενοι"
για μένα ειναι απο τους πιο δυσκολους κλάδους στο τουριστικό τομέα (εννοώ ο του εξερχόμενου τουρισμού) .

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
επιπλεον ειναι πολυ απασχολημενοι και "τρελαμενοι"
για μένα ειναι απο τους πιο δυσκολους κλάδους στο τουριστικό τομέα (εννοώ ο του εξερχόμενου τουρισμού) .
Στην κατηγορία "τρελαμένοι" νομίζω ότι ανήκουν επίσης και αυτοί που ασχολούνται με το business και συνεδριακό κομμάτι του τουρισμού.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Τελικά anny σε όλα τα ποστα των τουριστικών επαγγελμάτων
εχουμε μια δόση "τρελίτσας" , ειναι στη φυση του επαγγελματος !!

m-stam

Member
Επόμενο Ταξίδι
ακόμη τίποτα...
Ταξίδι-Όνειρο
Τα πάντα όλα...
Nαι, αλλά στη δική σου περίπτωση πλήρωσες λιγότερα γιατί πέταξες με low cost.
Η σύγκριση θα ήταν σωστή και δίκαια αν πετούσες με την Aegean, που σου έδωσε και το πρακτορείο.
Φίλε trveladdict δεν διάβασες προσεχτικά όλο το μήνημά μου.

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
η ΑΒ μια χαρά εταίρια ειναι, μη low cost, με πολυ καλές τιμές
29 ευρώ με βαλίτσα, νέα αεροσκάφη κι με βαλίτσα στην τιμη

m-stam

Member
Επόμενο Ταξίδι
ακόμη τίποτα...
Ταξίδι-Όνειρο
Τα πάντα όλα...
και ωραία σαντουιτσάκια και πιχνιδάκι για τα παιδιά!!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Είναι αλήθεια ότι τα πρακτορεία μπορούν να δώσουν και συνδυασμούς πτήσεων που οι ίδιες οι αεροπορικές, και τα "τετριμμένα" ψαχτήρια δε δίνουν. Έχουν τη δυνατότητα να "χτίσουν" περίπλοκα PNR με συνδυασμούς πτήσεων / εταιριών που δεν υπάρχουν κανονικά στα συστήματα.

Από κει και πέρα όμως, αν είναι κάθε φορά που θέλω να ταξιδέψω, εν έτει 2010, να πρέπει να πάω αυτοπροσώπως και να κατσικωθώ σε ένα γκισέ ταξιδιωτικού γραφείου για να φιλοτιμηθεί ο οποιοσδήποτε υπάλληλος να δεήσει να μου κάνει τη χάρη να με εξυπηρετήσει, προτιμώ να πληρώσω το εισιτήριο ακόμη και ?200 παραπάνω και να το κλείσω από την ηρεμία του καναπέ μου. Το θέμα δεν είναι μόνο οικονομικό...

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
το 29 ευρω ειναι εισητηριο;;
απο ελλαδα για γερμανια με ΑΒ και 29 Ευρω?

Traveller

Member
Όταν μιλάμε για δύσκολα μακρινά εισιτήρια ο πράκτορας είναι μονόδρομος... δεν μιλάω μόνο για το οικονομικό που πολλές φορές μπορεί να σου βρει φτηνότερο μιλάω για θέμα ασφάλειας... στο τελευταίο μεγάλο μου ταξίδι χρησιμοποίησα τον πράκτορά μου και πλήρωσα εν γνώση μου 50? παραπάνω γιατί αν μου τύχαινε μια στραβή σε κάποιο σκέλος από τις πολύπλοκες πτήσεις μου μόνο εκείνος θα μπορούσε να βγάλει εύκολα άκρη... σκέφτηκα ότι αν ήμουν στην άκρη του κόσμου και είχα κάποιο πρόβλημα στις πτήσεις μου δεν υπήρχε περίπτωση να βρω άκρη με τα μεγάλα σαιτς κρατήσεως εισιτηρίων... μην απαξιώνετε λοιπόν τους επαγγελματίες... με το να βγάλετε ένα εισιτήριο για Ρώμη από το σάιτ της Easy δεν σημαίνει πως γίνατε ειδικοί...

GTS

Member
Όταν μιλάμε για δύσκολα μακρινά εισιτήρια ο πράκτορας είναι μονόδρομος... δεν μιλάω μόνο για το οικονομικό που πολλές φορές μπορεί να σου βρει φτηνότερο μιλάω για θέμα ασφάλειας... στο τελευταίο μεγάλο μου ταξίδι χρησιμοποίησα τον πράκτορά μου και πλήρωσα εν γνώση μου 50? παραπάνω γιατί αν μου τύχαινε μια στραβή σε κάποιο σκέλος από τις πολύπλοκες πτήσεις μου μόνο εκείνος θα μπορούσε να βγάλει εύκολα άκρη... σκέφτηκα ότι αν ήμουν στην άκρη του κόσμου και είχα κάποιο πρόβλημα στις πτήσεις μου δεν υπήρχε περίπτωση να βρω άκρη με τα μεγάλα σαιτς κρατήσεως εισιτηρίων... μην απαξιώνετε λοιπόν τους επαγγελματίες... με το να βγάλετε ένα εισιτήριο για Ρώμη από το σάιτ της Easy δεν σημαίνει πως γίνατε ειδικοί...
Κι εγώ έχω πολύ περίπλοκο πρόγραμμα στο επικείμενο ταξίδι μου στην ΝΑ Ασία (με Τούρκους Σιγκαπούρη, 4 πτήσεις AirAsia και μία πτήση Berjaya Air) και έκλεισα όλα τα εισιτήρια από τα επίσημα sites των αεροπορικών εταιρειών. Δεν έχω κλείσει εισιτήριο ποτέ από σάιτ κράτησης, μόνο απευθείας από την αεροπορική εταιρεία και ο λόγος είναι ότι ποτέ δεν έχω βρει καλύτερη τιμή στον online πράκτορα. Δε ξέρω αν ψάχνω λάθος, αλλά δε μου έχει συμβεί ποτέ μέχρι στιγμής.

Άρα, αν πάει κάτι στραβά υπάρχει η επίσημη γραμμή εξυπηρέτησης της εταιρείας να σε βοηθήσει, συν φυσικά τη ταξιδιωτική σου ασφάλεια. Εκτός αν αναφέρεσαι σε στραβές που μπορεί να τύχουν και δε μπορώ να τις φανταστώ, λόγω μικρής μου εμπειρίας φυσικά....δε βλέπω γιατί να είναι μονόδρομος στο ταξίδι που έκλεισα εγώ π.χ. ο πράκτορας.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
πό κει και πέρα όμως, αν είναι κάθε φορά που θέλω να ταξιδέψω, εν έτει 2010, να πρέπει να πάω αυτοπροσώπως και να κατσικωθώ σε ένα γκισέ ταξιδιωτικού γραφείου για να φιλοτιμηθεί ο οποιοσδήποτε υπάλληλος να δεήσει να μου κάνει τη χάρη να με εξυπηρετήσει, προτιμώ να πληρώσω το εισιτήριο ακόμη και ?200 παραπάνω και να το κλείσω από την ηρεμία του καναπέ μου. Το θέμα δεν είναι μόνο οικονομικό...
Αγαπητέ taver για μένα που συνηθως ταξιδευω μία άντε δύο φορές το χρονο και τα 200 ευρω ειναι ΠΟΛΛΑ χρηματα και αν προκειται για οικογενεια ειναι 800 , αξιζει το κόπο να παω σε ενα πρακτορειο και να "ταλαιπωρηθω".
Σε όλα τα ταξιδια που σχεδιάζω και πραγματοποιώ , δυστυχως το πρωτο θεμα μου ειναι το οικονομικο .
Θεωρησε τον εαυτο σου πολυ τυχερό άνθρωπο και σου ευχομαι να εισαι ετσι για πάντα :)

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
το 29 ευρω ειναι εισητηριο;;
απο ελλαδα για γερμανια με ΑΒ και 29 Ευρω?
υπάρχει περιπτώσει στην Ελλάδα να υπάρχει τέτοια τιμή? :bleh: το λόμπυ των Α3/ΝΟΑ δε θα το άφηναν :p
λέω για Πολώνια, Αυστρία Ιταλία κι τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα