• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μέσω διαδικτύου, επιλέγουν τις διακοπές τους οι νέοι

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Κλείνω μόνο απο τα επίσημα site των αεροπορικών εταιρειών τα τελευταία χρόνια.
πιστεύω οτι βρίσκω την καλύτερη τιμή και ειμαι σίγουρη για την κράτηση μου.
Λαμβάνω και τα newsletters οπότε γνωρίζω στο περίπου τις τιμές και τις χρονικές στιγμές.
όσο για τις εσωτερικές πτήσεις μακρινών προορισμών, επίσης κλεινω μέσω internet, μιλάω για εταιρείες που δέχονται κρατήσεις μεσω web.αν όχι,μου κρατάει εισιτήρια το τοπικό πρακτορείο που επιλέγω και για τις μετακινήσεις μου.(βλέπε vietnam και myanmar)

m-stam

Member
Επόμενο Ταξίδι
ακόμη τίποτα...
Ταξίδι-Όνειρο
Τα πάντα όλα...
Κλείνω μόνο απο τα επίσημα site των αεροπορικών εταιρειών τα τελευταία χρόνια.
πιστεύω οτι βρίσκω την καλύτερη τιμή και ειμαι σίγουρη για την κράτηση μου.
Και εγώ αυτό πίστευα μέχρι που τον Μάρτιο την στιγμή που η Alitalia μου έδινε 240 ευρώ τιμή για Θεσσαλονίκη-Βενετία σε άλλο site τα έκλεινα 177 ευρώ με όλα τα δεδομένα ίδια.
Από τότε μέχρι το τελευταίο λεπτό πριν κλείσω τα τσεκάρω σε όλους για σιγουριά.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Και εγώ αυτό πίστευα μέχρι που τον Μάρτιο την στιγμή που η Alitalia μου έδινε 240 ευρώ τιμή για Θεσσαλονίκη-Βενετία σε άλλο site τα έκλεινα 177 ευρώ με όλα τα δεδομένα ίδια.
Από τότε μέχρι το τελευταίο λεπτό πριν κλείσω τα τσεκάρω σε όλους για σιγουριά.
εδώ δεν ξέρω τι παίχτηκε..δεν μου έχει συμβεί ..θα το εχω κατά νού ομως.

flora

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Αζόρες-Μαδέιρα
το ίδιο είχε συμβεί και σε εμένα..η τιμή του σαιτ της aegean ήταν κατά 40 ευρω υψηλότερη απο αυτήν που έδινε κάποια άλλη μηχανή αναζήτησης. πώς γίνεται αυτό;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Αγαπητέ taver για μένα που συνηθως ταξιδευω μία άντε δύο φορές το χρονο και τα 200 ευρω ειναι ΠΟΛΛΑ χρηματα και αν προκειται για οικογενεια ειναι 800 , αξιζει το κόπο να παω σε ενα πρακτορειο και να "ταλαιπωρηθω".
Σε όλα τα ταξιδια που σχεδιάζω και πραγματοποιώ , δυστυχως το πρωτο θεμα μου ειναι το οικονομικο .
Θεωρησε τον εαυτο σου πολυ τυχερό άνθρωπο και σου ευχομαι να εισαι ετσι για πάντα :)
Παρεξήγηση: Χρησιμοποίησα την υπερβολή για να δείξω πιο έντονα το point μου. Και για μένα είναι σημαντικά τα 200 ευρώ. Μην πιάνεστε από το νούμερο...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
το ίδιο είχε συμβεί και σε εμένα..η τιμή του σαιτ της aegean ήταν κατά 40 ευρω υψηλότερη απο αυτήν που έδινε κάποια άλλη μηχανή αναζήτησης. πώς γίνεται αυτό;
Συμβαίνει πολύ συχνά, η αεροπορική να έχει κάνει συμφωνία με κάποιο σάιτ που δίνει τα εισιτήριά της φθηνότερα από οπουδήποτε αλλού, ή το ποσοστό των εισιτηρίων που διέθετε η ίδια στο χαμηλότερο ναύλο να εξαντλήθηκε, ενώ το ίδιο ποσοστό που διέθεσε στο σάιτ να έχει παραμείνει κ.ο.κ. Σήμερα κοιτώντας για εισιτήρια στην Αφρική, μου ερχόταν φθηνότερο από σάιτ απ' ό,τι από την εταιρεία, συχνό πράγμα είναι, αν και όχι ο κανόνας.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom