Μέλη που δεν είναι ενεργά

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Κάποιοι μπορεί να σταμάτησαν να γράφουν και να σχολιάζουν όμως είμαι σίγουρος πως κάποιοι από αυτούς μπαίνουν και διαβάζουν. Σίγουρα όμως κάποιοι εξαφανίστηκαν τελείως και προφανώς δεν μπαίνουν καν.

Επειδή είμαι ειλικρινής και μάλλον κανείς δεν θα το γράψει, 5 συγκεκριμένα μέλη προσωπικά δεν μου λείπουν καθόλου. Άλλωστε έχουν καταθέσει και ιστορίες και πληροφορίες οπότε μια χαρά. Ίσως να μην έχουν να πουν κάτι άλλο ή απλά να ξεπέρασαν το φόρουμ. Αλλά θα συμφωνήσω ότι πολλά από τα ονόματα που αναφέρθηκαν πιο πάνω θα ήθελα να τα δω ξανά ενεργά. Θα αναφέρω και την @KLEOPATRA που ψιλοεξαφανίστηκε αν και την βλέπω στο facebook. Θα προσθέσω και την @zmaria και την @echo2011 . Aν κάτσω να σκεφτώ θα θυμηθώ κι άλλους.
:haha::haha: Θεός

Dina Z

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Βεβαίως αυτό είναι στάνταρ χαρακτηριστικό των forum, με κόσμο που σταματάει να γράφει και νέο κόσμο που μπαίνει κατά καιρούς, αλλά παρόλα αυτά νομίζω ότι έχουμε παλιά μέλη που θα ήταν πολύ ευχάριστο να τα δούμε να επιστρέφουν στην κοινότητα.
Μμμμμμμ! Όπως και στις άλλες κοινωνικές ... φιλικές... ανθρώπινες σχέσεις :rolleyes:

fotast

Member
Κάποιοι μπορεί να σταμάτησαν να γράφουν και να σχολιάζουν όμως είμαι σίγουρος πως κάποιοι από αυτούς μπαίνουν και διαβάζουν. Σίγουρα όμως κάποιοι εξαφανίστηκαν τελείως και προφανώς δεν μπαίνουν καν.

Επειδή είμαι ειλικρινής και μάλλον κανείς δεν θα το γράψει, 5 συγκεκριμένα μέλη προσωπικά δεν μου λείπουν καθόλου. Άλλωστε έχουν καταθέσει και ιστορίες και πληροφορίες οπότε μια χαρά. Ίσως να μην έχουν να πουν κάτι άλλο ή απλά να ξεπέρασαν το φόρουμ. Αλλά θα συμφωνήσω ότι πολλά από τα ονόματα που αναφέρθηκαν πιο πάνω θα ήθελα να τα δω ξανά ενεργά. Θα αναφέρω και την @KLEOPATRA που ψιλοεξαφανίστηκε αν και την βλέπω στο facebook. Θα προσθέσω και την @zmaria και την @echo2011 . Aν κάτσω να σκεφτώ θα θυμηθώ κι άλλους.
Ωραία τα είπες.Και ότι κάποιοι μόνον διαβάζουν πλέον και ότι υπάρχουν μέλη που δεν μας λείπουν καθόλου άσχετα το τι έχουν γράψει.Ας τελειώσουμε με τα μέλη που θέλουμε πίσω και μετά πιάνουμε ποια δεν μας λείπουν.Πιθανόν όλοι μας θα έχουμε και μια τέτοια λίστα :D

Last edited:

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ωραία τα είπες.Και ότι κάποιοι μόνον διαβάζουν πλέον και ότι υπάρχον μέλη που δεν μας λείπουν καθόλου άσχετα το τι έχουν γράψει.Ας τελειώσουμε με τα μέλη που θέλουμε πίσω και μετά πιάνουμε ποια δεν μας λείπουν.Πιθανόν όλοι μας θα έχουμε και μια τέτοια λίστα :D
:DΕ ναι αυτή η λίστα είναι πιο πικάντικη και έχει πιο ενδιαφέρον αλλά αυτά δεν λέγονται δημόσια! Άλλωστε και το τραβελστορις μια κοινωνία είναι. Και σε μια κοινωνία δεν γίνεται να τους συμπαθούμε όλους. Και μου φαίνεται και υποκριτικό του τύπου ''μου λείπει ο τάδε'' αλλά όταν έγραφε χτυπιόσουν και μάλωνες μ'αυτόν! Για μένα το τραβελστορις αυτή τη στιγμή (και εδώ και καιρό) είναι στα καλύτερα του! Και θα ξαναπώ πως τα γραπτά μένουν οπότε οι νοσταλγοί μπορούν να ανατρέχουν στα παλιά γραπτά, γιατί όχι.

Η κίνηση του Δευκαλίων όμως είναι σωστή να κάνει αυτό το θέμα ώστε εμείς ως ενεργά μέλη να πούμε ποιους θέλουμε ξανά στο φόρουμ. Και ίσως έτσι εμφανιστούν κάποιοι.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
ωραιο θέμα ανοιξε το αφεντικό,
και εγώ θα ηθελα ξανα να δω καποια μέλη να γραφουν και να δινουν το στιγμα του ενεργά.
θα αναφέρω ετσι καποια που μου ερχονται προχειρα στο μυαλό, pandora, toumpiotis,xenos,mio gps, dafni, anel, leon00 συν αυτά που προαναφέρθηκαν.
υπάρχουν και καποια αλλα μελη που απο τοτε που σταματησαν να γράφουν, το φόρουμ ησύχασε. Η συμπεριφορά τους αγγιζε τα όρια του bullying, o νοων νοείτω!

Και κατι για το τέλος: ισως ηρθε και το πλήρωμα του χρονου να δοθει μια άφεση αμαρτιών σε αυτους που ...εφαγαν ban στο μακρυνό παρελθόν.
Εκτός και αν το γνωστο πολιτικό ρητό "oταν λέμε ισόβια, εννοούμε ισόβια" εχει ισχυει και εδω μεσα σχετικά με τα ban!
Θα χαιρόμουν βέβαια να τους ξαναεβλεπα να γράφουν για τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες!

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Ο τριπακιας σιγουρα λειπει,αλλα και η Ελευθερια,ετσι προχειρα..Θα ηθελα να διαβαζω πιο συχνα πολλα απο τα πιο ενεργα μελη,DimKyr,karfitsa,soudianos..γραφω ετσι οτι μου ερχεται..Καλο ειναι που δεν υπαρχουν καυγαδες και αντιδικιες αλλα εμενα μου αρεσει η κοντρα...

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
Συμφωνώ με τους περισσότερους, αλλά τώρα θυμήθηκα ένα μέλος που έγραφε ιστορίες με πολλές φωτογραφίες και αγάπη στα αεροπλάνα, νομίζω λεγεται @flying Doc !

Last edited:

jimp

Member
:DΕ ναι αυτή η λίστα είναι πιο πικάντικη και έχει πιο ενδιαφέρον αλλά αυτά δεν λέγονται δημόσια! Άλλωστε και το τραβελστορις μια κοινωνία είναι. Και σε μια κοινωνία δεν γίνεται να τους συμπαθούμε όλους. Και μου φαίνεται και υποκριτικό του τύπου ''μου λείπει ο τάδε'' αλλά όταν έγραφε χτυπιόσουν και μάλωνες μ'αυτόν! Για μένα το τραβελστορις αυτή τη στιγμή (και εδώ και καιρό) είναι στα καλύτερα του! Και θα ξαναπώ πως τα γραπτά μένουν οπότε οι νοσταλγοί μπορούν να ανατρέχουν στα παλιά γραπτά, γιατί όχι.

Η κίνηση του Δευκαλίων όμως είναι σωστή να κάνει αυτό το θέμα ώστε εμείς ως ενεργά μέλη να πούμε ποιους θέλουμε ξανά στο φόρουμ. Και ίσως έτσι εμφανιστούν κάποιοι.
Εγώ που ''σκοτωνόμουν'' με τον Traveller δεν το έγραψα καθόλου υποκριτικά, να γυρίσει να πούμε καμιά κουβέντα για τα πολιτικά αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς, εκτός απ' το φασίστες (που δεν είναι χαρακτηρισμός αλλά ντροπή). Ναι πάντα θα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, κόντρες και σε έντονο ύφος αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ο @Traveller έμπαινε και ξεσπάθωνε και εκνεύριζε πολλούς. Κι εμένα μαζί, που γενικά δεν εκνευρίζομαι, αλλά και υπερχρήσιμο μέλος ήταν και από κοντά συνειδητοποιούσε κανείς ότι όχι απλά δεν κρατάει κακίες, αλλά τα προσπερνάει όλα στο χαβαλέ. Το κακό ήταν ότι νέα μέλη αποθαρρύνονταν από το να γράψουν, μην τυχόν και πέσουν στα νύχια του Traveller, επειδή οι θαμώνες (κάποιοι όχι όλοι) τον συνηθίσαμε, δε συνέβαινε το ίδιο και με τους φρέσκους.

Για τα πολιτικά, εμένα μου άρεσε που είχαμε θρεντ γι αυτό, αλλά στο δημοψήφισμα κάπως ξεφύγαμε. Λογικό, αφού εκτρχύνθηκε όλη οι κοινωνία, εγω ακόμη έχω φίλους που δε μου μιλάνε από τότε. Το bullying πάντως στο πολιτικό είχε ξεφύγει του ταξιδιωτικού (ντάξει, αν σου πουν ότι είναι πατσαβούρα το Ντουμπάι δε θα το πάρεις και κατάκαρδα) και θα προτιμούσα όσοι έγραφαν στο πολιτικό να γράφουν και κανένα ταξιδιωτικό, όχι να μπαίνουν μόνο για να μανουριάσουν για τον Τσίπρα και τον Μιχαλολιάκο, έχει άλλα φόρουμ γι' αυτά.

Ο @10900km είναι η καλύτερη πένα εδώ μέσα, αλλά πάντα αστραπή ήταν: μπαίνει, ενθουσιάζει, εξαφανίζεται. Δεν τον θεωρώ απώλεια διότι μπαίνει με το ρυθμό που μπαίνει πάντα. Καλά είναι πάντως το παιδί εξ' όσω ξέρω...

Θα θυμηθώ κι άλλους, είναι πολλοί... Είχαμε ένα παλικαράκι που είχε γράψει μια πολύ ωραία ιστορία για την Ινδία, που πήρε κάτι αρνητικά σχόλια λόγω της επιλογής του προορισμού (!!!) και τον χάσαμε, πολύ κρίμα. Εντάξει, ο @madman ήταν λατρεία, αλλά υπάρχουν άλλα φόρουμ για τα γούστα του.

Η @latina πού χάθηκε;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος