Μέλη που δεν είναι ενεργά

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Εγώ που ''σκοτωνόμουν'' με τον Traveller δεν το έγραψα καθόλου υποκριτικά, να γυρίσει να πούμε καμιά κουβέντα για τα πολιτικά αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς, εκτός απ' το φασίστες (που δεν είναι χαρακτηρισμός αλλά ντροπή). Ναι πάντα θα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, κόντρες και σε έντονο ύφος αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς.
Αγαπητέ jimp δεν ήταν για σένα αυτό που έγραψα. Δεν ήταν επί προσωπικού το σχόλιο. Είναι μια γενική διαπίστωση που έκανα. Σε πληροφορώ πως με πολλές κόντρες και πολλά ξεκατινιάσματα πέθανα στα γέλια. Με διασκέδασαν. Αυτό δεν σημαίνει ότι μου λείπουν. Ειδικά κάποια βαριά περιστατικά που έγιναν. Αλλά είναι απόλυτα σεβαστό να θέλετε ξανά πίσω συγκεκριμένα μέλη.

jimp

Member
Αγαπητέ jimp δεν ήταν για σένα αυτό που έγραψα. Δεν ήταν επί προσωπικού το σχόλιο. Είναι μια γενική διαπίστωση που έκανα. Σε πληροφορώ πως με πολλές κόντρες και πολλά ξεκατινιάσματα πέθανα στα γέλια. Με διασκέδασαν. Αυτό δεν σημαίνει ότι μου λείπουν. Ειδικά κάποια βαριά περιστατικά που έγιναν. Αλλά είναι απόλυτα σεβαστό να θέλετε ξανά πίσω συγκεκριμένα μέλη.
Φίλε μου δεν το πήρα επί προσωπικού, απλά έγραψα εγώ επειδή με τον @Traveller ορισμένες φορές είχαμε έρθει σε έντονη αντιπαράθεση.

alice~

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Παντως,μια πρόταση προς τον διαχειριστή αλλά και προς τα μέλη του φόρουμ γενικότερα, επειδή βλέπω ότι η συζήτηση άγγιξε λίγο το θέμα του bullying. Καλό είναι να μην είμαστε πολύ ειρωνικοι ή επιθετικοί με νέα,κυριως,μέλη. Δεν το συζητώ,κάποιοι μπορεί όντως να κάνουν χαζές ερωτήσεις που θα είχαν απαντηθεί με ένα κλικ στο google,αλλά δεν έχουν όλοι την ίδια εμπειρία που έχουν μερικοί εδώ μέσα. Και εγώ νέο μέλος θα έλεγα ότι ειμαι, δεν γράφω πολύ αλλά διαβάζω πολλά θέματα και βλέπω παντού ότι πάντα κάποιος θα θέλει να την μπει στον άλλον για χαζό λόγο. Ίσως να παρεξηγώ τον τόνο βέβαια γιατί στα γραπτά δεν μπορείς να καταλάβεις αν ο άλλος μιλάει επιθετικά ή οχι(εγώ γι’αυτο το λόγο χρησιμοποιώ θαυμαστικά ή φατσούλες, για να δείξω ότι αστειεύομαι ή μιλάω χαλαρά). Αλλά πολλες φορές γίνονται ολόκληροι τσακωμοί χωρίς λόγο. Είτε επειδή κάποιος νέος ταξιδιώτης θέλει να πάει κάπου με γκρουπ,είτε επειδή κάνει μια βλακεία και κλείσει λάθος δρομολόγια σε μια χώρα,κτλ κτλ. και κάποιος «έξυπνος» και «έμπειρος» εδώ μέσα θέλει να του την πει. Είναι πολύ άσχημο να γίνεται αυτό και επειδή έχω χρησιμοποιήσει και αλλά φορουμ, και σε μερικά ήμουν/ειμαι διαχειρίστρια, τέτοιες συμπεριφορές τις κόβαμε απευθείας. Όχι τίποτα άλλο, αλλά διώχνεις τους χρήστες από το σάιτ και δημιουργείται άσχημο κλίμα. Αυτά. :p Σορρυ αν είναι οφφ τοπικ,μπορεί ο διαχειριστής να απομακρύνει το ποστ μου αν είναι εντελώς άκυρο εδώ. Κατά τ’αλλα έχω διαβάσει πολλες ιστορίες εδώ και σίγουρα θα ήθελα να δω νέες ιστορίες από μερικά από τα μέλη που αναφέρθηκαν.

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Εγώ δε θυμάμαι τίποτα βαριά περιστατικά πάντως (σχετιζόμενα με το συγκεκριμένο μέλος)
Μπαναρίσματα υπήρξαν ουκ ολίγες φορές. Και αν θυμάμαι ένα περιστατικό ήταν πολύ βαρύ μάλιστα, ανάμεσα σε δυο μέλη. Αντιπαραθέσεις πάντα υπήρχαν ανάμεσα σε διάφορους. Σκοπός είναι να ξέρεις τα όρια.

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Να πάρει. Τα καλύτερα χάνω πάντα για να μη μπαίνω στο Social Forum

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
@alice~ ε σιγά μωρέ κι εμένα στην αρχή μου είχε πει ένας κύριος να πάω να πιώ την κόκα κόλα μου και να πάω για ύπνο, επειδή τόλμησα να διαφωνήσω σε ένα θέμα, ενώ μια άλλη κυρία μου είχε κάνει ειρωνική επίπληξη για ένα συντακτικό λάθος μου και επειδή τόλμησα να πω πως κάτι δεν μου άρεσε από μια ιστορία μιας άλλης υπέρτατης γυναικείας φίρμας του φόρουμ!

Πάντως λίγα χρόνια πριν πολλά γνωστά προφίλ έτρωγαν ban για μέρες ή βδομάδες από τον διαχειριστή. Αυτό έχει σταματήσει γιατί πολύ απλά σταμάτησε το ξεκατίνιασμα από συγκεκριμένους. Είχε το τζέρτζελο του και το γέλιο του αλλά πολλές φορές ξέφευγε το πράγμα.

fotast

Member
@alice~ ε σιγά μωρέ κι εμένα στην αρχή μου είχε πει ένας κύριος να πάω να πιώ την κόκα κόλα μου και να πάω για ύπνο, επειδή τόλμησα να διαφωνήσω σε ένα θέμα, ενώ μια άλλη κυρία μου είχε κάνει ειρωνική επίπληξη για ένα συντακτικό λάθος μου και επειδή τόλμησα να πω πως κάτι δεν μου άρεσε από μια ιστορία μιας άλλης υπέρτατης γυναικείας φίρμας του φόρουμ!

Πάντως λίγα χρόνια πριν πολλά γνωστά προφίλ έτρωγαν ban για μέρες ή βδομάδες από τον διαχειριστή. Αυτό έχει σταματήσει γιατί πολύ απλά σταμάτησε το ξεκατίνιασμα από συγκεκριμένους. Είχε το τζέρτζελο του και το γέλιο του αλλά πολλές φορές ξέφευγε το πράγμα.
΄Ενας κύριος+2 κυρίες..Ονόματα;Πλάκα κάνω..;)

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Νταξει κι εγω ειχα αρπαχτει αν και νεα στο φορουμ και ειχα θιξει αρκετα εντονα το πεσιμο σε νεα μελη..γινονται αυτα.Γενικως δεν περνω προσωπικα καθε τι,δεν προσβαλλομαι ευκολα,χρησιμοποιω το χιουμορ και δινω ευκαιριες..αυτα θα συσταινα σε καθε νεο μελος..Οχι οτι δεν φουντωνω ,το κανω!Απλα ελεγχομαι.Με καλη διαθεση και ψυχραιμια,ολα γινονται!

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Παντως,μια πρόταση προς τον διαχειριστή αλλά και προς τα μέλη του φόρουμ γενικότερα, επειδή βλέπω ότι η συζήτηση άγγιξε λίγο το θέμα του bullying. Καλό είναι να μην είμαστε πολύ ειρωνικοι ή επιθετικοί με νέα,κυριως,μέλη. Δεν το συζητώ,κάποιοι μπορεί όντως να κάνουν χαζές ερωτήσεις που θα είχαν απαντηθεί με ένα κλικ στο google,αλλά δεν έχουν όλοι την ίδια εμπειρία που έχουν μερικοί εδώ μέσα. Και εγώ νέο μέλος θα έλεγα ότι ειμαι, δεν γράφω πολύ αλλά διαβάζω πολλά θέματα και βλέπω παντού ότι πάντα κάποιος θα θέλει να την μπει στον άλλον για χαζό λόγο. Ίσως να παρεξηγώ τον τόνο βέβαια γιατί στα γραπτά δεν μπορείς να καταλάβεις αν ο άλλος μιλάει επιθετικά ή οχι(εγώ γι’αυτο το λόγο χρησιμοποιώ θαυμαστικά ή φατσούλες, για να δείξω ότι αστειεύομαι ή μιλάω χαλαρά). Αλλά πολλες φορές γίνονται ολόκληροι τσακωμοί χωρίς λόγο. Είτε επειδή κάποιος νέος ταξιδιώτης θέλει να πάει κάπου με γκρουπ,είτε επειδή κάνει μια βλακεία και κλείσει λάθος δρομολόγια σε μια χώρα,κτλ κτλ. και κάποιος «έξυπνος» και «έμπειρος» εδώ μέσα θέλει να του την πει. Είναι πολύ άσχημο να γίνεται αυτό και επειδή έχω χρησιμοποιήσει και αλλά φορουμ, και σε μερικά ήμουν/ειμαι διαχειρίστρια, τέτοιες συμπεριφορές τις κόβαμε απευθείας. Όχι τίποτα άλλο, αλλά διώχνεις τους χρήστες από το σάιτ και δημιουργείται άσχημο κλίμα. Αυτά. :p Σορρυ αν είναι οφφ τοπικ,μπορεί ο διαχειριστής να απομακρύνει το ποστ μου αν είναι εντελώς άκυρο εδώ. Κατά τ’αλλα έχω διαβάσει πολλες ιστορίες εδώ και σίγουρα θα ήθελα να δω νέες ιστορίες από μερικά από τα μέλη που αναφέρθηκαν.
Εκτός από τις συστάσεις στους διαχειριστές, υπάρχει και η επιλογή "Αναφορά" κάτω από κάθε μήνυμα που μπορείς να πατάς κάθε φορά που θεωρείς ότι διαβάζεις κάτι ανάρμοστο σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ.

Εγώ δε θυμάμαι τίποτα βαριά περιστατικά πάντως (σχετιζόμενα με το συγκεκριμένο μέλος)
Θα έλειπες σε ταξίδι :p

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εγώ μπορώ να δεχτω ότι στόχος της διαχείρισης του φόρουμ είναι η αύξηση της επισκεψιμότητας και των κλικ και ότι η ειρωνία προς νέα μέλη δε συμβάλλει προς αυτό το στόχο (δε συμφωνώ ούτε σ'αυτό, αλλά πάμε παρακάτω). Από αυτό, μέχρι να απαγορευεται το ένα ή το άλλο σχήμα λόγου, όμως, υπάρχει απόσταση. Το να μη μας αρέσει το επίπεδο ευγένειας του ΧΨΖ είναι ένα θέμα, το να τον τιμωρούμε γι αυτό είναι ένα άλλο.

Δε μιλάμε για εξύβριση κλπ, εκεί προφανώς πρέπει να υπάρχουν κανόνες προστασίας. Αλλά και να απαγορέψουμε την ειρωνία, δε νομίζετε ότι είναι πολύ τραβηγμένο;

Επεισόδια σοβαρά είχαμε στο φορουμ (π.χ. κάτι ταξιδιωτικές ιστορίες από απίθανες χώρες, γραμμένες από ανθρωπους που δεν είχαν πάει πιο μακριά από τον καναπέ του σπιτιού τους. Ή χρήστες που χρησιμοποιούν πολλαπλά accounts).

Δεν ξέρω τι κάνατε στο όποιο άλλο φορουμ - και άλλωστε δε μπορώ να αναγορεύσω κάποιο Ελληνικό forum ως παράδειγμα, το επίπεδό τους είναι γενικώς χαμηλό.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh