Μέλη που δεν είναι ενεργά

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Και σε εμένα λείπει πολύ ο @Traveller !! Δεν είναι λίγες οι φορές που ανατρέχω σε παλιά γραπτά του, τα οποία είναι τόσο "ζωντανά" που πραγματικά τον φαντάζομαι να μιλάει!! Εσύ τουλάχιστον @Defkalion τον έχεις και τον χαίρεσαι live ενώ εμείς.... :cry:

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Η @ευαγγελια τι απέγινε? Χάθηκε κ αυτή κι ήταν από τα πιο ενεργά μέλη

Όλοι λέμε να επιστρέψει ο @Traveller και μόλις μας αρχίσει στα μπινελίκια (με την καλή έννοια) εκεί να σας δω :haha:

Last edited:

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
@AEKfan,
Τον έχω αναζητήσει και μέσω του Def. Αδύνατον! Βρίσκεται "υπό προστασίαν"... (φυσικά, δικαίωμά του)
Η ιστορία του:
North to South, East to West, για μένα προσωπικά, είναι το ταξίδι όνειρο...

fotast

Member
@AEKfan,
Τον έχω αναζητήσει και μέσω του Def. Αδύνατον! Βρίσκεται "υπό προστασίαν"... (φυσικά, δικαίωμά του)
Η ιστορία του:
North to South, East to West, για μένα προσωπικά, είναι το ταξίδι όνειρο...
Που τον θυμήθηκες αυτόν;Είχα ρωτήσει και εγώ και πήρα "περίεργη" απάντηση από Def.

fotast

Member
Τι περίεργη βρε; Μια χαρά είναι ο άνθρωπος. :)
Χαίρομαι.Κάτι είχες απαντήσει ότι ταξιδεύει στο κέντρο της γης ή κάτι τέτοιο.Δεν θυμάμαι γιατί πέρασε καιρός.Για αυτό και το "περίεργη".

Last edited:

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Πρέπει να διαβάζει γιατί like μοιράζει πάντως...
Τι να τα κανω τα λαικ ; Να γραφει ιστοριες θα ηθελα γιατι ειναι δυνατη πένα .

Παντως οι περισσοτεροι απο αυτους που ανέφερα μπαινουν στο φορουμ και παρακολουθουν .

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Κάποιοι μπορεί να σταμάτησαν να γράφουν και να σχολιάζουν όμως είμαι σίγουρος πως κάποιοι από αυτούς μπαίνουν και διαβάζουν. Σίγουρα όμως κάποιοι εξαφανίστηκαν τελείως και προφανώς δεν μπαίνουν καν.

Επειδή είμαι ειλικρινής και μάλλον κανείς δεν θα το γράψει, 5 συγκεκριμένα μέλη προσωπικά δεν μου λείπουν καθόλου. Άλλωστε έχουν καταθέσει και ιστορίες και πληροφορίες οπότε μια χαρά. Ίσως να μην έχουν να πουν κάτι άλλο ή απλά να ξεπέρασαν το φόρουμ. Αλλά θα συμφωνήσω ότι πολλά από τα ονόματα που αναφέρθηκαν πιο πάνω θα ήθελα να τα δω ξανά ενεργά. Θα αναφέρω και την @KLEOPATRA που ψιλοεξαφανίστηκε αν και την βλέπω στο facebook. Θα προσθέσω και την @zmaria και την @echo2011 . Aν κάτσω να σκεφτώ θα θυμηθώ κι άλλους.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh