Μέλη που δεν είναι ενεργά

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

paefstra

Member
Αρκετα αμηχανο αυτο το thread και κοντεύει να ξεφύγει σε επίπεδο κουτσομπολιού. Ερωτήσεις του τύπου "που χαθηκε ο τάδε" δεν θα τολμούσα να τις διατυπωσω δημόσια, καθώς κάποιος μπορει αν μην εχει πια τη δυνατότητα να ταξιδέψει ή να έχει αλλαγες οικογενειακές που δεν μας αφορούν.
Το ότι χάθηκαν κάποια μέλη είναι προσωπική τους απόφαση. Να μην παραγνωρίσουμε και τον παράγοντα βαρεμάρα - πόσες φορές να απαντήσεις σε 12 χρόνια στον ίδιο κύκλο ερωτημάτων - που να παω για καλοκαιρι/Χριστούγεννα/ Πάσχα.
Οι αποχωρήσεις είναι σύμπτωμα της φύσης του φόρουμ τα τελευταία χρόνια- πάρα πολλά μέλη χωρίς σταθερή παρουσία. Δεν θα σχολιάσω αν αυτό είναι καλό η κακό, απλά έτσι είναι.
Περί των αντιπαραθέσων, δεν μπορεί να γίνει διαφορετικα. Δε μπορούμε να συμφωνούμε όλοι. Ολοι έχουμε συμπάθειες και αντιπάθειες σε οποια ομάδα ανθρώπων συμμετέχουμε και αντίστοιχα ειμαστε συμπαθείς η αντιπαθεις. Δεν πιστεύω εξάλλου στις μελιστάλαχτες σχέσεις. Αλλά δε θα έβγαζα και φόρα παρτίδα τη λίστα με τις αντιπάθειές μου, απλά θα περιόριζα την αλληλεπίδρασή μου με αυτά τα άτομα και τέλος.

panpan

Member
@ΕΡΣΗ εξαιρετικές πληροφορίες και πάνω απ' όλα εξαιρετικός άνθρωπος, δεν ξέρω πού χάθηκε...
@ioanna karagianni πολυ ωραιες ιστοριες !!
Χαθηκε απο εδω γραπτως , αλλά στις συναντησεις ερχεται και ειναι μια χαρά .
@Rosa δυνατη πένα !! Μας εγκατελειψε και αυτη .....
Δυστυχως ειναι πολλα μελη που λειπουν. Απο που ν αρχισεις..ελπιζω να μην ξεχναω καποιον. Ας ειναι παντα καλα.
Και @ευαγγελια, @XRISTOS71, @chrikky, @Dorotija, @CakeNet, @mary_a, @sapienza, @σαιτας, @LefterisB, @latina, @rethimno , @romantic woman και αλλοι..
Όλοι αυτοί πραγματικά απουσιάζουν από το φόρουμ,αλλά πιστεύω να είναι καλά.Με κάποιους είμαστε
φίλοι στο φβ και βλέπω ότι είναι καλά.Μου λείπει και ο @tripakias αλλά αυτός πάντα εξαφανίζετε το
καλοκαίρι και εμφανίζετε μετά το τέλος της καλοκαιρινής σεζόν.

Να φανταστώ ότι σε όλους πλην @Defkalion λείπει κι ο @Traveller , ε;
Δεν μου λείπει καθόλου.Ησύχασε το φόρουμ.Ήταν καλός για τις ιστορίες του ,αλλά ήταν εριστικός.
Όταν είχε μπαναριστεί είχα ζητήσει την επιστροφή του.Δεν μου αρέσουν οι μακροχρόνιες τιμωρίες.Από την συμπεριφορά του χάθηκαν αρκετά μέλη.Θυμάμαι ένα μέλος που ήταν παθιασμένος με την Αφρική.Και επίσης κλειδώθηκαν πολλά θέματα που δεν του άρεσαν τρολάροντας ακατάσχετα.Να 'ναι καλά εκεί που είναι.

paefstra

Member
Το να σχολιαζουμε αρνητικα μελη του φορουμ καποτε απαγορευοταν απο τους ορους χρησης. Μπορει να αλλαξε, δεν ξερω. Αλλα και να μην αλλαξε, το να λεμε ποσο δυσαρεστο μας ειναι ενα μελος που πιθανον ειναι μπαναρισμενο ή δεν μπαίνει και σε κάθε περίπτωση δεν εχει την ευκαιρία να το δει και να απαντήσει, το βρίσκω άκομψο το λιγότερο
Για πολλους ο Traveller βλεπω οτι ειναι ο ανθρωπος που αγαπούν να αντιπαθούν. Εμένα δε μου λείπει ουτε θα μου λειψει ποτε οποιος εχει υφος "γκουρού" του χωριού. Που μπορει και να είναι, αλλα δε συμπαθώ το σχετικό ύφος, ούτε την έλλειψη χιούμορ. Γιατί για όλους, πάντα κάπου υπάρχει κάποιος καλύτερος
Επιτρέψτε μου, αλλα μου λείπει η περίοδος που τα social ήταν ενεργά και ειμασταν λιγότερο 'αποστειρωμένοι" στην επικοινωνία. Με όλα τα στραβά της.

panpan

Member
Το να σχολιαζουμε αρνητικα μελη του φορουμ καποτε απαγορευοταν απο τους ορους χρησης. Μπορει να αλλαξε, δεν ξερω. Αλλα και να μην αλλαξε, το να λεμε ποσο δυσαρεστο μας ειναι ενα μελος που πιθανον ειναι μπαναρισμενο ή δεν μπαίνει και σε κάθε περίπτωση δεν εχει την ευκαιρία να το δει και να απαντήσει, το βρίσκω άκομψο το λιγότερο
Το να αναφέρω ότι ένα μέλος είναι εριστικό δεν είναι σχόλιο αρνητικό,αλλά ένα γεγονός το οποίο η διαχείρηση
το είχε τιμωρήσει.Δεν είναι μπαναρισμένος.Απλά ανέφερα ότι δεν μου λείπει.
Εμένα δε μου λείπει ουτε θα μου λειψει ποτε οποιος εχει υφος "γκουρού" του χωριού.
Ακριβώς γι αυτό.

panpan

Member
Επιτρέψτε μου, αλλα μου λείπει η περίοδος που τα social ήταν ενεργά και ειμασταν λιγότερο 'αποστειρωμένοι" στην επικοινωνία. Με όλα τα στραβά της.
Ίσως θα έπρεπε να ανοιχτεί ένα θέμα να ξεδώσουμε εκεί.Ίσως θα έπρεπε όταν η συζήτηση ξέφευγε θα έπρεπε
να μπανάρετε αυτός που ξεφεύγει για καναδυό μέρες (όπως σωστά με είχε στείλει ο @spor_os ) και όχι να κλειδώνονται τα θέματα.

paefstra

Member
Ίσως θα έπρεπε να ανοιχτεί ένα θέμα να ξεδώσουμε εκεί.Ίσως θα έπρεπε όταν η συζήτηση ξέφευγε θα έπρεπε
να μπανάρετε αυτός που ξεφεύγει για καναδυό μέρες (όπως σωστά με είχε στείλει ο @spor_os ) και όχι να κλειδώνονται τα θέματα.
Ίσως τώρα που έχουμε κυβέρνηση Αριστεράς να μην έχουμε θέματα να συζητήσουμε :haha::haha::haha::haha:.
Ή μήπως όχι;

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Η αλήθεια είναι ότι όποιος έχει διαβάσει ποστς και ιστορίες του Traveller έχει πάρει υπερχρήσιμες πληροφορίες. Προτιμώ να διαβάζω αλήθειες παρά χαριεντισμούς και χιλιοειπωμένες ερωτήσεις.

panpan

Member
Ποιο άσχετη παροιμία δεν υπάρχει.(Και προσβλητική)Το φόρουμ υπήρχε και υπάρχει.Τα μέλη έρχονται και φεύγουν.
Κάποιοι μας λείπουν,κάποιοι όχι.Είναι επιλογή τους να απουσιάζουν,δεν τους έδιωξε κανένας.

Last edited:

alice~

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Εγώ μπορώ να δεχτω ότι στόχος της διαχείρισης του φόρουμ είναι η αύξηση της επισκεψιμότητας και των κλικ και ότι η ειρωνία προς νέα μέλη δε συμβάλλει προς αυτό το στόχο (δε συμφωνώ ούτε σ'αυτό, αλλά πάμε παρακάτω). Από αυτό, μέχρι να απαγορευεται το ένα ή το άλλο σχήμα λόγου, όμως, υπάρχει απόσταση. Το να μη μας αρέσει το επίπεδο ευγένειας του ΧΨΖ είναι ένα θέμα, το να τον τιμωρούμε γι αυτό είναι ένα άλλο.

Δε μιλάμε για εξύβριση κλπ, εκεί προφανώς πρέπει να υπάρχουν κανόνες προστασίας. Αλλά και να απαγορέψουμε την ειρωνία, δε νομίζετε ότι είναι πολύ τραβηγμένο;

Επεισόδια σοβαρά είχαμε στο φορουμ (π.χ. κάτι ταξιδιωτικές ιστορίες από απίθανες χώρες, γραμμένες από ανθρωπους που δεν είχαν πάει πιο μακριά από τον καναπέ του σπιτιού τους. Ή χρήστες που χρησιμοποιούν πολλαπλά accounts).

Δεν ξέρω τι κάνατε στο όποιο άλλο φορουμ - και άλλωστε δε μπορώ να αναγορεύσω κάποιο Ελληνικό forum ως παράδειγμα, το επίπεδό τους είναι γενικώς χαμηλό.
Ναι, εννοείται πως δεν μπορείς να απαγορεψεις σε κάποιον να εκφραστεί με τον τρόπο που εκφράζεται. Αναφερόμουν κυριως σε περιπτώσεις που ξεφεύγει η κατάσταση και η ειρωνία αγγίζει αλλά όρια. Και μην ανησυχείς, έχω εμπειρία και απο ξένα φόρουμ όποτε μπορώ να κατανοήσω αρκετά πράγματα. Δεν είχα σκοπο να πω στους διαχειριστές εδώ πως να κάνουν τη δουλειά τους προφανως, πιο πολύ σαν παράδειγμα το έφερα και σαν μια σύγκριση. Τέλος πάντων, όλα καλά! Χαίρομαι που τα πράγματα πλεον στο φόρουμ είναι πιο ομαλά όπως λέτε!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh