Οι αποστάσεις σε όλο το νησί είναι κοντινές απλά λόγω της κίνησης και των στάσεων γίνονται στο διπλάσιο χρόνο με το αστικό.Η βαλετα είναι το κέντρο οκ απλα κάποιες περιοχές όπως πχ το λιμάνι circewa για το Γκοτζο ήταν πιο κοντά στην περιοχή που εμένα απ ότι στην Βαλετα.Εαν ξαναεπισκεπτω κάποια στιγμή στο μέλλον την Μάλτα θα πιθανό να επέλεγα Σλιέμα για διαμονη καθώς μου κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον καθώς η Βαλετα αν και πανεμορφη είναι αρκετά ήσυχη για τα γούστα μου και όχι τόσο οικονομική απ άποψη διαμονής για την τσέπη μου αν λαβω υπόψιν το γεγονός ότι ακόμα και αν μείνω εκεί δεν γλιτώνω μετακινήσεις.Τωρα αν απ όλο το κατεβατό που έγραψα παραπάνω εσύ βρήκες να σχολιάσεις επικριτα μόνο το γεγονός ότι δεν έμεινα Βαλετα δεν είναι δικό μου πρόβλημα.Οποιος δεν μενει Βαλετα που ειναι το κεντρο ειναι προφανες οτι θα ταλαιπωρηθει με αλλαγες λεωφορειων. Και εδω αν μενατε Πορτο Ραφτη θα λεγατε οτι ειναι ταλαιπωρια να γυρισετε τον νομο Αττικης με λεωφορεια.
Η Βαλετα, που εχει την αφετηρια, ειναι σε προνομιακη θεση και δεν υπαρχει καμια ταλαιπωρια. Μειωνει τους χρονους στο μισο. Γι αυτο εξαλλου ειναι τοσο φτηνοτερη η διαμονη σε αλλες περιοχες του νησιου.
Last edited: