Μάλτα Μάλτα - Διαμονή και άλλες info

kpafos

Member
Καλησπερα. Θα ταξιδεψω Μαλτα μεσω Σικελιας, με αυτοκινητο. Το εχει κανει καποιος?ειναι δυσκολη η εξοικειωση με την οδηγηση αριστερα?
Εχω γνωρίσει ανθρώπους που εξοικειώθηκαν άμεσα με την οδήγηση αριστερά και άλλους που δυσκολεύονται ακόμα και μετά από καιρό. Στη Μάλτα περισσότερο πρέπει να σε προβληματίζει η κακή οδηγική συμπεριφορά των ντόπιων. Επίσης η τροχαία τους δεν αστειεύεται, σε 1 εβδομάδα πρόλαβα να φάω 2 κλήσεις.

alma

Member
Εχω γνωρίσει ανθρώπους που εξοικειώθηκαν άμεσα με την οδήγηση αριστερά και άλλους που δυσκολεύονται ακόμα και μετά από καιρό. Στη Μάλτα περισσότερο πρέπει να σε προβληματίζει η κακή οδηγική συμπεριφορά των ντόπιων. Επίσης η τροχαία τους δεν αστειεύεται, σε 1 εβδομάδα πρόλαβα να φάω 2 κλήσεις.
Ο άντρας μου δεν είχε ξαναοδηγήσει αριστερά και του φάνηκε εύκολο που δοκίμασε πρώτη φορά στη Μάλτα.Κλήση δεν φάγαμε, τα "στρογγυλά"(roundabout) που υπάρχουν σε πολλά σημεία,βοηθούν πολύ αν χαθείς, αλλά για την οδήγηση των ντόπιων συμφωνώ. Η χειρότερη που έχουμε πετύχει σε χώρα ΕΕ. Τρέξιμο σε στενούς δρόμους, άνοιγαν πόρτα ΙΧ σταματημένα σε κεντρικό δρόμο,την ώρα που περνούσαν άλλα με κίνδυνο να τους παρουν την πόρτα σβάρνα κλπ

Βέβαια βοηθούσαν πολύ αν τους ρωτούσες πληροφορίες.Καλύτερα από το GPS μας έβγαζαν σε σωστό δρόμο οι ντόπιοι.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Καλησπερα. Θα ταξιδεψω Μαλτα μεσω Σικελιας, με αυτοκινητο. Το εχει κανει καποιος?ειναι δυσκολη η εξοικειωση με την οδηγηση αριστερα?
Δηλαδή θα οδηγήσετε στη Μάλτα με αριστεροτίμονο αυτοκίνητο;

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Το έχω κάνει στην Κύπρο. Είναι θέμα προσαρμογής του εγκεφάλου.
(Όσο λιγότερο μυαλό έχεις τόσο πιο γρήγορα προσαρμόζεσαι 😁😁😁 ).

viviluna

New Member
Θα παμε με το δικο μας αυτοκινητο ή με την δικη μας μοτοσυκλετα, δεν εχουμε αποφασισει ακομη. Εγω τη χειροτερη οδικη συμπεριφορα την ειδα στην Ναπολη....
Θεωρειτε οτι ειναι επικινδυνο με την μηχανη?
Εχει περασει καποιος στη Μαλτα μεσω Σικελιας?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.967
Μέλη
39.668
Νεότερο μέλος
funroad

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom