Earth Citizen
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Εντάξει δίκιο έχεις, υπάρχουν και πολύ χειρότερα. Αλλά με στεναχώρησε λίγο, ήταν τόσο όμορφο το τοπίο!Σιγά μωρέ, ένας βράχος ήτανε, δεν ήτανε και η Παλμύρα...
Εντάξει δίκιο έχεις, υπάρχουν και πολύ χειρότερα. Αλλά με στεναχώρησε λίγο, ήταν τόσο όμορφο το τοπίο!Σιγά μωρέ, ένας βράχος ήτανε, δεν ήτανε και η Παλμύρα...
Εεε.. μια ζωή την έχουμε....Ντάξει, δίκιο έχεις, αλλά όσο να 'ναι ένα ψυχολογικό στο προκαλεί όταν το βλέπεις δίπλα σου. Μόνο στην κασπία που κάνεις μπάνιο δίπλα σε πετρελαιοπηγές έχω δει χειρότερα...
Άσε που η περιοχή συνεχίζει να έχει ενδιαφέρουσα φυσική ομορφιά και χωρίς την καμάρα!Σιγά μωρέ, ένας βράχος ήτανε, δεν ήτανε και η Παλμύρα...
Επειδή θα είναι το 3ήμερο του Πάσχα και θα υπάρχει χρόνος μόνο για μια μέρα στη θάλασσα θα τα τσεκάρω όλα και θα επιλέξω, σ'ευχαριστώ πολύ για την αναλυτικότατη σου απάντησηΟι πιο δημοφιλείς είναι οι Golden Bay Beach και Għajn Tuffieħa Bay που είναι σχεδόν δίπλα η μία στην άλλη. Είναι αμμώδεις και ειδικά η δεύτερη είναι και εντυπωσιακή σαν τοπίο. Τη μέρα που πήγα εγώ βέβαια η θάλασσα ήταν θαμπή και με φύκια. Εννοείται θα πας στο νησάκι Comino στην Blue Lagoon να κολυμπήσεις σε κρυστάλλινα νερά. Το πρόβλημα εκεί είναι αν θα βρεις ελεύθερο μέρος να απλώσεις μια πετσέτα. Το πρωί γίνεται χαμός, προτείνω να πας μετά τις 5 που θα αποχωρούν πολλοί. Στο νησί Gozo να πας στην Dwejra. Εκεί που ήταν κάποτε το Azure Window. Θα κολυμπήσεις στην Blue Hole, μια φυσική πισίνα με βράχια τριγύρω!
Κανουν οντως μπανιο Απριλη στην Μαλτα;Θα βρισκομαι το 4ημερο του καθολικου πασχα στη χωρα 19-22 Απριλη και βλεπω οι θερμοκρασιες θα ειναι γυρω στους 20-22 βαθμους κελσιου max.Δεν το λες και θερμοκρασια για μπανιο αλλα μπορει και να το τολμησω ετσι για το yolo εξαλλου μια φορα πας μαλτα...Επειδή θα είναι το 3ήμερο του Πάσχα και θα υπάρχει χρόνος μόνο για μια μέρα στη θάλασσα θα τα τσεκάρω όλα και θα επιλέξω, σ'ευχαριστώ πολύ για την αναλυτικότατη σου απάντηση
Μην το δέσεις όμως ότι θα κάνεις κιόλας. Αρχές Απριλίου που είχα πάει εγώ έκανε κρύο, έβρεχε και φύσαγε.Κανουν οντως μπανιο Απριλη στην Μαλτα;Θα βρισκομαι το 4ημερο του καθολικου πασχα στη χωρα 19-22 Απριλη και βλεπω οι θερμοκρασιες θα ειναι γυρω στους 20-22 βαθμους κελσιου max.Δεν το λες και θερμοκρασια για μπανιο αλλα μπορει και να το τολμησω ετσι για το yolo εξαλλου μια φορα πας μαλτα...
Ναι εννοείται αναλόγως τον καιρό..Μην το δέσεις όμως ότι θα κάνεις κιόλας. Αρχές Απριλίου που είχα πάει εγώ έκανε κρύο, έβρεχε και φύσαγε.
Θα ειμαι εγω λιγες μερες νωριτερα Μαλτα, οποτε και θα εχεις ενημερωση!!!!!!!!Ναι εννοείται αναλόγως τον καιρό..
Το μαγιό θα το πάρουμε πάντως
Τελεια περιμένω ενημέρωση.Καλά να περάσουμε!!!Θα ειμαι εγω λιγες μερες νωριτερα Μαλτα, οποτε και θα εχεις ενημερωση!!!!!!!!
Μαγιο θα παρω κι εγω αν και το βλεπω χλωμο να βουτηξω! Ειπαμε ... Του φευγατου η μανα.....!
Αλλωστε διπλα στη θαλασσα μενω αλλα οπως ειπες κι εσυ, για την εμπειρια!
Αύριο πρωί πηγαίνω Γκοτζο από σλιεμα. Θα πάρω το 222. Οπότε θα έχεις ενημέρωση από πρώτο χέρι. Μέχρι τώρα όμως τα λεωφορεία με έχουν απογοητεύσει. Αν μπορείς νοίκιασε αυτοκίνητο. Μια απλή βόλτα καταντάει το μεγάλο ταξίδι του Φροντο.Καλησπέρα και παλι σε ολους έχοντας κλείσει για Μάλτα αεροπορικά και διαμονή σε Σλιεμα και έχοντας βοηθηθεί απ οτις συμβουλές σας για το τι να δω και που να παω θελω να ρωτήσω στο Γκοζο η συγκοινωνία είναι εξίσου Καλή ?