varioAthens
Member
siam niramit
Με τις σαύρες άσε τι έπαθα! Είχα κάτσει για φωτογραφία με φόντο τη λίμνη, οπότε καθώς ετοιμαζόταν να με φωτογραφήσει ο άντρας μου, μου λέει "Μην τρομάξεις αλλά σε πλησιάζει μία σαύρα σαν κροκόδειλος!".....περιττό να σου πω τι έγινε!Μπράβο Vario!
Ευχαριστούμε πολύ για τις περιγραφές σου!!
Τις τεράστιες σαύρες μέσα στη λίμνη τις είδες στο Lumphini; Είχα πάθει τεράστιο σοκ όταν τις πρωτοείδα!!
Η πλωτή αγορά σου άρεσε τόσο πολύ; Εγώ δεν πήγα ποτέ γιατί όλοι λέγαν πως είναι τουριστική παγίδα; Λες να έκανα βλακεία; Δεν πειράζει πήγα σε άλλες κι αλλες!
Ελπίζω να πήρατε το καραβάκι που πάει πάνω κάτω το ποτάμι σαν λεωφορείο.. Για μένα το καλύτερο μεταφορικό στην Bangkok. Καλύτερο και από το skytrain!!
Super, όχι απλά καλά!! Είδατε πράγματα που εγώ δεν αξιώθηκα να πάω να δω παρόλου που ήμουν στην Bangkok συνολικά πάνω από 2 βδομάδες (όχι συνεχόμενα φυσικά)! Εμένα βέβαια μου αρέσει το χαλαρό.. πχ πέρασα μια ολόκληρη μέρα στην chinatown περπατώντας και φωτογραφίζοντας τις αγορές και παρατηρώντας ανθρώπους και καταστάσεις. χαλααρααά.. και ας μην είμαι Σαλονικιός!Νομίζω ότι για τις μέρες που μείναμε, καλά τα πήγαμε!
Κι εγώ δυστυχώς δεν πρόλαβα την Khao San Road!Super, όχι απλά καλά!! Είδατε πράγματα που εγώ δεν αξιώθηκα να πάω να δω παρόλου που ήμουν στην Bangkok συνολικά πάνω από 2 βδομάδες (όχι συνεχόμενα φυσικά)! Εμένα βέβαια μου αρέσει το χαλαρό.. πχ πέρασα μια ολόκληρη μέρα στην chinatown περπατώντας και φωτογραφίζοντας τις αγορές και παρατηρώντας ανθρώπους και καταστάσεις. χαλααρααά.. και ας μην είμαι Σαλονικιός!
Αυτές οι σαύρες πολύ περίεργο πράγμα.. Μέσα στην πόλη τέτοια θηρία!! Μπορεί να μην ενθουσιάστηκες με το πάρκο αλλά εγώ το έχω ονομάσει Central Park της BKK μόνο και μόνο επειδή πάνω από τα δέντρα στον ουρανό ξεπηδάνε οι ουρανοξύστες!!