Λουτρά Πόζαρ

Επόμενο Ταξίδι
Άγιοι Τόποι
για μας που καθως φαινεται και στην φωτο ειμεθα φανατικοι αντικαπνιστες υπαρχει κανενας χωρος,μαγαζι σε εκεινα τα μερη;

itzi

New Member
Γεια σας , επαναφέρω το θέμα ....
Διάβασα ό,τι έχει γραφτει για τα Λουτρά και έχω κάποιες ''λίγες '' απορίες...
Θέλω να τα επισκεφτώ μέσα στον επόμενο μήνα με τον φίλο μου, αλλά δυστυχώς δεν οδηγάει κανένας. Μπορείτε να με διαφωτίσετε για το ΚΤΕΛ , επίσης, που πρέπει να μείνουμε για να μπορούμε να πηγαίνουμε με τα πόδια στα λουτρά ? Φαντάζομαι ότι είναι κάποια απόσταση, αλλά καλή διάθεση να υπάρχει :)

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Θέλω να τα επισκεφτώ μέσα στον επόμενο μήνα με τον φίλο μου, αλλά δυστυχώς δεν οδηγάει κανένας. Μπορείτε να με διαφωτίσετε για το ΚΤΕΛ , επίσης, που πρέπει να μείνουμε για να μπορούμε να πηγαίνουμε με τα πόδια στα λουτρά ? Φαντάζομαι ότι είναι κάποια απόσταση, αλλά καλή διάθεση να υπάρχει :)
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά χωρίς μεταφορικό θα ταλαιπωρηθείτε πολύ και δεν ξέρω αν αξίζει. Οι συγκοινωνίες από Αριδαία ειναι σχεδόν ανύπαρκτες (μάλιστα ενώ αναφέρονται κάποια δρομολόγια στη σελίδα των ΚΤΕΛ Πέλλας στην πραγματικότητα δεν ισχύουν). Αυτό που μπορείτε να κάνετε αν θέλετε τόσο πολυ να πάτε ειναι να φτάσετε Αριδαία, από εκεί ταξί για Λουτρακι όπου και θα μείνετε και από εκεί με τα πόδια Λουτρά (ειναι νομίζω κανά μισάωρο απόσταση αν θυμάμαι καλά. Ωραία διαδρομή, αλλά να εχει καλό καιρό). Μπορείτε να αποπειραθειτε και κανά ωτοστόπ! :) Να έχετε υπόψη οτι αν θέλετε να βγείτε το βράδυ το Λουτρακι δεν ενδείκνυται. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να μείνετε Αριδαία, αλλά γνωρίζοντας οτι θα σας φύγουν αρκετά χρήματα για ταξί προς και από τα Λουτρά.

Πάντως, επειδή πηγαίνω αρκετά συχνά στην περιοχή και εχω δει πώς ειναι η φάση με τα ΚΤΕΛ, ποιές ειναι οι αποστάσεις και λοιπά, προτείνω να το ξανασκεφτείτε ή να εξετάσετε το ενδεχόμενο να πάτε με παρέα και μεταφορικό.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
ΚΤΕΛ - ΤΟΠΙΚΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Έχω την εντύπωση ότι το λεωφορείο πάει μέχρι επάνω στα λουτρά. Από το κέντρο του χωριού μέχρι επάνω είναι περίπου 2,5-3 χιλιόμετρα, 30-45 λεπτά περπάτημα. Ευχάριστη και εύκολη διαδρομή - αν έχει καλό καιρό. Αν μείνετε στις "Θέρμες" ή στην "Φιλοξένια" η απόσταση είναι περίπου 2 χλμ.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
ΚΤΕΛ - ΤΟΠΙΚΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Έχω την εντύπωση ότι το λεωφορείο πάει μέχρι επάνω στα λουτρά.
Αυτό λέω, τα αναγραφόμενα δρομολόγια είναι τελείως αναξιόπιστα. Την πρώτη φορά που κανόνισα να πάω βάσει αυτών καταλήξαμε να πάρουμε ταξί (δεν ίσχυε το δρομολόγιο). Από εκείνη τη φορά και μετά επιβεβαιώνω μέσω τηλ. με τα ΚΤΕΛ της Αριδαίας και (σχεδόν πάντα) αποδεικνύεται ότι γράφουν ό, τι να 'ναι στην ιστοσελίδα (πιο πρόσφατη περίπτωση πριν ένα μήνα). Έκτοτε μόνο με αυτοκίνητο έχω πάει.

itzi

New Member
Αυτό λέω, τα αναγραφόμενα δρομολόγια είναι τελείως αναξιόπιστα. Την πρώτη φορά που κανόνισα να πάω βάσει αυτών καταλήξαμε να πάρουμε ταξί (δεν ίσχυε το δρομολόγιο). Από εκείνη τη φορά και μετά επιβεβαιώνω μέσω τηλ. με τα ΚΤΕΛ της Αριδαίας και (σχεδόν πάντα) αποδεικνύεται ότι γράφουν ό, τι να 'ναι στην ιστοσελίδα (πιο πρόσφατη περίπτωση πριν ένα μήνα). Έκτοτε μόνο με αυτοκίνητο έχω πάει.
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!! Έχετε μήπως κάποια ιδέα για το πόσο κοστίζει το ταξί Αριδαία-Λουτράκι?

Παιδιά άκυρο... Για να φτάσουμε μέχρι Αριδαία πρέπει να αλλάξουμε τουλάχιστον 5 λεωφορεία ΚΤΕΛ οπότε μάλλον θα ψάξουμε για άλλο προορισμό! Ευχαριστω πολύ πάντωσ!

Last edited by a moderator:

Lela

Member
Επόμενο Ταξίδι
Χανιμουν....αλλα που;
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλανδη...
5 Λεωφορεια???μα απο που θα πατε;; Ο,τι και να λετε...επειδη τα επισκεπτομαι αρκετα συχνα τα λουτρα...ειναι εκπληκτικη εμπειρια!!!! Καθενας πρεπει να τα επισκεφτει οπωσδηποτε μια φορα! Οσο για βραδυ...ναι αν θελετε να βγειτε η κοντινη κωμοπολη ειναι ο,τι πρεπει...με αρκετα μπαρακια..καφε στο πεζοδρομο....ομως κατα την γνωμη μου..επειδη συνηθως επιλεγεις εναν τετοιο προορισμο για χαλαρωση και ξεκουραση,το χωριο λουτρακι θα σε καλυψει σε ολα! Ακομα κ για νυχτεριινη διασκεδαση...εμεις ειμαστε πλεον θαμωνες στην ταβερνα τσολια...η κ.εφη κ ο κ.παντελης που τραγουδανε εκει ειναι απιστευτοι...για μας ενα σκ που συνδυαζει..χαλαρωση στις θερμες πηγες κ κοντοσουβλι στο Τσολια ειναι οτι πρεπει...προγραμματιστε το καλυτερα το ταξιδακι σας και δε θα χασετε! P.s. Το λεωφορειο ανεβαινει μεχρι πανω στα λουτρα...ασε που πολλοι ιδιοκτητες ξενωνων την κανουν την αγγαρεια και σε πανε ως πανω στα λουτρα αν δν υπαρχει λεωφορειο...το χω δει αυτο! Τετοια φιλοξενεια!

yaros

Member
καλησπερα παιδια
σκεφτομαι ΠΣΚ να παω αριδαια κ απο εκει να γυρισω λουτρα Ποζαρ κ μετα Εδεσσα
Εχετε να προτεινετε κατι καινουριο;
Φαγητο ισχυουν τα παραπανω για το χωριο Ορμα κ Λουτρακι;
Θα μεινω Αριδαια σαν βαση κ απο εκει θα κανω εξορμησεις.
Ευχαριστω

johni41

Member
καλησπερα σε ολους! θα επισκεφθουμε τα λουτρα κοντα στην πρωτοχρονια...
που θα μπορουσα να βρω προσφατες πληροφοριες για την λειτουργια τους( ωρες,τιμες,διαθεσιμοτητα κλπ) και καποιο τηλεφωνο για να επικοινωνησω?
σας ευχαριστω!!!

koker

Member
Ταξίδι-Όνειρο
μαυρικιος
καλησπερα σε ολους! θα επισκεφθουμε τα λουτρα κοντα στην πρωτοχρονια...
που θα μπορουσα να βρω προσφατες πληροφοριες για την λειτουργια τους( ωρες,τιμες,διαθεσιμοτητα κλπ) και καποιο τηλεφωνο για να επικοινωνησω?
σας ευχαριστω!!!
Οι κλειστές νέες πισίνες στις οποίες χωράνε 4 άτομα όπως και η ανοικτή μικρή πισίνα με τους 3 καταρράκτες είναι ανοικτές όλο το 24ωρο. Στις κλειστές η τιμή είναι 15 ευρώ για 2 άτομα το μισάωρο και νομίζω 25 για τα 4 ατομα στην δε ανοικτή μικρή με τους καταρράκτες η τιμή είναι 2 ευρώ το άτομο και κάθεσαι όση ώρα θες (νομίζω το εισιτήριο ισχύει απο 8 το πρωί έως 10 το βράδυ -τις υπόλοιπες ώρες είναι free) Η μεγάλη πισίνα έχει εισιτήριο 3 ευρώ το άτομο αλλά δεν γνωρίζω αν είναι σε 24ωρη βάση. Ομως χειμωνιάτικα σίγουρα θα ξεπαγιάσεις στις ανοικτές πισίνες γι΄αυτό και οι περισσότεροι προτιμούν τις κλειστές τις οποίες κλείνεις ραντεβού νωρίτερα και ειδικά μέρες γιορτών γίνεται της τρελλής... 23840 91300 το τηλ για περισσότερες πληροφορίες και LoutraPozar.net

johni41

Member
Οι κλειστές νέες πισίνες στις οποίες χωράνε 4 άτομα όπως και η ανοικτή μικρή πισίνα με τους 3 καταρράκτες είναι ανοικτές όλο το 24ωρο. Στις κλειστές η τιμή είναι 15 ευρώ για 2 άτομα το μισάωρο και νομίζω 25 για τα 4 ατομα στην δε ανοικτή μικρή με τους καταρράκτες η τιμή είναι 2 ευρώ το άτομο και κάθεσαι όση ώρα θες (νομίζω το εισιτήριο ισχύει απο 8 το πρωί έως 10 το βράδυ -τις υπόλοιπες ώρες είναι free) Η μεγάλη πισίνα έχει εισιτήριο 3 ευρώ το άτομο αλλά δεν γνωρίζω αν είναι σε 24ωρη βάση. Ομως χειμωνιάτικα σίγουρα θα ξεπαγιάσεις στις ανοικτές πισίνες γι΄αυτό και οι περισσότεροι προτιμούν τις κλειστές τις οποίες κλείνεις ραντεβού νωρίτερα και ειδικά μέρες γιορτών γίνεται της τρελλής... 23840 91300 το τηλ για περισσότερες πληροφορίες και LoutraPozar.net
Σε ευχαριστώ πολύ! Κατατοπιστικοτατος !

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα