jimgkatzias
Member
Ετοιμάσου σε λίγο οι καλοπροαίρετοι θα σε πουν κακοπροαίρετο .....Ακριβός τα ίδια με εμένα και εγώ από το forum πήγα ! δεν το ξέρα και από άλλη μου επίσκεψη και επειδή έβλεπα ταβέρνες άδειες με αρνιά να γυρίζουν περιμένοντας τους πελάτες φοβήθηκα και έψαξα στο Ιντερνέτ στάθηκα στο forum και την πάτησα ..Τελικά μήπως υπάρχουν πολλοί Τσολιάδες στο Λουτράκι;
Πήγα κι εγώ να το παίξω μάγκας αφού διάβασα τους διθυράμβους στο φόρουμ και οδήγησα στον Τσολιά τη παρέα, αντί της σταθερής αξίας, τον Διόνυσο στην Όρμα.
Δε θα σταθώ στη ποιότητα και στις γεύσεις γιατί αυτά είναι υποκειμενικά και θέμα τύχης, (κακής στην περίπτωσή μας), αλλά στην αντιμετώπιση από το προσωπικό;, το περιβάλλον, την εξυπηρέτηση και τις τιμές, που σε μένα και στη παρέα προξένησαν αρνητική εικόνα.
Όσο για το νερό που αναφέρθηκε και παραπάνω.
Ξέρεις τι είναι να κάθεσαι κάτω από τα πυρωμένα κεραμίδια στο κιόσκι χωρίς ούτε έναν ανεμιστήρα, να κυνηγάς τα διάφορα τετράποδα που περιφέρονται ανάμεσα στα τραπέζια, να ακούς το νερό να κελαρύζει στο γειτονικό αυλάκι, να ζητάς να σου φέρουν λίγο να δροσιστείς και να σου φέρνουν το εισαγωγής; Και όταν ζητάς "κανάτα", το νερό που πίνουν κι αυτοί στο σπίτι τους, σου φέρνουν (για να σε τιμωρήσουν ; νερό από το βραστήρα (τα σακουλάκια για το τσάι λείπανε). Που; στο Λουτράκι, που οφείλει την ύπαρξή του στο νερό.