Λουτρά Πόζαρ

jimgkatzias

Member
Τελικά μήπως υπάρχουν πολλοί Τσολιάδες στο Λουτράκι;
Πήγα κι εγώ να το παίξω μάγκας αφού διάβασα τους διθυράμβους στο φόρουμ και οδήγησα στον Τσολιά τη παρέα, αντί της σταθερής αξίας, τον Διόνυσο στην Όρμα.
Δε θα σταθώ στη ποιότητα και στις γεύσεις γιατί αυτά είναι υποκειμενικά και θέμα τύχης, (κακής στην περίπτωσή μας), αλλά στην αντιμετώπιση από το προσωπικό;, το περιβάλλον, την εξυπηρέτηση και τις τιμές, που σε μένα και στη παρέα προξένησαν αρνητική εικόνα.
Όσο για το νερό που αναφέρθηκε και παραπάνω.
Ξέρεις τι είναι να κάθεσαι κάτω από τα πυρωμένα κεραμίδια στο κιόσκι χωρίς ούτε έναν ανεμιστήρα, να κυνηγάς τα διάφορα τετράποδα που περιφέρονται ανάμεσα στα τραπέζια, να ακούς το νερό να κελαρύζει στο γειτονικό αυλάκι, να ζητάς να σου φέρουν λίγο να δροσιστείς και να σου φέρνουν το εισαγωγής; Και όταν ζητάς "κανάτα", το νερό που πίνουν κι αυτοί στο σπίτι τους, σου φέρνουν (για να σε τιμωρήσουν ; νερό από το βραστήρα (τα σακουλάκια για το τσάι λείπανε). Που; στο Λουτράκι, που οφείλει την ύπαρξή του στο νερό.
Ετοιμάσου σε λίγο οι καλοπροαίρετοι θα σε πουν κακοπροαίρετο .....Ακριβός τα ίδια με εμένα και εγώ από το forum πήγα ! δεν το ξέρα και από άλλη μου επίσκεψη και επειδή έβλεπα ταβέρνες άδειες με αρνιά να γυρίζουν περιμένοντας τους πελάτες φοβήθηκα και έψαξα στο Ιντερνέτ στάθηκα στο forum και την πάτησα ..

Borealis

Member
Τα συγκεκριμένα λουτρά για δεκαετίες είχαν συγκεκριμένο προφίλ επισκέπτη, τον οποίο πολλά από αυτά που αναφέρονται σαν αρνητικά τον άφηναν αδιάφορο ή τουλάχιστον δεν τον ενοχλούσαν πολύ, καθώς οι τιμές παρέμεναν λογικές και εξυπηρετούνταν ο σκοπός της επίσκεψης (ιαματικά λουτρά).
Προφανώς το ''ανοιγμα'' στον πολύ κόσμο και σε ένα διαφορετικό κοινό είναι μάλλον ''λογικό'' να έχει τις παρενέργειες που παρατηρούνται τα τελευταία χρόνια.

Επόμενο Ταξίδι
Πράγα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Να πας , και μετα το συζητάμε......
Πλάκα κάνω για να καταδείξω πως άτομα που δεν έχουνε πάει, διαβεβαιώνουν για τα πάντα. Το θέμα είναι ότι εδώ εμφανίζονται ποστ εκ διαμέτρου αντίθετα και η μια πλευρά προσάπτει σκοπιμότητα στην άλλη, πάνω σ' αυτό να γίνει συζήτηση για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Επίσης το μάθημα επιπέδου Δημοτικού για το άναρχο "άνοιγμα" του τουρισμού είναι περιττό για μένα, δεν είμαστε δεκάχρονα.

Maria Mavr

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
παιδια καλησπερα.. θελω να παω στα ποζαρ αλλα αυτο τον καιρο δεν εχω μεταφορικο. ξερετε αν υπαρχει κανενα λεωφορειο που θα με παει ως εκει?
07:00 & 14:00 (έκτός Πέμπτη – 12:00)
ΑΡΙΔΑΙΑ – ΛΟΥΤΡΑΚΙ / ΛΟΥΤΡΑ
http://www.ktelpellas.gr/dromologia/topika-aridaia/
Καλά να περάσεις!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400