Λουτρά Πόζαρ

evie131284

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη και Μπορα Μπορα
Καλησπερα παιδια!
επαναφερω το θεμα για χαρη της αδερφης μου!
Θα παει μαζι με το αμορε της στα Ποζαρ για πρωτοχρονια, 30/12-1/1 τι αξιζει να κανουν περα απο μπανιο??
Το βραδυ της πρωτοχρονια πχ. γινεται καποιο event?
Αξιζει να πανε στο χιονοδρομικο για την αλλαγη?
Και κατι αλλο ξερω για τον Διονυσο στην Ορμα, φανταζομαι αν θελουν να φανε εκει την πρωτοχρονια θα πρεπει να κλεισουν τραπεζι ετσι?
οποιαδηποτε αλλη πληροφορια δεκτη!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Καλησπερα παιδια!
Θα παει μαζι με το αμορε της στα Ποζαρ για πρωτοχρονια, 30/12-1/1 τι αξιζει να κανουν περα απο μπανιο??
!
Θυμάμαι μια φορά είχα πάει Χριστούγεννα και είχε χιονίζει κι όλας, ήταν πολύ όμορφα. Την παραμονή της παραμονής (δηλαδή 23 Δεκέμβρη) οι ντόπιοι γιορτάζουν ένα έθιμο ,το "Κόλιντα Μπάμπω" που συμβολίζει τη σφαγή των νεογνών από τον Ηρώδη. Ανάβουν φωτιές, χορεύουν, ψήνουν φασολάδες, προσφέρουν κρασί , έρχονται βουλευτές για γλύψιμο :D κλπ. Τέτοιου είδους events δηλαδή θα πετύχουν κατά πάσα πιθανότητα.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Καλησπερα παιδια!
Αξιζει να πανε στο χιονοδρομικο για την αλλαγη?
Και κατι αλλο ξερω για τον Διονυσο στην Ορμα, φανταζομαι αν θελουν να φανε εκει την πρωτοχρονια θα πρεπει να κλεισουν τραπεζι ετσι?
οποιαδηποτε αλλη πληροφορια δεκτη!
Δεν ξέρω για τον "Διόνυσο", για να τον προτείνουν τόσο πολλοί, κάτι θα ξέρουν - μάλλον.

Εγώ έχω να σου προτείνω τις "Ελλήνων Γεύσεις", πάλι στην Όρμα:

Ελλήνων Γεύσεις

Περιβάλλον (και μουσική) που δεν θα περίμενες να βρεις εκεί, πολύ καλή κουζίνα και καλές τιμές. Σε κάτι ανάλογο στη Θεσ/νίκη ή στην Αθήνα θα πλήρωναν πολύ περισσότερα. Ίσως να είναι το μέρος που θα προτιμούσαν για Πρωτοχρονιά (πιο "κυριλέ" από τον Διόνυσο).

Ένα άλλο εστιατόριο, "θαμμένο" εκτός κεντρικού δρόμου του χωριού Πόζαρ, είναι ο "Υδρόλιθος". Ρεστοράν πολυτελείας, φαίνεται εξαιρετικό το περιβάλλον, δεν το δοκιμάσαμε γιατί αργά το "ανακαλύψαμε". Για τις τιμές του ισχύει ό,τι και για το άλλο.

Υδρόλιθος

paefstra

Member
Κάτι έχω ακούσει για βραδινό μπάνιο στην πισίνα στα Λουτρά, τσέκαρέ το εκεί.

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Δεν ξέρω για τον "Διόνυσο", για να τον προτείνουν τόσο πολλοί, κάτι θα ξέρουν - μάλλον.

Εγώ έχω να σου προτείνω τις "Ελλήνων Γεύσεις", πάλι στην Όρμα:

Ελλήνων Γεύσεις

Περιβάλλον (και μουσική) που δεν θα περίμενες να βρεις εκεί, πολύ καλή κουζίνα και καλές τιμές. Σε κάτι ανάλογο στη Θεσ/νίκη ή στην Αθήνα θα πλήρωναν πολύ περισσότερα. Ίσως να είναι το μέρος που θα προτιμούσαν για Πρωτοχρονιά (πιο "κυριλέ" από τον Διόνυσο).

Ένα άλλο εστιατόριο, "θαμμένο" εκτός κεντρικού δρόμου του χωριού Πόζαρ, είναι ο "Υδρόλιθος". Ρεστοράν πολυτελείας, φαίνεται εξαιρετικό το περιβάλλον, δεν το δοκιμάσαμε γιατί αργά το "ανακαλύψαμε". Για τις τιμές του ισχύει ό,τι και για το άλλο.

Υδρόλιθος
Η ανοιχτή πισινα κλεινει κατα τις 9 ή 10 το βράδυ ( δεν θυμάμαι ακριβώς).
Για τον "Διονυσο". Καλός , αλλα πολυδιαφημισμένος ( παλιοτερα ηταν καλύτερα τα πράγματα)
Περασαμε προχτές την Κυριακή, κατα τις 4και μισή, μπήκαμε μέσα αλλά είχε πολλή βαβούρα ( πολύς κι ο κόσμος) και δεν καθήσαμε.
Προτιμήσαμε την παραδιπλανη "ταβέρνα της Μπουμπούς".
Πολυ πιο μικρός και πιο ζεστός χώρος , άψογο σερβις , μεγάλες και νόστιμες μερίδες σε λογικότατες τιμές.
Οικογενειακη επιχειρηση, εχει και μουσικούλα τα Σαββατόβραδα και τις γιορτές, θα ξαναπήγαινα ευχαρίστως

Lela

Member
Επόμενο Ταξίδι
Χανιμουν....αλλα που;
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλανδη...
...ονόματι Διόνυσος, με μοναδικές και πολύχρωμες σαλάτες... και όχι μόνο!!!
Ταβέρνα Διόνυσος,Dionysos Tavern,Όρμα,Orma,Λουτράκι εστιατόρια,Loutraki Pozar restaurant,Λουτρά πόζαρ ταβερνες,loutraki pozar taverns,Πέλλα,pella

νοστιμότατος και ο ...Μπεκρής που μας σέρβιραν ...:cool:

Uploaded with ImageShack.us

ένα είναι σίγουρο: ειτε πάει κανείς, μήνα Αυγουστο με 35 βαθμούς ζέστη,
είτε πάει χειμώνα με -5 βαθμούς κρύο, γίνεται χαμός από κόσμο!
Το καλοκαίρι με συνταξιούχους, και το χειμώνα με νεαρόκοσμο!

Μια πολύ καλή πρόταση για διανυκτέρευση, ιδίως για οικογένειες με μικρά παιδιά είναι ετούτο το κατάλυμα:
http://www.hit360.com/paradociako/gr/index.html

Lela

Member
Επόμενο Ταξίδι
Χανιμουν....αλλα που;
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλανδη...
Επισκεφτηκαμε και εμεις τα λουτρα!!!λογω δουλειας δε μπορεσαμε να ειμαστε εκει για χριστουγεννα αλλα και ετσι ενα τριημερο πριν τις γιορτες παλι καλο ειναι!! Περασαμε τελεια!! Ειναιε να πολυ ομορφο μερος που ουτε που το φανταζομασταν...μειναμε σε ενα ομορφο ξενωνα στο ΜΟΡΦΕΑ, πανω στο δρομο φτηνο κ καλογουστο...με ωραιο πρωινο...κ χαμογελαστους ανθρωπους.....καναμε μπανιο στις πισινες τις εσωτερικεςς...εξω στις ανοιχτες ουτε που θα τολμησαμε με τοσο κρυο κ ας ειναι το νερο καυτο....φαγαμε στον ΤΣΟΛΙΑ που ειναι ενα σουπερ εστιατοριο, οχι ακριβως πανω στο δρομο,αλλα το βρισκεις πανευκολα αφου τον ξερουν ολοι!!ειναι το must στο ποζαρ απο οτι καταλαβαμε!Φαγαμε ενα απιστευτο κοντοσουβλι, ηπιαμε τελειο κρασι κ παφτηνο παρακαλω, παροτι αρκετα λουξουριους....κ ο ιδιοκτητης ενας πολυ ζεστος ανθρωπος!!α! Και καφεδακι στο ποθο...η περιοχη δνε χει πολλα καφε αλλα μπορεις κ στο ξενοδοχειο σου ετσι κ αλλως....πανω στη δημοτικη επιχειρηση, δεν αξιζει ναπας....αγενεις και χαλια σερβις...αλλα σα τουριστες κ εμεις πηγαμε κ την παθαμε...αλλα δε πειραζει ολα στο προγραμμα ειναι σε μια εκδρομη...παντως σαν περιοχη αξιζει και ανετα ξαναπηγαιναμε...

Lela

Member
Επόμενο Ταξίδι
Χανιμουν....αλλα που;
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλανδη...
Πηγαμε και στο διονυσο ετσι για να δουμε και την ορμα...ενταξει....πολλα καλα λογια για το τιποτα...ισως παλιοτερα κατι να λεγε,αλλα νομιζω υπερεκτιμημενος!

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Πηγαμε και στο διονυσο ετσι για να δουμε και την ορμα...ενταξει....πολλα καλα λογια για το τιποτα...ισως παλιοτερα κατι να λεγε,αλλα νομιζω υπερεκτιμημενος!
Eτσι ακριβώς.
Μάλλον είναι και ποσοτικό το ζήτημα.
Παλιότερα όντως ξεχώριζε, αλλά πολυακούστηκε, διαφημίστηκα, πλάκωσε και πολύς κόσμος (πρεπει να περιμένεις στην ουρά τις δύσκολες μέρες), τώρα πια δεν ειναι κάτι το ξεχωριστό.
Νομίζω πάντως ότι συνέβαλε στο να γινουν κι άλλα καλά μαγαζιά εκεί γύρω.
Το "ταβερνακι της μπουμπούς" ( στην πλατεια της Ορμας επίσης) είναι συμπαθέστατο, ενω εχω θετικές εντυπώσεις κι απ το " Ελλήνων γευσεις"

Lela

Member
Επόμενο Ταξίδι
Χανιμουν....αλλα που;
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλανδη...
Δεν πηγαμε σε αυτα...γιατι μαλλον σα χαζοτουριστες πηγαμε στο διονυσο....ουτε καν...δεν αξιζει καθολου!! Απο ορμα δεν ενθουσιαστηκαμε ιδιαιτερα...για μια περασια καλη ειναι...αλλα νομιζω το λουτρακι δε παιζεται και απο φαγητο τον τσολια δε θα τον αλλαζα...απιστευτη ποικιλια και μια διαφορετικη ευγενεια στο μαγαζι...απο ολους τους αλλους που λιγο πολυ μας κοιτουσαν μονο για τα ευρω! Νομιζω οτι αν καποιος παει λουτρα πρεπει οντως να παει απο τον τσολια για κοντοσουβλι...κ για κοκορετσι απο οτι καταλαβα..αν κ εγω δεν ειμαι φαν του κοκορετσιου...αλλα εβλεπα απο τον κοσμο οτι πηγαινε συννεφο...μετραει!!

Panos84

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Los Santos, San Andreas
Eτσι ακριβώς.
Μάλλον είναι και ποσοτικό το ζήτημα.
Παλιότερα όντως ξεχώριζε, αλλά πολυακούστηκε, διαφημίστηκα, πλάκωσε και πολύς κόσμος (πρεπει να περιμένεις στην ουρά τις δύσκολες μέρες), τώρα πια δεν ειναι κάτι το ξεχωριστό.
Νομίζω πάντως ότι συνέβαλε στο να γινουν κι άλλα καλά μαγαζιά εκεί γύρω.
Το "ταβερνακι της μπουμπούς" ( στην πλατεια της Ορμας επίσης) είναι συμπαθέστατο, ενω εχω θετικές εντυπώσεις κι απ το " Ελλήνων γευσεις"

+1 και από εμένα για το ταβερνάκι της Μπουμπούς και το Ελλήνων Γεύσεις. Τρεις φορές έχω πάει στα Πόζαρ, έτρωγα κάθε φορά σε αυτά και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.

nikos ketikidis

New Member
πηγαμε για χριστούγεννα στο ποζαρ...μέναμε στις 4 εποχές...οκ καλό και συμπαθητικό ξενοδοχειο...ομορφο πρωινο..καναμε βολτες στο φαραγγι..καναμε μπανιο στις πηγες...εμπειρια μεγαλη..και φαγητο τσολιά και παλι τσολια!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! τι κοντοσουβλια, τι γιδα βραστή,τι προβατινές...μιλάμε απιστευτες γευσεις!!!το συνιστω ανεπιφυλακτα!!!δεν ειναι ομως πανω στο δρόμο...ειναι στο δεξι χέρι κατεβαίνοντας απο τις πηγές,καπου 200 μετρα απο το δρόμο τον κεντρικο..αλλα ρωτησαμε το ξενοδοχειο που να φαμε και μασ ειπε....κ δεν ειχε αδικο....
ανετα ξαναπαω λουτρα γιατι και οι τιμες ηταν μια χαρα...εχουν προσαρμοστει ολοι μαλλον αν και δε ξερω παλιοτερα τι γινόταν γιατι τα τελευταια 2 χρόνια το ανακαλυψα σαν προορισμο...και απο τότε οποτε εχουμε χρόνο πηγαινουμε

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom