• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Λονδινο: Top 10+1 για αρχαριους by tripakias

manelaki

Member
2. Το madame tussauds αν αξιζει λεει; Αξιζει και με το παραπανω. Εγω και 100 θα τις εδινα. Τετοια ευκαιρια να φωτογραφηθω με κερια μονο σε εκκλησια... μην το σκεφτεστε, σπαταληστε τη μια απο τις δυο μερες σας εκει.:roll:

4. Πηγαινε στο jamie's italian (του γνωστου) στο covent garden. Με 50-60 λιρες θα φατε απο ενα πιατο και μια σαλατα.
θα σε παρει κανεις στα σοβαρα και θα παρεις κοσμο στο λαιμο σου....:bleh:

eva88

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Μπόρα- Μπόρα
Οποτε τα κερια "απορριπτονται" και φαι macdonalds αντε και ενας jamie το πολυ πολυ?

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Οποτε τα κερια "απορριπτονται" και φαι macdonalds αντε και ενας jamie το πολυ πολυ?
Μη μου δινεις αλλες μαχαιριες, να χαρεις. Πηγαινε στον Kalamara στο Bayswater, σχετικα κοντα στο ξενοδοχειο σου, να φας καλα και ελληνικα. Και σε pub μπορειτε να φατε και κανενα κεμπαμπ ή καμμια πιτσα. Το φαγητο γενικα στο Λονδινο ειναι απο καλο ως χαλια αλλα εχει απειρα μαγαζια και μη για φατε οικονομικα.

Ψαξε και στο φορουμ λιγο, δε βλαπτει.

eva88

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Μπόρα- Μπόρα
Ελπίζω να πεσουμε στα καλα και οχι στα χάλια γιατι και στο μαντσεστερ χαλια ειναι το φαι αποτι λεει!thx για τα μερη και αμα σκεφτεις και τπτ αλλο ριχτο!:lol:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Προς Θεου , οχι mc Donalds. Αν θες μια οικονομικη λυση που συνδυαζει και φαγητο , αλλα και σνακ , σου προτεινω το Princi !
Το εχουμε δοκιμασει σχεδον ολο το φορουμ και οι περισσοτεροι εχουν μεινει ευχαριστημενοι
Πολυ κεντρικο , στο 135 της οδου Wardour στο Soho
Princi
Αλλη μια λυση(οικονομικη παντα) , αν σας αρεσει η παεγια, ειναι να φατε στο Covent Garden .
Paella stall, Covent Garden | Flickr - Photo Sharing!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Επισης επειδη ειστε φοιτητες, που σημαινει lowbudgetaκιδες ,ολα τα μουσεια στην πολη εχουν δωρεαν εισοδο!!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Τι να σου κανω???
Ειμαστε λάγνα μπουτάκια versus κινεζικη κωλοφατσα
Δειξε και συ λιγο κρεας, να δεις ασπρη μερα!!:bleh::bleh::bleh:

eva88

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Μπόρα- Μπόρα
Εεεε δεν εισαι ξεκαθαρος στις απαντησεις σου με μια ελαφρια δοση ειρωνιας...το 2ο μισο της απαντησης σου ισως αξιζει "ευχαριστω" αλλα απο το επομενο post που θα θα ειναι ολο το ποστ κατατοπιστικο...μην ξεχνας θελουμε να πληροφορθουμε κ οχι να παραπληροφορηθουμε...εξαλλου αμα εχεις τη διαθεση απαντας...δε σε πιεζει κανεις...απλα εγω φιλτραρω αυτα που μου λενε και καταλαβαινω τι με βοηθα και τι οχι...εναν πιο ταξιδεμενο ισως τον βοηθας παραπανω...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εεεε δεν εισαι ξεκαθαρος στις απαντησεις σου με μια ελαφρια δοση ειρωνιας...
Αυτο ειναι προσβολη μεγιστου βαθμου... ελαφρια; Μου φαινεται πρεπει να αυξησω την ειρωνια.

Εχεις καλο φιλτρο παντως... χαιρομαι.

mariap.

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΛΟΝΔΙΝΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
τελικά εγώ είμαι μεταξύ δύο ξενοδοχείων president kai royal national στην russel square και τα δύο, αν κάποιος έχει μέινει και τα ξέρει ακούω εντυπώσεις

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.631
Μέλη
39.372
Νεότερο μέλος
Rider

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom