chrisbd
Member
Σ' αυτό το Royal Court Apartments έχει μείνει κανείς εκεί προσανατολίζομαι για Απρίλιο.
Μπρε tripakia κοιτα τωρα να δεις.... θα νομιζουν οτι τους κανουμε πλακα..Ωραια, παρε αυτο RCA Group Hotels - Budget hotel rooms, apartments and suites in London
Στο Royal Court Apartments και στο The Paddington στη reception θα βρειτε την Ελληνιδα Ελενα. Ειναι γλυκυτατη και εξυπηρετικοτατη. Βεβαια μεχρι τον Αυγουστο δεν ξερω αν θα δουλευει ακομα εκει...
Αυτές τις εξυπνάδες να μην τις ξαναδώ γραμμένες παρακαλώ...
Δεν ήταν εξυπνάδα, ήταν διόρθωση καλοπροαίρετα γραμμένη. Δεν ήξερα ότι σε ενοχλεί τόσο να κάνεις λάθος κάπου.
Γιατι εσενα σου γυαλισε η Ελενα??? Μπαα δεν ηταν του γουστου μουΜας γυαλισε ο Αντρεας βλεπω...
Τωωρααα θα ειναι στο 7ο ονειρο και θα σκεφτεται τους γαμους του William και της Kate Middleton ....Δες τώρα βραδιάτικα τι με βάζεις και ψάχνω..Οκ για να είμαι δίκαιη παραδέχομαι ότι έκανα λάθος και είχες δίκιο, είναι για την ακρίβεια Queen Elizabeth II of the United Kingdom and Commonwealth Realms.
Mea culpa
Εμενα η Ελενα ειναι φιλη μου... αλλα κακα τα ψεματα ειναι και κουκλαρα!Γιατι εσενα σου γυαλισε η Ελενα??? Μπαα δεν ηταν του γουστου μου
Παρεμπιπτοντως 29 Απριλιου ειστε ολοι καλεσμενοι στο γαμο...Τωωρααα θα ειναι στο 7ο ονειρο και θα σκεφτεται τους γαμους του William και της Kate Middleton ....
Δυστυχως ακομα και μ' αυτο απαρατηρητη θα περασεις. Τι εχουν να δουνε τα ματακια μας...Εννοειται !! αυτο μας ελειπε!! Εχω ηδη μεριμνησει και εχω παραγγειλει καπελο