Λογοτεχνία

Lthanos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2 μήνες στην Κίνα
Ένα χόμπι μου είναι το διάβασμα, οπότε σκέφτηκα να ανοίξω ένα θεματάκι. Μπορούμε να συζητήσουμε ότι τραβάει η όρεξή μας σχετικά με λογοτεχνία.

Ας ξεκινήσω με αυτό που διαβάζω τώρα. Λέγεται Ιμάτζικα και είναι του Clive Barker. Είναι fantazy. Αρκετά καλό (και τεράστιο, κάπου 1000 σελίδες), αλλά από τον Barker περίμενα ακόμη περισσότερα. Το βιβλίο του που μου άρεσε περισσότερο είναι ο Υφαντόκοσμος (fantazy και αυτό).

ΥΓ Σε αυτό το θέμα θα δείξω τον καλό μου εαυτό, γιατί αν ανοίξει θέμα για ποδόσφαιρο ο Δευκαλίων όπως έχει πει, εκεί θα δείξω τον άλλο (τον κάφρο ντε :) )

@rgiro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαμοθράκη
Ταξίδι-Όνειρο
Άγιος Δομίνικος
Έχεις δίκιο, φίλτατε Θάνο, για το Ιμάτζικα. Είναι ολίγον τι κουραστικό. Όπως έχεις δίκιο και για τον Υφαντόκοσμο. :rolleyes:
Εξαιρετική γραφή. Είναι μια αναμέτρηση ανάμεσα στις δυνάμεις του καλού και του κακού ονείρου που σου αφήνει μια γλυκιά ανακούφηση στο τέλος.

Τς τς τς... Τι λέω η άτιμη πρωί-πρωί :D

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ο Barker είναι από τους αγαπημένους μου συγγραφείς της λογοτεχνίας του φανταστικού (ή λογοτεχνίας τρόμου-όπως θέλετε το βαφτίζετε).

Εγώ στην τελευταία μου επίθεση στην Πρωτοπορεία ψώνισα το Μεγάλο Μυστικό Θέαμα και περιμένει στη βιβλιοθήκη μου για να το διαβάσω.

billy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Η.Π.Α
Ταξίδι-Όνειρο
polynesian , new zealand
διαβαστε τον αρχοντα των δαχτυλιδιων ρεεεε! οτι εχει κυκλοφορισει πανω στον αρχοντα εχει διαβαστει (εκτος απο ενα τελεφτεο "τα παιδια του χουριν " αλλα που θα παει ) !

α επισης να διαβασετε και την γεφυρα για την τεραμπιθια το οποιο το αγορασα αφου πρωτα ειδα την ομονημη ταινια :bleh:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Τα βιβλία του αγαπητού καθηγητή Τόλικ τα διάβασα σε ηλικία 12 ετών, στα αγγλικά παρακαλώ. :)

@rgiro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαμοθράκη
Ταξίδι-Όνειρο
Άγιος Δομίνικος
Όταν είχε πρωτοβγεί ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών σε ταινία, πριν πάω να τη δώ, είπα να διαβάσω πρώτα τα βιβλία έτσι για να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη.
Λυπάμαι... Δεν κατάφερα να διαβάσω ολόκληρο το βιβλίο. Βαρέθηκα τη ζωή μου. Οι ατελείωτες περιγραφές για τα δάση τα δέντρα και τα πουλάκια που κάθονται πάνω στα δέντρα που βρίσκονται μέσα στα δάση κοκ με κούρασαν πααααάρα πολύ. :roll:

Εγώ με τη σειρά μου θα προτίνω μερικά απο τα αιστουργηματικά έργα του Stephen King το Carrie, H Ρίτα Χέϊγουορθ στις Φυλακές Σάοσανκ και ασφαλώς την Λάμψη!

Η Λάμψη με τρόμαξε τόσο σε κάποιο σημείο που ένα μεσημέρι που το διάβαζα σταμάτησα και περίμενα την αδερφή μου να γυρίσει από τη δουλειά της για να συνεχίσω :lol:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Άμα θες να τρομάξεις πραγματικά, διάβασε κανένα βιβλίο του Lovecraft, που θεωρείται ο μαιτρ της λογοτεχνίας τρόμου.

Όσο για τον Άρχοντα, ισχύει ότι σε όλα τα πράγματα αυτού του είδους: γούστα είναι αυτά. :)

@rgiro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαμοθράκη
Ταξίδι-Όνειρο
Άγιος Δομίνικος
Έχεις κάποιο βιβλίο του Lovecraft να μου προτίνεις;;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Τα έχω διαβάσει όλα :)

Ξεκίνα με τα Βουνά της Τρέλας, ή πάρε κάποιο βιβλίο που έχει μικρές ιστορίες, και όχι ολόκληρο μυθιστόρημα.

maria

Member
Εγώ τώρα διαβάζω τον "Πατούχα" του Κονδυλάκη και παρόλο που ήμουν ελαφρώς προκατειλημμένη με τη λογοτεχνία της περιόδου αυτής μπορώ να πω ότι το συγκεκριμένο είναι πάρα πολύ καλό και παρόλο που είναι στην καθαρεύουσα διαβάζεται πολύ ευχάριστα.

Lthanos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2 μήνες στην Κίνα
billy και εγώ γουστάρω τον Τόλκιν, αλλά πες μου το Σιλλμαρίλιον το διάβασες άνετα;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Το Σιλμαρίλιον δε διαβάζεται ρε παιδιά. Χαλαρά μέσα στα 2-3 πιο δύσκολα βιβλία που έχω διαβάσει στη ζωή μου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom