Extra muros
Member
Vouchers VivaΚαλημέρα, θα είμαι την Κυριακή εκεί και έχω κλείσει στη rua cecilio da sousa σπίτι στο principe real. Είναι καλή και ασφαλής περιοχή απο όσα έχω καταλάβει.
Θέλω να ρωτήσω 3 πράγματα
1. Με βάση το δρόμο που σας έγραψα έχω συγκοινωνίες κοντά; Θα μπορώ να γυρίσω εύκολα το βράδυ ή θα θέλω uber πχ;
2. Θέλω να βγάλω την κάρτα 7 ημερών απεριόριστων διαδρομών. Πώς τη ζητάω; Βγαίνει στο αεροδρόμιο γιατί στη πόλη μου είπαν τα μηχανήματα είναι στα Πορτογαλικά.
3. Τη Σίντρα και το κασκαις την πήγατε με οργανωμένο γκρουπ ή μόνοι και αν ναι πως θα πάω από εκεί που θα βρισκόμαστε;
Για να μην σπαμάρω το νήμα απαντήστε μου οποίος μπορεί εδώ για την πρώτη ερώτηση και με pm για τα υπόλοιπα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο που θα αφιερώσετε
Εδώ αγοράζεις ονλαιν τα πάντα από συγκοινωνία κ δεν ασχολείσαι με το αν τ μηχανήματα έχουν αγγλικά, είμαι αρκετά βέβαιη πως ναι, αλλά γνωρίζω πορτογαλικα κ δεν έχω ασχοληθεί προσωπικα. Αποκλείω τόσοι τουρίστες π βγάζουν κάρτες στο μετρό τ αεροδρομίου ν μη βλέπουν αγγλικά. Απλά προσοχή γτ κάποια μηχανήματα δέχονται μόνο πληρωμη με κάρτα. Θεωρητικά περνάς κ με τραπεζική κάρτα αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει ή αν έχει ακόμα προβλήματα όπως εδώ. Για Κασκαις κ Σιντρα παίρνεις 11.5 ευρώ το ολοήμερο εισιτήριο κ ξενοιάζεις, βέβαια το πρώτο είναι κυρίως θερινό θέρετρο, δεν ξέρω πόσο ήσυχα είναι τώρα, κ βέβαια ακριβό γτ θεωρείται περιοχή πλούσιων.
Σιντρα γ καλη εξερεύνηση θέλει 2 μέρες όπως είπε κ ο προλαλησας, εγώ προσωπικά ωστόσο δε θ συνδυάζα cabo da roca σε μια μέρα, το βρίσκω κουραστικό κ η Σιντρα μόνη της γεμίζει ήδη τη μία μέρα. Αλλά εσύ ξέρεις τ έχεις ως προτεραιότητα. Το χοπ Ον είναι ιδιωτικο οπότε ξεχωριστό από το εισιτήριο της Carris. Συνυπολογισε ότι κ η είσοδοι στα ανάκτορα είναι ακριβουτσικες κ επίσης δεν αποκλείεται ν βρεις ουρές ακόμα κ τώρα π είναι πολύ χαμηλή περίοδος. Για μενα ξεχωριζουν Πενα κ Κιντα ντας ρεγκαλειρας. Άρα δες ονλαιν μήπως συμφέρει κάποιο συνδυαστικο εισιτήριο ή κ μεμονωμένο γ να αποφύγεις την οποία αναμονή.
Ας πω κ εγώ το άσχετο γαστριμαργικο μου, αν δε θες απλά να πληρώνεις τ ΠΟΠ όνομά κ να περιμένεις πάλι στην ουρά γ pastel de belem, πας γ pastel de nata στην Manteigaria στο κέντρο απέναντι από το άγαλμα του Καμόες, εξίσου καλά μην πω κ ανώτερα κ πάντα φρέσκα από την παραγωγή στην κατανάλωση.