taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Γενικά σ' αυτό το θέμα συμφωνώ επί της ουσίας μαζί σου (και με πολλούς ακόμα, φυσικά) και δε θέλω να επαναλάβω κι εγώ τα ίδια. Μια παρατήρηση μόνο: Τα τελευταία 5 χρόνια οι μόνες βόμβες που σκάνε στο Αφγανιστάν και το Ιρακ είναι αυτές των Ταλιμπάν και των λοιπών τρομοκρατών. Βομβαρδισμός δεν έχει γίνει. Η Παρουσία των Αμερικανικών, Βρεττανικών, Ελληνικών κλπ στρατευμάτων στις 2 χώρες δεν αποτελεί από μόνη της αιτία μεταναστευσης. Η πολιτική αστάθεια, και η οικονομική κατασταση των χωρών αυτών, όπως και των γειτονικών, αποτελεί όμως λόγο οικονομικής μετανάστευσης.Για τους βομβαρδισμούς στο Αφγανιστάν και το Ιράκ έχεις ακούσει ή μπα;
Επειδή δεν έχεις ιδέα τι θα μπορούσες να κάνεις,όπως ούτε κι εγώ άλλωστε,αν έφτανες ποτέ σε μια τόσο οριακή κατάσταση για να φύγεις άρον άρον από την πατρίδα σου (πράγμα που ασφαλώς απεύχομαι σε όλους),καλό θα ήταν τουλάχιστον να σκεφτόμαστε δύο φορές πριν γράψουμε μια σε ότι αφορά τους πρόσφυγες,γιατί αυτό είναι αυτοί οι άνθρωποι στην συντριπτική τους πλειοψηφία.Πολιτικοί ή οικονομικοί πρόσφυγες.