• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Λιμενικοι εκλεβαν αλλοδαπους

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Διάβασες πουθενά ότι το πιστεύουμε;;;

Αλλά τόσα post δεν μας λες μια αντιπρόταση από πλευράς σου.

Γιατί δεν θες να θαλασσοπνίγονται αλλά ούτε πρόταση έχεις άρα.....άσ'τους να θαλασσοπνίγονται σαν να μας λες.
Το πιστευετε αναφερεται γενικα και οχι σε σενα.
Μην αρπαζεσαι και ριξε τους τονους.
Ειπα μια προταση ,την οποια βγαλατε ακυρη.
Δεκτο..αν δεν αρεσει σε καποιους η την θεωρουν ανεφικτη πασο.
Πες μας λοιπον την δικη σου προταση τωρα.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αν καταλαβα καλα λεει το εξης: Να δωσουμε σε ολους (η στην πλειοψηφια τους ) ασυλο.
Αυτοι (οπως θελετε ονομαστε τους το προβλημα παραμενει το ιδιο) εχοντας το ασυλο ανα χειρας, θα μπορεσουν να ξεκολλησουν απο την Ελλαδα και να φυγουν για τους προορισμους που πραγματι θελουν να πανε.
Απο εκει και επειτα θα μπει το αυγο στον κ... των υπολοιπων της Ε.Ε. οι οποιοι τωρα μας κανουν και τους κηνσορες.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δεν ανεβάζω τους τόνους μαζί σου.Μιλάω σε απόλυτα φιλικό επίπεδο ακόμα κι αν διαφωνώ.

Η πρότασή μου είναι συνολική γιατί τα προβλήματα του συστήματος δεν αντιμετωπίζονται ένα προς ένα τη φορά καθώς το ίδιο το μοντέλο τα παράγει και τα αναγεννά.

Με άλλα λόγια,την πρότασή μου την κατέθεσα.Το αν αυτή είναι μη εφαρμόσιμη δεν σημαίνει πως είναι και εσφαλμένη αλλά ότι δεν υπάρχει τρόπος να επιβληθεί.Άρα δεν μου φταίει η πρόταση αλλά το μέσον.

Χρειάζεται να συνεχίσω;Απλή διαλεκτική είναι.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Η επαναπροώθηση πίσω στην Τουρκία ή στα σπίτια τους για αυτούς που δε δικαιούνται άσυλο είναι η καλύτερη λύση... ελπίζω να αρχίζει να εφαρμόζεται, μετά από πρόσφατες συμφωνίες με τους γείτονες...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αν καταλαβα καλα λεει το εξης: Να δωσουμε σε ολους (η στην πλειοψηφια τους ) ασυλο.
Αυτοι (οπως θελετε ονομαστε τους το προβλημα παραμενει το ιδιο) εχοντας το ασυλο ανα χειρας, θα μπορεσουν να ξεκολλησουν απο την Ελλαδα και να φυγουν για τους προορισμους που πραγματι θελουν να πανε.
Απο εκει και επειτα θα μπει το αυγο στον κ... των υπολοιπων της Ε.Ε. οι οποιοι τωρα μας κανουν και τους κηνσορες.
Συγνωμη με το" λεει "αναφερεσαι σε μενα?
Σε προηγουμενο ποστ εσυ δεν το ανεφερες αυτο?

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Η Κούβα όταν κάποτε έκανε μεταναστευτική πολιτική δεχόταν αφειδώς μετανάστες από την Αφρική και το πρώην Ανατολικό μπλόκ.

Ήταν υποχρεωμένη να τους παρέχει στέγη,περίθαλψη και εργασία.

Πες μου εσύ τι παρέχω στους εξαθλιωμένους που ξεβράζονται στις ακτές μας;

Κρατητήρια,ξύλο και μαχαιρώματα από "αγανακτισμένους" πολίτες με την διακριτική κάλυψη της έννομης τάξης.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Δεν ανεβάζω τους τόνους μαζί σου.Μιλάω σε απόλυτα φιλικό επίπεδο ακόμα κι αν διαφωνώ.

Η πρότασή μου είναι συνολική γιατί τα προβλήματα του συστήματος δεν αντιμετωπίζονται ένα προς ένα τη φορά καθώς το ίδιο το μοντέλο τα παράγει και τα αναγεννά.

Με άλλα λόγια,την πρότασή μου την κατέθεσα.Το αν αυτή είναι μη εφαρμόσιμη δεν σημαίνει πως είναι και εσφαλμένη αλλά ότι δεν υπάρχει τρόπος να επιβληθεί.Άρα δεν μου φταίει η πρόταση αλλά το μέσον.

Χρειάζεται να συνεχίσω;Απλή διαλεκτική είναι.
Αρα που φτανουμε τωρα ?Οτι ολοι κατι προτινουμε ,το οποιο τελικα για τους χ ψ λογους δεν μπορει να εφαρμοστει/επιβληθει?

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Προς τον North 66:
Πρωτον η Τουρκια δεν τους δεχεται με τιποτε. Διπλωματικες διαπραγματευσεις γινονται επι χρονια και δεν καταληγουν πουθενα. Βλεπεις η Τουρκια ειχε την προνοια να αρνηθει να υπογραψει την συνθηκη του Δουβλινου που εμεις τρεξαμε και την υπογραψαμε και βρεθηκαμε με τοσο κοσμο στην καμπουρα μας.
Και πες και τους στελνουμε στην χωρα τους. Ξαναερχονται και ξαναερχονται και δε σταματανε να ξαναερχονται. Και αν δεν ειναι οι ιδιοι θα ειναι αλλοι. Και μιλαμε για παρα πολλα εκατομυρια ανθρωπων σε χαλια μαυρα. Ειναι τοσο αθλιες οι συνθηκες εκει... Μονο αν ηρεμησουν οι καταστασεις θα μεινουν οι ανθρωποι στις πατριδες τους. Και οσο αυτο δεν γινεται τοσο αυτοι θα ερχονται.
Καλυτερο λοιπον ειναι να τους δινουμε εμεις ασυλο, να πηγαινουν στις αναπτυγμενες χωρες του Βορρα, να δουν και αυτες στο πετσι τους το προβλημα, μπας και κανουν κατι για να βελτιωθει η κατασταση στις χωρες προελευσης τους. Τωρα εμεις λουζομαστε το προβλημα και οι βορειες χωρες κανουν τους ωραιους και τους φιλελευθερους.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Η επαναπροώθηση πίσω στην Τουρκία ή στα σπίτια τους για αυτούς που δε δικαιούνται άσυλο είναι η καλύτερη λύση
Παραθέτω έναν απ'τους λόγους που ΚΑΙ φέτος καταδικαστήκαμε από την διεθνή αμνηστία.

"Το 2009, 30.371 αιτήσεις ασύλου εξετάστηκαν (29.501 στoν πρώτο βαθμό και 870 στο δεύτερο βαθμό). Μόνο σε 36 αιτούντες άσυλο χορηγήθηκε προστασία με το καθεστώς του πρόσφυγα. Την ίδια περίοδο, σε 128 αιτούντες άσυλο χορηγήθηκε επικουρική προστασία και ανθρωπιστικό καθεστώς, συμπεριλαμβανομένων εκείνων των οποίων το καθεστώς ανανεώθηκε. Τα ποσοστά αναγνώρισης του προσφυγικού, του ανθρωπιστικού καθεστώτος και της επικουρικής προστασίας στο πρώτο βαθμό ήταν αντίστοιχα 0.04%, 0.09% και 0.31%."

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Η Κούβα όταν κάποτε έκανε μεταναστευτική πολιτική δεχόταν αφειδώς μετανάστες από την Αφρική και το πρώην Ανατολικό μπλόκ.

Ήταν υποχρεωμένη να τους παρέχει στέγη,περίθαλψη και εργασία.

Πες μου εσύ τι παρέχω στους εξαθλιωμένους που ξεβράζονται στις ακτές μας;

Κρατητήρια,ξύλο και μαχαιρώματα από "αγανακτισμένους" πολίτες με την διακριτική κάλυψη της έννομης τάξης.
Δεν διαφωνω σε αυτο μαζι σου φιλε μου.
Φανταζομαι αναφερεσαι στους λαθραιους.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie