whoknows
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Στο φεγγαρι
- Ταξίδι-Όνειρο
- Στο κεντρο της Γης
ημερησια διαδρομη ειναι λιγο σκοτωμα καθως λογω τον συχνων ελεγχων σε ολο το περασμα η διαδρομη θελει περιπου 3 ωρες προς εκαστοστε κατευθυνση. Εγω στην θεση σου θα εμενα ενα βραδυ στην Δαμασκο αν ηταν για να δω την πολη, αλλιως θα κανεις ολη την διαδρομη για να μεινεις ελαχιστα και να μην δεις τιποτα.Ξέρει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα για ημερήσια ή άλλη εκδρομή από Βηρυτό για Δαμασκό;
Οσον αφορα την ασφαλεια, ενταξει δεν πας στην Ακροπολη βολτα, αλλα σε γενικες γραμμες η διαδρομη ειναι ασφαλης καθως και η Δαμασκος το ιδιο απο αποψη τρομοκρατικων επιθεσεων κλπ.. Ο μονος και βασικος κινδυνος αυτην την εποχη ειναι τεταμενες σχεσεις με το Ισραηλ και το γεγονος οτι δεν ξερεις αν θα βρεθει καποιος ιπταμενος πυραυλος πανω απο το κεφαλι σου.
Οσον αφορα την βιζα, ειναι μια περιπλοκη διαδικασια, η οποια απλουστευει απιστευτα με τον καταλληλο οδηγο. δεν γνωριζω βεβαια αν μπορεις να παρεις βιζα για να πας για αναψυχη. εγω που εχω παει τα τελευταια χρονια καμποσες φορες, παιρνω business visa και για την διαδικα ασχολειται αποκλειστικα ο πελατης.
Οσον αφορα το ταξιδι, ασχετως το πως θα παρεις την βιζα, ο οδηγος παιζει μεγαλο ρολο, δλδ να ειναι γνωστος οδηγος που κανει αυτη την διαδρομη, αφενος για να αποφευγει κατατοπιες, και αφεταιρου να μην χανει υπερβολικα μεγαλο χρονο αναμονης στα διαφορα σημεια ελεγχου.