Kyriakao
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Συνεχώς αυτο ψάχνω!
- Ταξίδι-Όνειρο
- ματσου πιτσου,περου
Για Τριπολη και Βυβλο είναι πιο εύκολο είδα,έχει συχνά λεωφορεια. μάλλον αξίζει μια βόλτα σε αυτά.
Δεν ξέρω αν εκανες αυτό το δρομολόγιο, αλλά απὸ Βηρυτό προς Σιδώνα, είναι εύκολο το πηγαινέλα; Τα λεωφορεία βρίσκονται εύκολα;Επειδή αυτή τη στιγμή είμαι Βηρυτό μήπως μπορείς να μου προτείνεις αυτά τα 2 μαγαζιά;;
Για τόση διαφορά, θα το ρισκάριζα! Το πολύ πολύ να χάσεις 60-70 λεπτά αλλά (1) θα συνγελαστείς με ημεδαπούς (2) έχεις έξι ολάκερες ἡμέρες!Ταξί 17€ και πάνω.. λεωφορείο 0,50€. Το έχει πάρει κανείς??
Φτάνω μεσημέρι και φεύγω απόγευμα!! Δεν έκλεισα την πτήση που έφτανε βράδυ γι αυτό τον λόγο! Από το ξενοδοχείο μου ζητάν 25€. Μεσω ίντερνετ που διάβασα λέει 17€. Αλλά αν είναι θα ρισκάρω να πάω με λεωφορείο ... και αν τα βρω δύσκολα η δεν το βρω... θα παω με ταξί αλλα δεν θα δώσω πάνω 17€. Αλλαγή νομίσματος να κάνω εκεί η απο εδω? Για Τελ αβιβ είχα βρει στην ομόνοια φθηνό συνάλλαγμα. Θα κοιτάξω αν συμφέρει κ για Βηρυτό! Θα διαβάσω το βραδάκι και την ιστορία που μου έστειλες!!! Σε ευχαριστώ πολυυυυ!!Αν φτάνεις τα μεσάνυχτα έχω την εντύπωση ότι δεν έχει λεωφορείο.
Πρόσεχε αν έχεις στο διαβατήριο σου είσοδο στο Ισραήλ δεν θα σου επιτρέψουν την είσοδο στην χώρα.Για συνάλλαγμα κάνε δολάρια καλύτερα.1$ έχει σταθερή ισοτιμία 1500 λίρες.Φτάνω μεσημέρι και φεύγω απόγευμα!! Δεν έκλεισα την πτήση που έφτανε βράδυ γι αυτό τον λόγο! Από το ξενοδοχείο μου ζητάν 25€. Μεσω ίντερνετ που διάβασα λέει 17€. Αλλά αν είναι θα ρισκάρω να πάω με λεωφορείο ... και αν τα βρω δύσκολα η δεν το βρω... θα παω με ταξί αλλα δεν θα δώσω πάνω 17€. Αλλαγή νομίσματος να κάνω εκεί η απο εδω? Για Τελ αβιβ είχα βρει στην ομόνοια φθηνό συνάλλαγμα. Θα κοιτάξω αν συμφέρει κ για Βηρυτό! Θα διαβάσω το βραδάκι και την ιστορία που μου έστειλες!!! Σε ευχαριστώ πολυυυυ!!