Eχει κ ενα που φτανει 3 το μεσημερι. Δες εδώAπ'οτι φαινεται η αμοργος αρεσει σε πολλους.
απλα ακομα τιποτα με τα πλοια.
τον ιουλιο που θελω να παω εχει μονο ενα και αυτο φτανει στις 02.00 ...!!!
θα βαλουν ή...??
για ποια ημερομηνια αναφερεσαι..??
εγω ψαχνω απο 1.7 εως 7.7 και τοτε δεν εχει.
αυτο που λες ποια ημνια ειναι ?
κοιταξα και 13.6 αλλα και 13.7 και παλι δεν εχει..
Εεεεεεε...! Ολα δικά σου τα θέλεις Για αυτό ειναι ακριβό επειδή φτάνει μερα και όχι μεσάνυχτα! Πάντως εγώ έβαλα για ένα άτομο και μου λέει οτι υπάρχει θέση. Καλύτερα να πάρεις τηλ σε ένα πρακτορίο να μάθεις σίγουρα. Να είναι όλες οι θέσεις κλεισμένες δεν υπάρχει περίπτωση γιατί αν όντως πηγαίνουν τόοοοοσα άτομα Αμοργό δεν θα έβρισκα ούτε δωμάτιο, και βρήκα αρκετα σε κάποια τηλέφωνα που έκανα για να μάθω τιμεσς ! (φρίκη οι τιμές )βγαζει ναι αλλα το βγαζει μεκοκκινο που σημαινει δεν εχει θεσεις.
και κατα δευτερον αυτο ειναι το ακριβο..
Εεεεεεε...! Ολα δικά σου τα θέλεις Για αυτό ειναι ακριβό επειδή φτάνει μερα και όχι μεσάνυχτα! Πάντως εγώ έβαλα για ένα άτομο και μου λέει οτι υπάρχει θέση. Καλύτερα να πάρεις τηλ σε ένα πρακτορίο να μάθεις σίγουρα. Να είναι όλες οι θέσεις κλεισμένες δεν υπάρχει περίπτωση γιατί αν όντως πηγαίνουν τόοοοοσα άτομα Αμοργό δεν θα έβρισκα ούτε δωμάτιο, και βρήκα αρκετα σε κάποια τηλέφωνα που έκανα για να μάθω τιμεσς ! (φρίκη οι τιμές )
δυστυχώς αυτό ισχύει στα πλοία των περισσότερων τουριστικών νησιών. Ισως το καλοκαιρι να βάλουν κι άλλα πλοια!δλδ οποιος θελει να παει ποιο οικονομικα πρεπει να παει μεσανυχτα? τι πραγματα ειναι αυτα?
οσο για τις τιμες τι τιμες παιζουν ξενοδοχεια δλδ?