• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Κύθνος - Σέριφος - Σύρος - Φολέγανδρος - Κέα - Αμοργός (για ζευγαρι)

achisAK

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ποιος ξερει...??
Κουφονήσι σκέφτηκες? Πολύ μικρό νησί, ιδανικό για ζευγάρια, σχεδόν το γυρνάς με τα πόδια, φανταστικές παραλίες (ίσως οι καλύτερες των Κυκλάδων), χαλαροί σχετικά ρυθμοί (εξαρτάται απο την περίοδο που θα πας) ,ικανοποιητική νυχτερινή ζωή (σε σχέση με το μέγεθος του) και γενικά συνδυάζει όλα όσα θέλεις. Βέβαια, απο τέλος Ιουλίου και μετά, γίνεται πανικός απο κόσμο αλλά και σε ποιό Ελληνικό νησί δεν γίνεται...

Ζαχαρουλα ευχαριστω αλλα οχι. Κουφονησι δεν θα ηθελα. σε ευχαριστω παντως.;)

Zacharoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δολομίτες
Ταξίδι-Όνειρο
Ο κόσμος όλος.
Ζαχαρουλα ευχαριστω αλλα οχι. Κουφονησι δεν θα ηθελα. σε ευχαριστω παντως.;)
χμμμ, είσαι πολύ απόλυτος και αναρωτιέμαι... έχεις ακούσει κάτι άσχημο και δεν το λές?:D
όχι τίποτε άλλο, αλλά τέλος Ιουνίου θα είμαι εκεί. :D

achisAK

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ποιος ξερει...??
χμμμ, είσαι πολύ απόλυτος και αναρωτιέμαι... έχεις ακούσει κάτι άσχημο και δεν το λές?:D
όχι τίποτε άλλο, αλλά τέλος Ιουνίου θα είμαι εκεί. :D
oxi βρε συ. απλα δεν θελω εγω.
οχι οτι εχω κατι κακο. να πας.

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Κλαμπάκι υπό την έννοια τύπου villa mercedes δεν έχει ούτε με κυάλια στις μικρές Κυκλάδες. Όλα είναι μπαράκια και συνήθως- με εξαίρεση την Αιγιάλη της Αμοργού- κινούνται σε χαλαρούς ρυθμούς.
Σε ό,τι αφορά τα δρομολόγια που λες, δεν είναι αντιπροσωπευτικά ακόμη, μην ανησυχείς, θα βγάλουν κι άλλα. Σχεδόν όλες οι εταιρείες πηγαίνουν, είτε με πιο αργό πλοίο, είτε με ταχύπλοο. Το λιγότερο πάντως που θα κάνεις είναι σχεδόν τέσσερις ώρες.

Zacharoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δολομίτες
Ταξίδι-Όνειρο
Ο κόσμος όλος.
Πάντως, απο τις 5 επιλογές που θέτεις, κι εγώ θα σου πρότεινα Φολέγανδρο. Είναι ιδιαίτερο νησί, μαζεύει ωραίο κόσμο, έχει πολύ ωραίες παραλίες (ειδικά αυτές που πρόσβαση έχουν μόνο καίκια) , έχει καλή νυχτερινή ζωή με τα μπαράκια του, έχει ωραίες ταβέρνες, ωραία κεντρική πλατεία, συγκοινωνία που σε πάει σχετικά παντού (πούλμαν που φεύγουν απο την πλατεία πολύ συχνά) και έχει μία απο τις καλύτερες θέες (ακριβώς στο σημείο όπου φέυγουν τα πούλμαν). Ενώνεται ο ουρανός και η θάλασσα και χάνεται ο ορίζοντας.

achisAK

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ποιος ξερει...??
κοιτα εχω και αλλες επιλογες αλλα δεν μπορω να τις βαλω εδω για συγκριση γιατι εινια ιονιο..;)
θα παρω και απο εκει αποψεις. και στο τελος θα συγκρινω και θα βγαλω τον νικητη !!! :D:D

achisAK

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ποιος ξερει...??
Βρισκομαι πλεον ποιο κοντα σε αυτες τις δυο:

1) Συρο
2) Σεριφο

οποιος γνωριζει ας μου πει πληροφοριες.

maria <3

Member
η σύρος έχει εκπληκτική χώρα , και η άνω σύρος είναι πολύ όμορφη με τέλεια θέα αλλα απο παραλίες είχσ απογοητευτεί. τώρα Σέριφο δεν έχω πάει αλλα επειδή το έψαξα κ εγώ είναι πολύ μικρότερη απ τη Σύρο.έχει ωραία χώρα αλλά πολύ λίγες επιλογές για διασκέδαση. Αλλα έχει καλύτερες παραλίες. μάλλον δεν βοήθησα πολύ! Αχ... δύσκολη απόφαση η διακοπες.

achisAK

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ποιος ξερει...??
η σύρος έχει εκπληκτική χώρα , και η άνω σύρος είναι πολύ όμορφη με τέλεια θέα αλλα απο παραλίες είχσ απογοητευτεί. τώρα Σέριφο δεν έχω πάει αλλα επειδή το έψαξα κ εγώ είναι πολύ μικρότερη απ τη Σύρο.έχει ωραία χώρα αλλά πολύ λίγες επιλογές για διασκέδαση. Αλλα έχει καλύτερες παραλίες. μάλλον δεν βοήθησα πολύ! Αχ... δύσκολη απόφαση η διακοπες.

Οντως πολυ...
και μετα το περσυνο ''φιασκο'' το χαχνω καλα.. :p:p

maria <3

Member
κοιτα εχω και αλλες επιλογες αλλα δεν μπορω να τις βαλω εδω για συγκριση γιατι εινια ιονιο..;)
θα παρω και απο εκει αποψεις. και στο τελος θα συγκρινω και θα βγαλω τον νικητη !!! :D:D
οταν βγάλεις το νικητή πές μου κι εμένα please γτ εγώ δεν μπορώ να τον βγάλω μέρεσ τώρα... φφφ.... :roll:

achisAK

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ποιος ξερει...??
οταν βγάλεις το νικητή πές μου κι εμένα please γτ εγώ δεν μπορώ να τον βγάλω μέρεσ τώρα... φφφ.... :roll:
χαχα.. βαζω πολλα κατω πριν τον βγαλω.
τωρα περνω γνωμες. γραφω τα + και τα - ..

1) παραλιες
2) διασκεδαση
3) κοστος εκει
4) κοστος μεταφορας

και μετα θα βγει ο ''νικητης'' που θα με υποστει...!!! :shock::shock:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
χαχα.. βαζω πολλα κατω πριν τον βγαλω.
τωρα περνω γνωμες. γραφω τα + και τα - ..

1) παραλιες
2) διασκεδαση
3) κοστος εκει
4) κοστος μεταφορας

και μετα θα βγει ο ''νικητης'' που θα με υποστει...!!! :shock::shock:
λοιπον, για συρο που μπορω να πω..

1) οι παραλιες => καλες, αλλα οχι κατι το φοβερο..

2) διασκεδαση => οι επιλογες δεν ειναι πολλες..εμεις ειχαμε παει παρεα και ψιλοαπογοητευτηκαμε..εσεις που θα στε ζευγαρι πιθανως να ειστε οκ..

3)κοστος => νορμαλ για μεταβαση και δωματια..το φαγητο λιγο τσιμπημενο, αλλα επιλογες εχεις πολλες..

γενικα, η ανω συρος ειναι ολα τα λεφτα..

για την σεριφο δεν ξερω τιποτα, ειχα ψαξει παλιοτερα και για καποιο λογο δεν μου γεμισε το ματι και δεν ξανασχοληθηκα..

παντως, οπως εγραψα και πιο πανω, απο ολες τις επιλογες που δινεις και δεδομενου οτι θα στε ζευγαρι, θεωρω την φολεγανδρο και την αμοργο πολυ καλυτερες επιλογες..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom