• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Κύθνος - Σέριφος - Σύρος - Φολέγανδρος - Κέα - Αμοργός (για ζευγαρι)

maria <3

Member
παντως, οπως εγραψα και πιο πανω, απο ολες τις επιλογες που δινεις και δεδομενου οτι θα στε ζευγαρι, θεωρω την φολεγανδρο και την αμοργο πολυ καλυτερες επιλογες..[/QUOTE]

Γειά σου latina , έχεισ πάει σ αυτά τα 2 νησιά ? έχω ακούσει οτι η φολέγανδρος είναι πολύ ακριβή. οι παραλιες τους είναι με άμμο η πέτρες? (εχω ένα θέμα με τισ πέτρες, ειδικά αυτές που έχουν κατι σαν μαλλι πάνω με ανατριχιάζουν :mad: )!
Ευχαριστω!! :p

achisAK

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ποιος ξερει...??
λ
2) διασκεδαση => οι επιλογες δεν ειναι πολλες..εμεις ειχαμε παει παρεα και ψιλοαπογοητευτηκαμε..εσεις που θα στε ζευγαρι πιθανως να ειστε οκ..

3)κοστος => νορμαλ για μεταβαση και δωματια..το φαγητο λιγο τσιμπημενο, αλλα επιλογες εχεις πολλες..

γενικα, η ανω συρος ειναι ολα τα λεφτα..

παντως, οπως εγραψα και πιο πανω, απο ολες τις επιλογες που δινεις και δεδομενου οτι θα στε ζευγαρι, θεωρω την φολεγανδρο και την αμοργο πολυ καλυτερες επιλογες..

για το 2.. γιατι τοτε γραφουν τοι εχει διασκεδαση ? δεν ισχυει ?
και οπως ειπα οχι τιποτα τρελο κλαμπινγκ και τετοια.. απλα ας υπαρχει μηπως και παμε..

για το 3 = τοσο ακριβο ειναι το φαγητο ?

ναι αλλα φολεγανδρος και αμοργος δεν πληρουν αλλες προυποθεσεις / διασκεδαση και μεταφορικα.
ετσι λενε ολοι τουλαχιστον ειδικα για την φολεγανδρο. οτι δεν εχει ''ζωη''..

ikarialover

Member
Κ εγώ ψηφίζω Φολέγανδρο από τα νησιά που προτείνεις! Όσο για τη νυχτερινή ζωή μια χαρά είναι για ζευγάρι, έχει τα μπαράκια της στη χώρα (5-6 συνολικά), μια χαρά...
Είναι όμως πολύ ακριβή η διαμονή...Την έχουν δει Σαντορίνη οι Φολεγανδριώτες!

achisAK

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ποιος ξερει...??
Κ εγώ ψηφίζω Φολέγανδρο από τα νησιά που προτείνεις! Όσο για τη νυχτερινή ζωή μια χαρά είναι για ζευγάρι, έχει τα μπαράκια της στη χώρα (5-6 συνολικά), μια χαρά...
Είναι όμως πολύ ακριβή η διαμονή...Την έχουν δει Σαντορίνη οι Φολεγανδριώτες!

τοσο ακριβα ειναι να μεινεις εκει ?
αρα κατι ''ψιλα'' εχει για ζωη..

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Γειά σου latina , έχεισ πάει σ αυτά τα 2 νησιά ? έχω ακούσει οτι η φολέγανδρος είναι πολύ ακριβή. οι παραλιες τους είναι με άμμο η πέτρες? (εχω ένα θέμα με τισ πέτρες, ειδικά αυτές που έχουν κατι σαν μαλλι πάνω με ανατριχιάζουν :mad: )!
Ευχαριστω!! :p
γεια!εχω παει αμοργο μονο..
την φολεγανδρο ομως, την κοιταζω για φετος..πραγματι, ειναι ακριβη η διαμονη, αλλα ελπιζω να βρω κατι..
οι παραλιες ειναι κυριως με βοτσαλο, αλλα εχει και καποιες αμμουδερες..

achisAK

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ποιος ξερει...??
γεια!εχω παει αμοργο μονο..
την φολεγανδρο ομως, την κοιταζω για φετος..πραγματι, ειναι ακριβη η διαμονη, αλλα ελπιζω να βρω κατι..
οι παραλιες ειναι κυριως με βοτσαλο, αλλα εχει και καποιες αμμουδερες..

απλα προς το παρον δεν εχει πλοια για εκει μονο ενα που φτανει στις 02.00 το πρωι !! ισως βαλουν και αλλα μετα δεν ξερω..
εκει αμοργο εχει κανενα κλαμπακι μιας και πηγες?
και γενικα μπαρακια.. επισης η καλυτερη επιλογη να μεινεις? (προτιμω να ειμαι κοντα σε καφετεριες)

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
απλα προς το παρον δεν εχει πλοια για εκει μονο ενα που φτανει στις 02.00 το πρωι !! ισως βαλουν και αλλα μετα δεν ξερω..
εκει αμοργο εχει κανενα κλαμπακι μιας και πηγες?
και γενικα μπαρακια.. επισης η καλυτερη επιλογη να μεινεις? (προτιμω να ειμαι κοντα σε καφετεριες)
σου γραψαμε και πιο πανω οτι πλοια θα βαλουν σιγουρα κι αλλα..μην αγχωνεσαι λοιπον!

επισης σου ξαναεγραψα οτι το μεγαλο κλαμπ του νησιου εγω περυσι αυγουστο μηνα το ειδα κλειστο (δεν μου λειψε κι ολας, για να μαι ειλικρινης..)..

το νησι εχει αρκετα μπαρακια..το στυλ τους ειναι χαλαρο εντελως και παρειστικο..δεν ειναι το νησι που πας για να "σε δουν"!ας πουμε οτι τα μαγαζια ειναι λιγο πιο "εναλλακτικα"..εχει και αρκετα live(ροκ, εντεχνα αλλα και τζαζ πετυχα εγω)..εμενα γενικα μου αρεσε πολυ αυτου του ειδους η νυχτερινη ζωη!οι τιμες σε ποτα και φαγητα ηταν μια χαρα!και για αμαξι που νοικιασαμε παλι καλη τιμη πετυχαμε, παρολο που ηταν αυγουστος και το κλεισαμε τελευταια στιγμη..

ααααα και τον αυγουστο αν εισαι τυχερος και πετυχεις πανηγυρι, μην το χασεις!!

για διαμονη εγω προτεινω χωρα (που ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!)..απο τιμες ομως δωματιων δεν ξερω καθολου τι παιζει, γιατι εγω φιλοξενηθηκα!

thrylosveria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαλτικες
Ταξίδι-Όνειρο
φινλανδια
πηγαινε Συρο και ξεχνα ολα τα αλλα...

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
ανδρο.. φιασκο σε πολλα..
διαμονη-εξυπηρετηση-διασκεδαση..

την εχουν δει καπως εκει. φυσικα δεν ξαναπαταω.

Α μάλιστα. Το έχω ακούσει και από άλλους φίλους που πήγαν. Νομίζω είναι επειδή πολλές "καλές οικογένειες" κατάγονται από εκει, οπότε ίσως έχει πιο σνομπ αέρα. Ίσως είναι νησί για άλλες ηλικίες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom