Μη μας μπερδεύεις πάνω που παίρνουμε μια απόφαση!φολεγανδρο με κλειστα ματια
Γιατί προτείνεις Φολέγανδρο?
Μη μας μπερδεύεις πάνω που παίρνουμε μια απόφαση!φολεγανδρο με κλειστα ματια
ειναι γραφικο νησι ωραιο. πανεμορφη η χωρα κ πολυ ωραιες παραλιες αν κ ειναι λιγες. επισης εχει πολλα ωραια ταβερνακια κ μικρα ωραια μπαρ. . .
Σου προτείνω Σύρο και Σίφνο.Στην Σύρο, ενώ έχει κόσμο κάθε καλοκαίρι, και μάλιστα πολύ, δεν 8α σας ενοχλήσει καθόλου γιατί η Ερμούπολη (η πρωτεύουσα) είναι μεγάλη και κατηφορική, οπότε μπορείτε να επιλέξετε να μείνετε είτε κάτω που είναι και το λιμάνι, είτε πιο πάνω που είναι μέσα σε σοκάκια και είναι πολύ πολύ ήσυχα. Προτείνω ανεπιφύλακτα Σύρο για ζευγάρια, έχω κάνει τέτοιου είδους διακοπές και έχω περάσει αξέχαστα. Τα λεωφορεία που σε πηγαίνουν σε παραλίες κτλ είναι πάρα πολύ εξυπηρετικά αλλά μπορείς όντως να νοικιάσεις κανένα παπί, και πάλι μια χαρά θα είστε! Εγώ απλά το λατρεύω αυτό το νησί, κ όσοι ξέρω που έχουν πάει έχουν να πουν τα καλύτερα.
Τώρα για την Σίφνο, δεν ξέρω ποιός είπε ότι δεν έχει ωραίες παραλίες, αλλά όποιος και να ήταν δεν θα είχε πάει στην Χρυσοπηγή! Θεωρείται από τις πιο όμορφες παραλίες Των Κυκλάδων. Καλό θα ήταν να μην μείνετε στην Απολλωνία (πρωτεύουσα) αλλά στον Πλατύ Γυαλό, πολύ ήσυχο μέρος, με ωραία παραλία, και πολλά ενοικιαζόμενα δωμάτια αλλά και καμπινγκ αν είστε λάτρεις!
Ελπίζω να σας φανούν χρήσιμα αυτά που σας είπα! Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα συγκεκριμένα δύο νησιά μην διστάσετε να ρωτήσετε!
Και τα 2 νησια έχουν το πλεονέκτημα της πανέμορφης χώρας. Η Σύρος βέβαια πολύ μεγαλύτερη με πολύ περισσότερες επιλογές στη νυχτερινή ζωή. Η φολέγανδρος έχει πολύ μικρή χώρα αλλα από οτι διαβάζω είναι απ τις ωραιότερες χώρες των κυκλάδων και είναι πολύ ατμοσφαιρική. Η διαφορά στο κόστος διαμονής είναι αισθητή. Εδώ θα βρείς ενδιαφέρουσες πληροφορίες.Για την Φολεγανδρο επισης μονο καλα λογια ακουω.
οποτε ειμαι αναμεσα πλεον σε Φολεγανδρο - Συρο..
απλα να ειναι ωραιες παραλιες με αμμο ακομα καλυτερα και απλα καθαρες.
ειδα και περυσι που πηγα στην Ανδρο που ιχε καποιες τετοιες παραλιες πως περασα..