Ευδοκία χρησιμοποίησα με επώνυμη αναφορά σε σένα και το TravelStories.gr τις πληροφορίες σου και τις κωδικοποίοησα σε μία σχετική ανάρτηση στο "Εις την Πόλιν". Δες εδώ...Το μετρο που ξεκιναει απο το αεροδρομιο φτανει μεχρι το ak saray. Εγω το παιρνω μεχρι εκει και μετα παιρνω ταξι για Ταξιμ. Δεν εχω κανει ομως ποτε ολη την διαδρομη με ταξι ή με το λεωφορειο οποτε δεν μπορω να κανω χρονικη συγκριση.
Ερση, ακριβώς για να ενημερώσουμε καλύτερα και επειδή πολλά τουριστικά γραφεία, στις 3ήμερες ξεναγήσεις τους στην Πόλη, δείχνουν 2-3 μνημεία και δεν δίνουν άλλες προτάσεις για επισκέψεις ή διασκέδαση (κλασσική πια εκείνη η έκφραση: ‘πρόγραμμα ελεύθερο’ !), αναδημοσιεύω το πρόγραμμα που έφτιαξα, με μία δόση χιούμορ, για την δική μας επίσκεψη στην Πόλη…Μη ξεχασετε να γραψετε οτι το Τουνελ κλεινει στις 9 το βραδι, οποτε οι τυχον καθυστερημενοι ταξιδιωτες θα φθασουν στην πλατεια Ταξιμ με τα ποδια και τη γλωσσα απεξω.
Renata να το πάρεις ως υπόδειγμα όταν επισκεφτείς την Πόλη. Με τις εναλλακτικές που δίνω, μπορείς, χωρίς να τρέχεις, να έχεις μία ικανοποιητική εικόνα της Πόλης μέσα σε 3 μέρες.είσαι πραγματικός ταξιδιώτης!! το παίρνω ώς παράδειγμα για το πώς να γράφω...
taxidioti η επόμενη θα ειναι η πέμπτη μου ΄φορά!!!! την λατρεύω!!Renata να το πάρεις ως υπόδειγμα όταν επισκεφτείς την Πόλη. Με τις εναλλακτικές που δίνω, μπορείς, χωρίς να τρέχεις, να έχεις μία ικανοποιητική εικόνα της Πόλης μέσα σε 3 μέρες.
Δεν τίθετε θέμα ασφάλειας στο Sultanahmet... parking πολλά και καλά φυλλασόμενα...σχετικα με ασφαλεια, ξενοδοχεια στο Sultanahmet, παρκινγκ σε αυτη την περιοχη κ.α.
Μαγαζια τυπου Reina αξιζουν ή ειναι τυπου παραλιακης?