renata
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- μαλαισία
wrotan καλώς ήρθες !!Το δευτερο ποστ εχει να κανει με τη γνωμη μου για την
σας τύχανε διάφορα στραβά,και σίγουρα χαλάστηκες!!
αυτό που επισήμανα,ήταν η αδιαφορία της ξεναγού να σας κατατοπίσει και να νοιαστέι όσον αφορά το θέμα υγείας σας!! ξέχωρα απο το κόστος της επίσκεψης του γιατρού,που είναι κάτι δεδομένο,και δεν ενδιαφέρει ποιος θα πληρώσει ,το ζήτημα είναι οτι σε μιά ξένη χώρα,και εφόσον συνόδευε γκρούπ ανθρώπων,ήταν υποχρεωμένη να καλέσει εκείνη γιατρό,ή να σας πάει σε νοσοκομείο..
δηλαδή ποιός είναι ο ρόλος των γκρούπ γενικα΄? μόνο να βγεί το πρόγραμμα?
πέσατε μάλον σε ανεύθυνο πρακτορείο. στην συγκεκριμένη περίπτωση,όσο και ελαφρύ περιστατικό να είναι μιά απλή διατροφική δηλητηρίαση,αλλο τόσο μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα άν δεν γίνει σωστή θεραπεία...
για την δηλητηρίαση δεν έφταιγε το γραφείο..ήταν κακή συγκυρία..μπορεί να συμβεί και στο πιο ακριβό εστιατόριο. σου λέω ποιό είναι το θέμα.
όσο για τις εντυπώσεις σου,σίγουρα επηρεάστηκαν απο τις στιγμές αυτές!!
αν πας ξανά μόνος σου,θα λατρέψεις την κωνσταντινούπολη...
η καζάν ντι πί δεν χωνεύεται απο κανένα στομάχι..εγώ την τρώγω με αντιόξινα και γαστροπροστασία!! ειναι ομως η άτιμη μοναδική!!
για τα πριγκηπονήσια έχω να πώ οτι δεν έχασες και τίποτα ειδικά αυτή την εποχή..μόνο θα εκνευριζόσουνα...πήγαινε εκεί γενικώς low season!!
κράτα τις καλύτερες αναμνήσεις ,και σου εύχομαι να σου πανε ολα καλύτερα σε επόμενα ταξίδια σου!!