Εγω λεω να σας φτιαξουν ενα νεο θεμα με τα πηγαινελα στην Κωνσταντινουπολη...να μη χαθειτε κιολας...πχ.να ανακοινωνουν..σημερα 11/11 φευγει ο κυριος ταδε,αυριο 12/11 η κυρια δεινα....Κανένας να φεύγει για την Πόλη στις 11/11;
Και για πιο αμεσα αποτελεσματα.να γινονται στο αεροδρομιο ανακοινωσεις τυπου ¨με την πτηση ταδε της Aegean αναχωρουν τα εξης μελη του travelstories..."Εγω λεω να σας φτιαξουν ενα νεο θεμα με τα πηγαινελα στην Κωνσταντινουπολη...να μη χαθειτε κιολας...πχ.να ανακοινωνουν..σημερα 11/11 φευγει ο κυριος ταδε,αυριο 12/11 η κυρια δεινα....
θα εχει ενδιαφερον...
Τις καλύτερες ισοτιμίες τις βρήκα σε όλα τα ανταλλακτήρια μέσα στο μεγάλο παζάρι (2.87) και απέναντι από το σταθμό του Sirceci στην οδό Hamidiye No 19/31 στο ανταλλακτήριο Ozmenler Doviz, στο δρόμο που πάει για το Misir Carsisi.Καλα ανταλλακτηρια εχει και κοντα στο μεγαλο παζαρι με τιμες απο 2.79 μεχρι 2.85
Αγαπητα μου παιδια!!! μην αγχωνεστε..με τα χρηματα και μην αλλαξετε ευρώ απο Ελλαδα..μολις βγητε απο τον ελεγχο διαβατηριων και παρετε τις βαλιτσες σας βγαινετε σε ενα αλλο χωρο πριν την εξοδο και αμεσως δεξια εχει ΑΤΜ ..παρτε 100 λιρες για τα πρωτα εξοδα και καθε μερα αλλαζετε μερικα χρηματα ...μην αλλαξετε ολα τα ευρώ σας μαζι.. Α. γιατι παντου μα παντου υπαρχουν πολλα ανταλακτηρια , Β. δεν ξερεις ποσα χρηματα θα χαλασεις και αν σου μεινουν λιρες για να αλλαξεις σε ευρώ παλι θα χασεις..και Γ. γιατι αν μια μερα αλλαξεις με 2.87 μπορει πιο κατω να βρεις με 2.90..μην αγχωνεστε...Παντως το xe.com δίνει τώρα 2.77558 . Εγω που έχω VISA μου δίνει 2.6989824836 και η alpha νομιζω χρεώνει 1% με ελαχιστο 4,40 ; κατι τέτοιο http://www.visaeurope.com/making-payments/exchange-rates
12/11 φευγει η κα @Vegerazaros μαζι με την κα @Marilou!!!Εγω λεω να σας φτιαξουν ενα νεο θεμα με τα πηγαινελα στην Κωνσταντινουπολη...να μη χαθειτε κιολας...πχ.να ανακοινωνουν..σημερα 11/11 φευγει ο κυριος ταδε,αυριο 12/11 η κυρια δεινα....
θα εχει ενδιαφερον...