H τοποθεσία για το Royal Tophane είναι καλή γιατί είναι σε επίπεδο σημείο στο Karakoy . Εμείς επιστρέψαμε μόλις μια εβδομάδα και μείναμε στο Nuru Zyia Suites σε πολύ καλή τιμή. Με Genius οι 5 διανυκτερεύσεις για δυο άτομα σε σουίτα βγήκαν 340 με δωρεαν μεταφορά απο το αεροδρόμιο.Τελικά άλλαξα λίγο τα κριτήρια αναζήτησης και βρήκα και άλλα κοντά στον πύργο του Γαλατά.
Όποτε συνεχίζω, αλλά με βοηθήσατε πολύ.
Είμασταν 6 και μείναμε σε 2 δωμάτια airbnb (Airbnb: Ενοικιαζόμενα για διακοπές, ξυλόσπιτα, παραθαλάσσια σπίτια, μοναδικά καταλύματα και εμπειρίες) σε μια ήσυχη γειτονιά 5' με τα πόδια από το κέντρο του Balat.Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για τη συμβολή σου.
Εάν θυμάσαι που μείνατε, θυμάσαι όνομα;
Ευχαριστώ πολύ
Καλησπέρα ,Καλημέρα κι από μένα... είναι να πάω Κωνσταντινούπολη το Μάρτιο και έχω κλείσει ξενοδοχείο κοντά στην περιοχή Aksaray . Ο λόγος είναι ότι επιστρέφουμε με πολύ πρωινή πτήση και είδα ότι είναι δίπλα η στάση havaist για αεροδρόμιο. Διαβάζω που όλοι προτείνετε διαμονή προς pera - Galata και έχω μπερδευτεί... είναι χάλια η περιοχή που έκλεισα; Αν αλλάξω διαμονή , πού εξυπηρετεί για τόσο πρωινή πτήση ( δηλαδή ξημερώματα);
Δεν έχω πάει σε αυτό που αναφέρεις αλλά σαν περιοχή είναι καλή και κοντά στα ΜΜΜ. Oι αποστάσεις που αναγράφει απο τα μέσα είναι πάλι ανηφορικές ή κατηφορικές αντίστοιχα και με σκαλάκια. Είσαι όμως πιό κοντά σε Karakoy απο αυτό που μείναμε και στην γέφυρα του Gαλατά που περνάς απέναντι.Καλημέρα, τέλειες όλες οι συμβουλές.
Ανυπομονώ να έρθει η ώρα να απολαύσουμε την πόλη.
Θα κοιτάξω και για το Nuru Zyia Suites. Ευχαριστώ πολύ @Thalassaki. Δεν μαζί πειράζουν οι ανηφόρες/κατηφόρες. Μια χαρά είναι.
Βρήκαμε και το Galata Greenland Hotel σε καλή τιμή, ωραίο δωμάτιο και νομίζω και αυτή η περιοχή είναι σε αυτές που προτείνεται.
Έχει κάποιος πάει;
Καλή σας ημέρα.
Η περιοχή που αναφέρεις δεν είναι τόσο βολική γιατί απο ότι είδα έχει προσβαση μόνο με το τραμ και με το Marmaray. Εμείς πήγαμε μια απογευματινή βόλτα με το Τ1 και ψωνίσαμε πιο φτηνά διάφορα δωράκια για φίλους,Καλημέρα κι από μένα... είναι να πάω Κωνσταντινούπολη το Μάρτιο και έχω κλείσει ξενοδοχείο κοντά στην περιοχή Aksaray . Ο λόγος είναι ότι επιστρέφουμε με πολύ πρωινή πτήση και είδα ότι είναι δίπλα η στάση havaist για αεροδρόμιο. Διαβάζω που όλοι προτείνετε διαμονή προς pera - Galata και έχω μπερδευτεί... είναι χάλια η περιοχή που έκλεισα; Αν αλλάξω διαμονή , πού εξυπηρετεί για τόσο πρωινή πτήση ( δηλαδή ξημερώματα);
Αν μείνω sultanahmet ή Pera υπάρχει λύση με ΜΜΜ για πολύ νωρίς το πρωί προς αεροδρόμιο; Επίσης, βρίσκω και κάποια ξενοδοχεία προς Taksim, είναι πολύ χαοτική η διαμονή τόσο κεντρικά;Καλησπέρα ,
η περιοχή είναι λιγο μακρυα ,τωρα μονο ψαξου για τραμ αν εχει που να συνδυεται με την γραμμη με την περιοχη Sultanahmet ,παζαρια κλπ, αλλιως δεν σε βολευει καθολου θα χανεις καθε μερα χρονο στο να πηγαινοερχεσαι και πως θα πας.Δεν το συζητω καν ποσο μακρυα εισαι για Beyoglou και ολα τα υπολοιπα απο την αλλη πλευρα.
Ναι το Pera-Galata ειναι απο τις πιο ομορφες και ζωντανες περιοχες της Πολης και πολυ βολικο σημειο ,ακομα καλυτερα για μενα αν βρειτε στο Karakoy ,αλλιως ψαξου Sultanahmet εαν θες να επικεντρωθεις και να εισαι διπλα τις πρωτες μερες στα πολυ βασικα αξιοθεατα της Πολης .