Ένα ξεχωριστό τόπικ για escape rooms

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
το Archon's bar @ the Rubicon γινεται ακριβως αυτο που λες, ο μπαρμαν στο μισο τουλαχιστον δωματιο συμμετεχει και ειναι και ωραιο δωματιο.
Δεν ήξερα ότι έχει ηθοποιό! Απλά φανταζόμουν ότι θα ήταν ωραία αν υπήρχε και μπάρμαν! Οπότε το σημειώνω!

Να προτείνω και το Otherside της Escape theory (πλέον) στο Αιγάλεω! Ωραίοι χώροι, και ωραίοι γρίφοι, απαιτητικό δωμάτιο.

Καλές αποδράσεις!!

vicky_pl

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φρανκφούρτη - Κολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Επιτέλους βρήκα κάποιον!

Έχω λοιπόν απορία. Υπάρχει κάποιο καθαρά γριφοδωμάτιο που να έχει ηθοποιό μεν, αλλά ο οποίος θα είναι καθαρά στο ρόλο, χωρίς τραβήγματα και τέτοια, που θα μιλάει με σένα και θα αλληλεπιδρά με σένα ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού?
Π.χ η υπόθεση εξελίσσεται σε ένα μπαρ, και ο ηθοποιός είναι ο μπάρμαν. Κάτι τέτοιο αν μπορώ να το αποτυπώσω σωστά.

Εννοείται ότι οποιοδήποτε γριφοδωμάτιο έχεις υπόψιν που αξίζει, θέλω να το μάθω!
Ένα τέτοιο είναι σίγουρα και το Follow the white rabbit από Mastermind. Το συστήνω και για τον @AERAS , είναι μια χαρά και για πιο μικρες ηλικίες

JohnyE

Member
Επιτέλους βρήκα κάποιον!

Έχω λοιπόν απορία. Υπάρχει κάποιο καθαρά γριφοδωμάτιο που να έχει ηθοποιό μεν, αλλά ο οποίος θα είναι καθαρά στο ρόλο, χωρίς τραβήγματα και τέτοια, που θα μιλάει με σένα και θα αλληλεπιδρά με σένα ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού?
Π.χ η υπόθεση εξελίσσεται σε ένα μπαρ, και ο ηθοποιός είναι ο μπάρμαν. Κάτι τέτοιο αν μπορώ να το αποτυπώσω σωστά.

Εννοείται ότι οποιοδήποτε γριφοδωμάτιο έχεις υπόψιν που αξίζει, θέλω να το μάθω!
Πολλά τέτοια υπάρχουν...

Joker στο Αιγάλεω - αν και το είχα παίξει πριν καμμία δεκαετία...

Jumanji στην Καλλιθέα

Wanted dead or alive στην Ηλιούπολη

Rebellion Αγία. Παρασκευή

Και τα τέσσερα προτείνονται!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.817
Μέλη
39.552
Νεότερο μέλος