Τουρκία Κωνσταντινούπολη πληροφορίες

AlexFocus

Member
Μηνύματα
51
Likes
145
Στο ΤοπΚαπι αν εχει ουρες και θελεις να το δεις και οχι να κανεις βολτα να ξεμπερδευεις μην μπεις γιατι θα φας ολη σου τη μερα και θα κουραστεις πολυ. Η Βασιλικη Κινστερνα δεν ξερω αν θα εχει ουρες αλλα ξεμπερδευεις γρηγορα μαζι της. Μην τρελαινεσαι με το Τοπ Καπι αν δεν το δεις. Ναι αξιζει τον κοπο και πρεπει να το δεις καποια στιγμη το Τοπ Καπι αλλα επειδη οι μερες σου ειναι λιγες και πας σε 3μερο, οπου λογικα οι Ελληνες θα εχουν κανει αποβαση, συν το τουρισμο που εχει η Πολη ασε εξω μερη σαν το Τοπ Καπι για αλλη φορα. Αλλωστε η Πολη εχει τοσα πολλα να δεις οπου και θα θελεις και θα πρεπει να την επισκεφτεις ουκ ολιγες φορες!!!!
 
Μηνύματα
475
Likes
1.592
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Σκεφτομαι να κλεισω εισητηρια για Αγια Σοφια και Τοπκαπι καμμια μια βδομαδα νωριτερα ηλεκτρονικα.Εχετε δει κανα εμπιστο site ?
Eiδα και το get your guide,δεν με ενδιαφερει για ξεναγο ειδικα στο Τοπκαπι ,απλα να μην περιμενω στην εκδοση εισητηριων και χανω χρονο στις ηδη λιγες μερες μου.

Εαν κλεισω εισητηριο χωρις ξεναγο ειναι flexible στο Τοπκαπι ?Πρεπει να μαι αυστηρα την ωρα που λεει το εισητηριο ή μπορω και χαλαρα μες την μερα (γιατι λογικα θα συνδυασω και αλλα αξιοθεατα ιδια μερα ,μην τρεχω με το ρολοι).
 
Μηνύματα
475
Likes
1.592
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Kαλησπέρα,
πηγα τωρα να κανω το check in μου για την Κων/πολη που φευγω την Παρασκευη και στα στοιχεια προορισμου ,είχε μια διευθυνση απο Ισραηλ στην ταυτοποιηση.Τα στοιχεια ταυτοτητας μου τα προσθεσα εγω και την εθνικοτητα και ολα τα αλλα οκ.Με ολα αυτα που γινονται δεν ειναι και το καλυτερο και ουτε ειναι και η πιο αγαπημενη χωρα ειδικα για εκει που παω.Πηρα την aegean μου το διορθωσε αμεσως.Τους ξεχεσα ομως κιολας .Μου λενε εχει τα στοιχεια του ξενοδοχειου να τα προσθεσετε?Τωρα τα στοιχεια μου στο boarding pass εχουν διορθωθει ολα ειναι οκ,αλλα οσω να ναι αγχωθηκα με αυτα που γινονται απο το μην χασω καμμια πτηση ,μεχρι και ελεγχο στο αεροδρομιο μεχρι ,μεχρι.. Σας εχει τυχει κατι αναλογο ?Καταλαβετε σε ποιο σημειο στα στοιχεια μου το εγραφε.Ακριβως κατω στο check in απο εκει που βαζω την ταυτοτητα ,σαν διευθυνση με ΤΚ και ολα.Ουδεποτε εχω σχεση με το Ισραηλ ,ουτε εχω κλεισει κατα εκει πτηση ουτε ξερω αυτα τα στοιχεια.Ολα αυτα τα ειχα κλεισει απο το travel package ,μηπωςτιποτα ειχε εδρα εκει?Υπαρχει περιπτωση λογω καταστασης να εχουν χακαρει σελιδα και λογω Τουρκιας που επισκεφτομαι .Ειμαι λιγο ταραγμενος γιατι πολλες ασχημες σκεψεις μου ειχαν περασει.
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.586
Μηνύματα
902.503
Μέλη
39.328
Νεότερο μέλος
ChristossV

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom