paefstra
Member
Ο,τι εχεις βαλει για πρωι ειναι must και θα βγει με τρεξιμο. Επισης απογευμα στο ηλιοβασιλεμα Βοσπορο πρεπει να μπειτε ειτε σε πλοιαρακι ειτε να αραξετε στη γεφυρα για τσαι. Κατι Balat και Ασιατικες πλευρες ομως το απογευμα ειναι υπερβολη για 3 μερες. Νομιζω οτι το απογευμα πρεπει να χαρειτε την πολη.Oποτε πως προτεινετε καλυτερα να κανω το προγραμμα μου με βασει αυτα που θελω να δω?Και τι να αφησω ισως εξω?
ΥΓ
εννοειται οπως ειπα οτι δεν θα βγει 100 % .Απο οτι καταλαβα Πολη περα απο τα αξιοθεατα ειναι και το φαγητο της οπως και το παραδοσιακο μαγαζι με ναργιλε ή με θεα το Βοσπορο που θα κατσεις ή να χαθεις χωρις λογο σε ατελειωτες βολτες στους δρομους και στα σοκακια της,εχω πιασει το νοημα της.Δεν ειπα ποτε οτι θελω αγωνα δρομου να κανω ουτε οτι θα καθομαι 2 δευτερολεπτα στο καθε μνημειο και θα τρεχω πανικοβλητος στο αλλο.Απλα ενα εστω μικροπλανο να υπαρχει εστω με τα πολυ απαραιτητα must see κατα προτεραιοτητα και μετα οτι περισσοτερες εικονες μπορω να παρω απο την Πολη,μεχρι την επομενη επισκεψη μου και με οτι εκκρεμοτητες εχω αφησει .Νομιζω πιασατε ολοι το νοημα μου
Επισης ειναι δεδομενο οτι θα κολλησετε με την Ιστικλαλ και θα ξαναπατε παλι και παλι, δηλαδη αποκλειεται μια φορα την πρωτη μερα και τελος. Οποτε μπορεις να κοψεις απο το βαρυ απογευματινο προγραμμα.