paefstra
Member
110 ευρω το κιλο ο μπακλαβας, μαλλον θα τον πασπαλιζουν με σκονη χρυσου.
Νομίζω δεν διάβασες σωστά το μήνυμά μου και δεν έπιασες το ειρωνικό περί αεροδρομίου...Το παράδειγμα του αεροδρόμιου είναι εντελώς άστοχο. Ήταν είναι και θα είναι πάρα πολύ ακριβή επιλογη και δέχεται μόνο εύρω.
Επίσης τα επώνυμα μαγαζιά που πουλάνε γλυκά ήταν και θα είναι πολύ ακριβά είτε βρίσκονται στην ιστικλαλ η σε κάποιο άλλο μέρος..
Δεν ήταν ποτέ τριτοκοσμική χωρά, μας μάθανε να την χαρακτηρίζουμε έτσι.
Οι τιμές παραμένουν χαμηλές για τους Έλληνες Και στην εστίαση και στα καταλύματα.
Μην προσπαθείτε να σηκώσετε σκόνη εκεί που δεν υπάρχει.
Όλος ο κόσμος πλέον είναι ακριβός.
Είναι φυσιολογικό να υπάρξει άνοδος και στην Τουρκιά.
Είναι πολύ πιο οικονομικό το ΣΚ στην πόλη πάρα στο Μιλάνο.
Και ποια ειναι τα φθηνα μαγαζια στη Κων/πολη για σιροπιαστα?γιατι κ εγω τα κεντρικα της ιστικλαλ ξερω κ αν ειναι την επομενη χρονια να παω καποια στιγμη μη χρειαστει να δωσουμε κανα νεφρο για 2 καταϊφιαΤο παράδειγμα του αεροδρόμιου είναι εντελώς άστοχο. Ήταν είναι και θα είναι πάρα πολύ ακριβή επιλογη και δέχεται μόνο εύρω.
Επίσης τα επώνυμα μαγαζιά που πουλάνε γλυκά ήταν και θα είναι πολύ ακριβά είτε βρίσκονται στην ιστικλαλ η σε κάποιο άλλο μέρος..
Οι τιμές παραμένουν χαμηλές για τους Έλληνες Και στην εστίαση και στα καταλύματα.
Μην προσπαθείτε να σηκώσετε σκόνη εκεί που δεν υπάρχει.
Όλος ο κόσμος πλέον είναι ακριβός.
Είναι φυσιολογικό να υπάρξει άνοδος και στην Τουρκιά.
Είναι πολύ πιο οικονομικό το ΣΚ στην πόλη πάρα στο Μιλάνο.
Η Ταξίμ και τα πέριξ πάντα ήταν τσιμπημενα σε όλα σε σχέση με Fatih για παράδειγμα.Παντα βέβαια σε ακτίνα χιλιομέτρου από Αγία Σοφιά ,Μπλε Τζαμί ,Τοπ Καπί και τα λοιπά αξιοθέατα όπου κόβουν κεφάλια.Απο την άλλη ο καλός μπακλαβάς είναι ακριβός σε όλη την Τουρκια. Όταν τα καρύδια και τα φυστίκια σε λίγους μήνες ακριβυναν σχεδόν εκατό τοις εκατό θα ακριβυνει και ο μπακλαβάς .Αγόρασα φουντουκια τον Μάρτιο με οκτώ ευρώ το κιλό και τα βρήκα χθες στα 17 ευρω.Και ποια ειναι τα φθηνα μαγαζια στη Κων/πολη για σιροπιαστα?γιατι κ εγω τα κεντρικα της ιστικλαλ ξερω κ αν ειναι την επομενη χρονια να παω καποια στιγμη μη χρειαστει να δωσουμε κανα νεφρο για 2 καταϊφια
Δεν αγοράζω ποτέ τίποτε από την πόλη για να τα φέρω στην Ελλάδα. Αν θέλω σιροπιαστά (με συνοδεία παγωτού πάντα) κάθομαι και τα τρώω όπου μου αρέσει περισσότερο.Και ποια ειναι τα φθηνα μαγαζια στη Κων/πολη για σιροπιαστα?γιατι κ εγω τα κεντρικα της ιστικλαλ ξερω κ αν ειναι την επομενη χρονια να παω καποια στιγμη μη χρειαστει να δωσουμε κανα νεφρο για 2 καταϊφια