panlek30
Member
Και εγω πανακριβη τη βρηκα τον Μάιο 2024 που πηγα σε ολα της. Με εξαιρεση τη διαμονη που ειναι σε λογικα επιπεδα ακομα. Δευτερη φορα κ τελευταια. Ουτε φθηνη ειναι πια, ουτε τρελαινομαι με τη ιδια την πολη.
Το Λούβρο εν τω μεταξύ είναι 25 ευρω χαχαχαΚαι εγω πανακριβη τη βρηκα τον Μάιο 2024 που πηγα σε ολα της. Με εξαιρεση τη διαμονη που ειναι σε λογικα επιπεδα ακομα. Δευτερη φορα κ τελευταια. Ουτε φθηνη ειναι πια, ουτε τρελαινομαι με τη ιδια την πολη.
Μόλις γυρισα από την Πολη
Πέρασα φανταστικά αλλά ήταν πανάκριβα
Ποτό σε ταρατσα ξενοδοχειου 30€, σε ισόγειο μπαρακι 15€
Κεμπάπ τυλιχτο 5€
Η διαμονή σε λογικά πλαίσια αλλα το φαγητό πηγαινε στα 45-60€ το ατομο με ένα ποτηρι κρασί ή 2 μπυρες
Δεν θεωρειται πλεον οικονομικος προορισμος
150 TL κάπου 5ευρω Τιμή Φιξ ολοιΔηλαδή το balik ekmek πόσο έχει πάει?
Το αριάνι εξω απο την κινστέρνα 100150 TL κάπου 5ευρω Τιμή Φιξ ολοι
Με το αλμυρό ζουμί με τις πικλες...
Να σου πω κάτι χοντρά χοντρά; Τα διψηφια νούμερα ξέχαστε τα. Μόνο σε τσάι αριάνι simit . Όλα τα άλλα είναι 3ψηφια..
Cay 20-25
Αριάνι 25
Simit 15
Καλά και εγώ στο SultanAhmed που είχα πάει σε ένα roof garden χρεωναν το Cunefe 10€..τον Απρίλιο.... ακόμη. (η περιοχή είναι η πιο άκυρη που μπορεί να μείνει κανείς μαζί με το Ταξίμ) 20ευρω μου ζήτησε μπαρμπέρης για κούρεμα κεφαλής σαπούνι κλπ με τον παραδοσιακό τρόποΤο αριάνι εξω απο την κινστέρνα 100
Σε μή τουριστικες περιοχες ισως είναι οικονομικοτερο αλλα οταν πας πρωτη φορά στην Πόλη να δεις τα βασικά αξιοθέατα, σε τουριστικές περιοχές θα κινηθεις
Μόνο το νερό βρήκα φθηνότερο