Τουρκία Κωνσταντινούπολη, ακύρωση ή να πάμε;

christosk_7

Member
Καλο θα ηταν τα ντοπια μαγαζια να τα λετε κιολας ετσι ωστε να ξερουν κ οι υπολοιποι ποια ειναι κ να τα προτιμησουν...αλλιως θα πηγαινουν ολοι στα τουριστικα κ να πως βγαινουν οι φημες....
τα εχω γραψει στο αντιστοιχο topic απο την επόμενη μερα της τοτε εκδρομής ! αμα ψαξεις θα τα βρεις

Update (απλα αν δεν ψαξεις δεν προκειται να βρεις τίποτα - γι αυτο είναι και το forum εδώ)
Τουρκία - Κωνσταντινούπολη πληροφορίες

Last edited:

Giorgio_ath

Member
Καλο θα ηταν τα ντοπια μαγαζια να τα λετε κιολας ετσι ωστε να ξερουν κ οι υπολοιποι ποια ειναι κ να τα προτιμησουν...αλλιως θα πηγαινουν ολοι στα τουριστικα κ να πως βγαινουν οι φημες....
εμενα δυο μαγαζια που μου εχουν μεινει ειναι το Kikirik
KIKIRIK RESTAURANT, Istanbul - Menu, Prices & Restaurant Reviews - Tripadvisor
και το Kevok Ocakbasi (εξαιρετικο Humus με παστουρμα)

KEVOK OCAKBASI, Istanbul - Beyoglu - Restaurant Reviews, Photos & Phone Number - Tripadvisor

patsman

Member
Ποία είναι η παραπληροφόρηση τέκνον μου;
Πρώτον, δεν είμαι τέκνο σου και ούτε θα το ήθελα.

Δεύτερον, το να γράφεις (αφού θες να το γυρίσουμε στον ενικό λες και είμαστε φιλαράκια) ότι η Πόλη "είναι πολύ πιο οικονομική από οποιονδήποτε ευρωπαικο προορισμό" είναι ξεκάθαρη παραπληροφόρηση-παραπλάνηση, που δεν βοηθά κανέναν/καμία που χρησιμοποιεί αυτό το φόρουμ για να λάβει έγκυρες πληροφορίες.

tatooine

Member
Πρώτον, δεν είμαι τέκνο σου και ούτε θα το ήθελα.

Δεύτερον, το να γράφεις (αφού θες να το γυρίσουμε στον ενικό λες και είμαστε φιλαράκια) ότι η Πόλη "είναι πολύ πιο οικονομική από οποιονδήποτε ευρωπαικο προορισμό" είναι ξεκάθαρη παραπληροφόρηση-παραπλάνηση, που δεν βοηθά κανέναν/καμία που χρησιμοποιεί αυτό το φόρουμ για να λάβει έγκυρες πληροφορίες.
Όταν μου βρεις μια ευρωπαϊκή πόλη που να είναι φτηνότερη μου τη λες.

tatooine

Member
Δεν συζητώ για αεροπλάνο, αφού η Turkish έχει από Θεσσαλονίκη 2 δρομολόγια τη μέρα, αλλά πανάκριβα.
Κάποια στιγμή είχε βάλει 3 πριν μερικά χρόνια.
Είναι φασόν στα 200 εύρω πάνε έλα αγοράζοντας λίγο καιρό πριν.
Χρησιμοποιεί τα δρομολόγια για το κόμβο της Κωνσταντινούπολης αφού οι πιο πολλοί δεν πατάνε καν το πόδι τους στην πόλη άλλα πετάνε σε όλον τον κόσμο μέσω αυτής.
Έχει και προσφορές μερικές φορές, με τα μισά αν είσαι τυχερός. Εναλλακτικά η αιγαίου μέσω Αθήνας.
Εκεί πρέπει να αγοράσεις τα εισιτήρια μήνες πριν και με προμο. Κυμαίνονται από 70 μέχρι και 100 ανά διαδρομή.
Αν μπει η αιγαίου απείθειας σίγουρα θα παίξουν πολύ καλύτερες τιμές, άλλα κακά τα ψέματα το αεροδρόμιο μας δεν τραβάει και δεν το επιθυμεί.
Για κάποιον που θέλει Τριήμερο από την Θεσσαλονίκη, η οδική μετάβαση είναι γολγοθάς.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα