Vegerazaros
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ελβετία ξανά
Είναι η τρίτη μέρα μου εδώ στην Πόλη των πόλεων...εεε ναι η μαγεία της ξεδιπλώνεται μπροστά μου περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Άδεια όπως είναι γίνετε ακόμη πιο όμορφη. Δεν σε κουράζουν τα πλήθη του κόσμου . Χτες περπατούσα στην Ιστικλαλ χωρίς να υπάρχει κανένας μπροστά μου που να με εμποδίζει, ούτε χρειάστηκε να προσπεράσω κάποιους..με βήμα σταθερό διέσχισα την οδό που μου φάνηκε πιο μικρή από ποτε! Μπήκα στις όμορφες στοές και έβγαλα Φωτογραφίες χωρίς να υπάρχει κανείς μες στο πλάνο. Το ίδιο σήμερα στην αιγυπτιακή αγορά. Φωτογράφισα σχεδόν κάθε πολύχρωμο πάγκο χωρίς να υπάρχει πόδι χέρι ή κεφάλι μες στη φωτογραφία. Μα η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν όταν χάθηκα στα στενά μες στην αγορα απο Εμιννονου έως Μεγάλο παζάρι. Ο ελάχιστος κόσμος που υπήρχε και εκεί σε καμμία περίπτωση δεν έγεινε ενοχλητικός. ..Ούτε ενα "μπάρτον" δεν χρειάστηκε να πω. Βρήκα καινούργιες στοές, καινούρια δρομάκια και ας είναι η πολλοστή φορα που πέρναγα από εκεί...Και τι να πω για τα ψώνια. .ήδη έχω αγοράσει την 2η βαλίτσα στην Aegean 1:4 η λίρα , 5 λίρες το μέτρο ύφασμα για τραπεζομάντιλα για το εστιατόριο Δλδ 1,10 ευρώ το μέτρο ούτε το χαρτί με το μέτρο δεν κοστίζει τόσο..
Εεε δεν θα πάρεις 50μ; άσε μην πω κουρτίνες σεντόνια υφάσματα για ριχταρια 8! λίρες...κορίτσια τρέξτε. Μαγική..Μαγική..η Πόλη!
Εεε δεν θα πάρεις 50μ; άσε μην πω κουρτίνες σεντόνια υφάσματα για ριχταρια 8! λίρες...κορίτσια τρέξτε. Μαγική..Μαγική..η Πόλη!