Vegerazaros
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ελβετία ξανά
..τωρα τι να πώ??.. μονο να προσθεσω...στη παραπανω αναρτηση μου για να ειναι πιο αρτια .Συγγνώμη, αλλά οι τιμές που δείχνουν οι σελίδες που αναφέρεις, αφορούν τιμές για κράτηση μετά από 2-3 μέρες. Που πρακτικά σημαίνει ότι είναι σε μεγάλη προσφορά επειδή απλά το ξενοδοχείο έχει άδεια δωμάτια και επειδή δε θέλει να μείνουν, τα "σκοτώνει". Σε κάτι τέτοιο, όμως, δεν μπορεί να βασιστεί κανείς ότι θα συμβεί όταν προγραμματίζει ταξίδι. Θα κλείσει πιο μπροστά, π.χ. ένα μήνα πριν. Και τότε, οι τιμές δεν είναι ούτε 30, ούτε 40 ευρώ (στα ίδια ξενοδοχεία που ανέφερες) αλλά 70, 80, 90 (με δικαίωμα ακύρωσης). Και σ' αυτήν την περίπτωση, συγγνώμη, αλλά καθόλου φτηνά δεν είναι.
" βεβαια τα ξενοδοχεια δινουν τιμες στη μπουκινγ αναλογα την διαθεσιμότητα τους γιαυτο κοπελια ( στην αλλη λεω που τις τα ειπα λαθος) στειλε και ενα μεηλ στο ξενοδοχειο οταν δεις αυξημενες τιμες, παντα ενα 10%-15% εκπτωση το κανουν.. επισης αναλογα το καιρο που θα πας εχει αλλα ξενοδοχεια πιο φτηνα εκτός απο αυτα τα 3 ενδεικτικά που σου ανάρτησα...και το εκανα περισσότερο για να δεις μια περιοχή στο χαρτη με μαζεμενα πολλα ξενοδοχεια ,εστιατορια ,μαγαζια, που σημαίνει κοσμο και εως αργα το βραδυ...Επίσης σε καμμια περίπτωση δεν κανω διαφήμιση σε κανενα ξενοδοχειο γιατι και εγω πληρώνω οταν πηγαινω και κανεις δεν μου δινει τσαμπα δωματιο...ομως και πανω απο 50 ευρώ δικλινο δεν θα πληρωνα στην καμία στη Πόλη...γιατι τότε επρεπε αναλογικά να πληρώσω 150 στο Λονδινο πχ..Εκτός βέβαια αν βροντά ή τσεπη ή πας ενα ταξιδι καθε 1-2 χρονια..." τωρα τα εγραψα πιο καλα??