• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κρητικη Κοπη Πιτας (Βασικα Συναντηση)

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Kαι μια ημερήσια εκδρομούλα στο Ρέθυμνο παρακαλώ !!!
Η ξενάγηση από εμένα !!!

Μας πήρανε και στο ψιλό ..... :mad:
Καθόλου στο ΄΄ψιλό'' φιλοξενία προσφέρουμε ρακόμελα και καλή παρέα !!

Last edited by a moderator:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Μωρέ άσε να μας την πω λιγάκι μπας και ξεκουνηθούμε.

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
αυτο που μου αρεσει παντα στις συναντησεις μας ειναι οτι δεν θελουμε να φυγουμε στο τελος να παμε σπιτια μας,ασε που αυτες οι ιστοριες απο τα διαφορα περιεργα ταξιδια μας κανουν να ονειροπολουμε απιστευτα!!!!!!!
με το καλο και στην επομενη να μαζευτουμε αφου εχουμε πραγματοποιησει ολοι εστω ενα ταξιδακι μακρια η' κοντα!!!!!!!!
αλλωστε πρεπει να γιορτασουμε τον ερχομο του καλοκαιριου και η συναντηση θα γινει στην παραλια με ουζακια!!!!!!!

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Επεράσαμε ομορφα όμορφα! Τι να πω τώρα εγώ? Όλα τέλεια ...από το φαγητο τα γλυκά μέχρι και την ΠΟΛΎ Καλή παρέα. ...γέλια μέχρι δακρύων. ..ένοιωθα σαν να μιλούσα με φιλαράκια που τα ήξερα χρόνια! !!το μιλφειγ της Εύας και η βασιλόπιτα της αργυρως θεϊκά! !!! Ευχαρίστουμε για τη συνταγή!
Τα Χανιά χάλια. ....τόσο που αποφάσισα να φύγω μια μέρα ....αργότερα. .
Σας αφήνω όμως για να απολαύσω το καφεδάκι μου....
(Καλά στη φώτο σαν να είμαι έτοιμη για δελτίο ειδήσεων. ..ι:haha:

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
απο την κοπη πιττας χανιά 2015-και του χρονου!!
Η φωτογράφος μας στις ομορφιές της, δίπλα της με το χαμόγελο η παντρεμένη στο Μπαλί σταρ μας παραμένει πάντα σταρ..., κοντά της η νεολαία μας πάντα παρούσα σε κάθε συνάντηση, όρθια με το ωραιότερο χαμόγελο του διαδικτύου η ακούραστη μόνιμη πλέον οικοδέσποινα μας με το φιλφέικ από τα χεράκια της, η από το Ρέθυμνο σταθερή δύναμη παρόλα τα προβληματάκια της ημέρας μας τίμησε, απέναντι δεξιά το άλλο χαμογελάκι ή Αργυρούλα η νικήτρια του διαγωνισμού φωτό του φόρουμ (Παρίσι νομίζω) με την πίτα και τα γλυκά, ο Κυριάκος το γελεκάκι..., στο βάθος αριστερά μια μεγάλη δύναμη του φόρουμ ακούραστη οδοιπόρος με αγαθοεργίες σε όλες τις κατατρεγμένες χώρες (η γιατρός μας χωρίς σύνορα την ξέρετε όλοι) με την παρέα της tsok Mirto και αριστερά της η Beba το πηρούνι..., η επισκέπτρια μας από τον Πειραιά που μας ομόρφυνε τη γιορτή με την παρουσία της πιστή ακόλουθος κάποιων "θαλασσινών ταξιδιών...." γνωστό μου πρόσωπο τετράκις από ισάριθμες συναντήσεις στας Αθήνας να γίνει παράδειγμα προς μίμηση στο μέλλον, εγώ πίσω όρθιος να διευθύνω τη σύναξη (καλά!!!και τι δε λέγαμε....) να κόβω την πίτα παρά τις αντιρρήσεις μου σαρακοστιανάτικα!! και να τρέχω σε λίγους μήνες να ξεπλένω τις αμαρτίες μου (see next trip...).

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
AYTA NA TA BΛΕΠΟΥΜΕ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ (συγγνώμη για τα κεφαλαία, αλλά ναι φωνάζω!!!)
Μήπως αντί να φωνάζαμε, να αναθέταμε την οργάνωση σε κάποιον? Αν δεν υπήρχε η karfitsa τελευταία και η Italitsa παλιότερα, συναντήσεις δε θα βλέπαμε, ή έστω θα βλέπαμε τις μισές. Μήπως υπάρχει πάλι κάποιος εθελοντής (ιδανικά, κάποιος που να έχει και διαθέσιμο χρόνο);

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Οι Χανιώτες εκτός από την αίσθηση της φιλοξενίας ....έχουν και την αίσθηση της δολοφονίας....ΣΟΚΟΛΑΤΈΝΙΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ evakas

20150315_163620.jpg

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Η φωτογράφος μας στις ομορφιές της, δίπλα της με το χαμόγελο η παντρεμένη στο Μπαλί σταρ μας παραμένει πάντα σταρ..., κοντά της η νεολαία μας πάντα παρούσα σε κάθε συνάντηση, όρθια με το ωραιότερο χαμόγελο του διαδικτύου η ακούραστη μόνιμη πλέον οικοδέσποινα μας με το φιλφέικ από τα χεράκια της, η από το Ρέθυμνο σταθερή δύναμη παρόλα τα προβληματάκια της ημέρας μας τίμησε, απέναντι δεξιά το άλλο χαμογελάκι ή Αργυρούλα η νικήτρια του διαγωνισμού φωτό του φόρουμ (Παρίσι νομίζω) με την πίτα και τα γλυκά, ο Κυριάκος το γελεκάκι..., στο βάθος αριστερά μια μεγάλη δύναμη του φόρουμ ακούραστη οδοιπόρος με αγαθοεργίες σε όλες τις κατατρεγμένες χώρες (η γιατρός μας χωρίς σύνορα την ξέρετε όλοι) με την παρέα της tsok Mirto και αριστερά της η Beba το πηρούνι..., η επισκέπτρια μας από τον Πειραιά που μας ομόρφυνε τη γιορτή με την παρουσία της πιστή ακόλουθος κάποιων "θαλασσινών ταξιδιών...." γνωστό μου πρόσωπο τετράκις από ισάριθμες συναντήσεις στας Αθήνας να γίνει παράδειγμα προς μίμηση στο μέλλον, εγώ πίσω όρθιος να διευθύνω τη σύναξη (καλά!!!και τι δε λέγαμε....) να κόβω την πίτα παρά τις αντιρρήσεις μου σαρακοστιανάτικα!! και να τρέχω σε λίγους μήνες να ξεπλένω τις αμαρτίες μου (see next trip...).
..
ο καπετανιος ορθιος τιμονιερης...Αχ βρε Αντωνη ναμαστε καλα να ανταμονουμε μέχρι τα βαθια γεράματα και να ξαναζούμε με τις αναμνήσεις μας....

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Μήπως αντί να φωνάζαμε, να αναθέταμε την οργάνωση σε κάποιον? Αν δεν υπήρχε η karfitsa τελευταία και η Italitsa παλιότερα, συναντήσεις δε θα βλέπαμε, ή έστω θα βλέπαμε τις μισές. Μήπως υπάρχει πάλι κάποιος εθελοντής (ιδανικά, κάποιος που να έχει και διαθέσιμο χρόνο);
Προσφερεσαι ;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα