hydronetta
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- όπου δεν έχω πάει
Μας πήρανε και στο ψιλό .....
Καθόλου στο ΄΄ψιλό'' φιλοξενία προσφέρουμε ρακόμελα και καλή παρέα !!Μας πήρανε και στο ψιλό .....
οχι καλε αλλα κανουμε καθε προσπαθεια να δινουμε λυσεις στους φίλους, να προτεινουμε πραγματα...Μας πήρανε και στο ψιλό .....
Η φωτογράφος μας στις ομορφιές της, δίπλα της με το χαμόγελο η παντρεμένη στο Μπαλί σταρ μας παραμένει πάντα σταρ..., κοντά της η νεολαία μας πάντα παρούσα σε κάθε συνάντηση, όρθια με το ωραιότερο χαμόγελο του διαδικτύου η ακούραστη μόνιμη πλέον οικοδέσποινα μας με το φιλφέικ από τα χεράκια της, η από το Ρέθυμνο σταθερή δύναμη παρόλα τα προβληματάκια της ημέρας μας τίμησε, απέναντι δεξιά το άλλο χαμογελάκι ή Αργυρούλα η νικήτρια του διαγωνισμού φωτό του φόρουμ (Παρίσι νομίζω) με την πίτα και τα γλυκά, ο Κυριάκος το γελεκάκι..., στο βάθος αριστερά μια μεγάλη δύναμη του φόρουμ ακούραστη οδοιπόρος με αγαθοεργίες σε όλες τις κατατρεγμένες χώρες (η γιατρός μας χωρίς σύνορα την ξέρετε όλοι) με την παρέα της tsok Mirto και αριστερά της η Beba το πηρούνι..., η επισκέπτρια μας από τον Πειραιά που μας ομόρφυνε τη γιορτή με την παρουσία της πιστή ακόλουθος κάποιων "θαλασσινών ταξιδιών...." γνωστό μου πρόσωπο τετράκις από ισάριθμες συναντήσεις στας Αθήνας να γίνει παράδειγμα προς μίμηση στο μέλλον, εγώ πίσω όρθιος να διευθύνω τη σύναξη (καλά!!!και τι δε λέγαμε....) να κόβω την πίτα παρά τις αντιρρήσεις μου σαρακοστιανάτικα!! και να τρέχω σε λίγους μήνες να ξεπλένω τις αμαρτίες μου (see next trip...).απο την κοπη πιττας χανιά 2015-και του χρονου!!
Μήπως αντί να φωνάζαμε, να αναθέταμε την οργάνωση σε κάποιον? Αν δεν υπήρχε η karfitsa τελευταία και η Italitsa παλιότερα, συναντήσεις δε θα βλέπαμε, ή έστω θα βλέπαμε τις μισές. Μήπως υπάρχει πάλι κάποιος εθελοντής (ιδανικά, κάποιος που να έχει και διαθέσιμο χρόνο);AYTA NA TA BΛΕΠΟΥΜΕ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ (συγγνώμη για τα κεφαλαία, αλλά ναι φωνάζω!!!)
..Η φωτογράφος μας στις ομορφιές της, δίπλα της με το χαμόγελο η παντρεμένη στο Μπαλί σταρ μας παραμένει πάντα σταρ..., κοντά της η νεολαία μας πάντα παρούσα σε κάθε συνάντηση, όρθια με το ωραιότερο χαμόγελο του διαδικτύου η ακούραστη μόνιμη πλέον οικοδέσποινα μας με το φιλφέικ από τα χεράκια της, η από το Ρέθυμνο σταθερή δύναμη παρόλα τα προβληματάκια της ημέρας μας τίμησε, απέναντι δεξιά το άλλο χαμογελάκι ή Αργυρούλα η νικήτρια του διαγωνισμού φωτό του φόρουμ (Παρίσι νομίζω) με την πίτα και τα γλυκά, ο Κυριάκος το γελεκάκι..., στο βάθος αριστερά μια μεγάλη δύναμη του φόρουμ ακούραστη οδοιπόρος με αγαθοεργίες σε όλες τις κατατρεγμένες χώρες (η γιατρός μας χωρίς σύνορα την ξέρετε όλοι) με την παρέα της tsok Mirto και αριστερά της η Beba το πηρούνι..., η επισκέπτρια μας από τον Πειραιά που μας ομόρφυνε τη γιορτή με την παρουσία της πιστή ακόλουθος κάποιων "θαλασσινών ταξιδιών...." γνωστό μου πρόσωπο τετράκις από ισάριθμες συναντήσεις στας Αθήνας να γίνει παράδειγμα προς μίμηση στο μέλλον, εγώ πίσω όρθιος να διευθύνω τη σύναξη (καλά!!!και τι δε λέγαμε....) να κόβω την πίτα παρά τις αντιρρήσεις μου σαρακοστιανάτικα!! και να τρέχω σε λίγους μήνες να ξεπλένω τις αμαρτίες μου (see next trip...).
Προσφερεσαι ;Μήπως αντί να φωνάζαμε, να αναθέταμε την οργάνωση σε κάποιον? Αν δεν υπήρχε η karfitsa τελευταία και η Italitsa παλιότερα, συναντήσεις δε θα βλέπαμε, ή έστω θα βλέπαμε τις μισές. Μήπως υπάρχει πάλι κάποιος εθελοντής (ιδανικά, κάποιος που να έχει και διαθέσιμο χρόνο);