James
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ανατολική Κρήτη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Και να πεις ότι δεν τα ΄πα?
Γιατι αυτη ειναι η επικρατουσα θεωρια και βλεπουμε τα αποτελεσματα στις σχεσεις των δυο λαων. Δεν συζητω για τους εθνικιστες και απο τις δυο μεριες που βλεπουν παντου φαντασματα.Συζήτηση κάνουμε, προφανώς και δεν θα λύσουμε εμείς αυτό το θέμα.
Μία έρευνα που δείχνει πως γλωσσολογικά δεν έχουν καμία σχέση με την περιοχή της αρχαίας Ελλάδας, ιστορικά και αρχαιολογικά ευρήματα που απουσιάζουν, ενώ οι ίδιοι λένε πως (θέλουν να) προέρχονται από τους αρχαίους Ιλλυριούς, γιατί να προκαλεί μίσος και έχθρα;
Σιγά εσυ μέντιουμ!Και να πεις ότι δεν τα ΄πα?
Έχω ακούσει πολλά και διάφορα, κι αυτά και άλλα. Η ιστορία του κόσμου μας είναι συνεχής και αλληλένδετη, σε κάθε πόλεμο (ή άλλο μεγάλο γεγονός) υπάρχουν πρελούδια και επακόλουθα, σημαντικά και ασήμαντα, καταγεγραμμένα ή χαμένα στη λήθη, αλλά κάποιο σημείο πρέπει να ορίσουμε ως αρχή του πολέμου, και δεν έχω βρει ως τώρα ούτε μισό ιστορικό βιβλίο που να τοποθετεί την αρχή του B' Παγκοσμίου πολέμου σε κάποιο από τα παραπάνω. Οι περισσότεροι τοποθετούν την αρχή του πολέμου στην εισβολή στην Πολωνία, αν και ο πόλεμος στον Ειρηνικό είχε ξεκινήσει νωρίτερα.Ω εταιρος εξυπνάκιας .Προφανώς δεν έχεις ακούσει για Ουστασι ,για Κροατικα ταγματα SS,για Βοσνιους μουσουλμάνους που πολέμησαν με τους Ναζι...
Με την κλασσική έννοια της αρχής του πολέμου ναι.Ο πόλεμος ξεκίνησε πραγματικά ,αρκετά νωρίτερα στον Ισπανικό εμφύλιο,ως ενας πολεμος αντιπροσωπων κατι που συμβαινει και στην εποχη μας.Ο εμφύλιος στη Συρία είναι ένας τέτοιος πολεμοςΈχω ακούσει πολλά και διάφορα, κι αυτά και άλλα. Η ιστορία του κόσμου μας είναι συνεχής και αλληλένδετη, σε κάθε πόλεμο (ή άλλο μεγάλο γεγονός) υπάρχουν πρελούδια και επακόλουθα, σημαντικά και ασήμαντα, καταγεγραμμένα ή χαμένα στη λήθη, αλλά κάποιο σημείο πρέπει να ορίσουμε ως αρχή του πολέμου, και δεν έχω βρει ως τώρα ούτε μισό ιστορικό βιβλίο που να τοποθετεί την αρχή του B' Παγκοσμίου πολέμου σε κάποιο από τα παραπάνω. Οι περισσότεροι τοποθετούν την αρχή του πολέμου στην εισβολή στην Πολωνία, αν και ο πόλεμος στον Ειρηνικό είχε ξεκινήσει νωρίτερα.