fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Γιώργο έχει το πλέον χαμηλό όλης της Ευρώπης.Συγκριτικά με τη Βοσνία θα έλεγες ότι έχει χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο;
Γιώργο έχει το πλέον χαμηλό όλης της Ευρώπης.Συγκριτικά με τη Βοσνία θα έλεγες ότι έχει χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο;
1. Δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι, βάλε κάποιο λινκ να τον διαβάσω και γιατί όχι να το αποδεχτώ.
2.Πάντως γλωσσολόγοι έχουν μελετήσει και έχουν αποφανθεί πως τα αλβανικά ελάχιστη σχέση έχουν με τα ελληνικά, λίγες οι λέξεις που έχουν ελληνική καταγωγή σε αντίθεση με τα ρουμάνικα.
Σε όλα αυτά να προσθέσουμε πως οι ίδιοι λένε πως προέρχονται από τους αρχαίους Ιλλυριούς, άσχετα και αν πάλι δεν μπορούν να αποδείξουν κάτι τέτοιο, σε αντίθεση με τους γείτονες τους π.χ Κροάτες.
Ρε σεις δεν θα λυσουμε εμεις απο που προερχονται οι Αλβανοι. Εδω δεν μπορουν να το λυσουν τοσοι και τοσοι επιστημονες. Καλως ή κακως δεν υπαρχει καμια καταγραφη στη γλωσσα τους πριν το 15ο αιωνα για να εχουν καταγεγραμμενη την ιστορια τους.Σοβαρά ε! τι να πω ρε τριπάκιας, τελικά σίγουρα σε αυτή την χώρα πρέπει να προερχόμαστε από την Ανδρομέδα, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση
Δηλαδη ακομα κι απο αυτο των Μολδαβων που εκπεμπουν την φτωχεια τους ακομη και στις διακοπες τους;Γιώργο έχει το πλέον χαμηλό όλης της Ευρώπης.
Συμφωνώ με το σκεπτικό σου.Ρε σεις δεν θα λυσουμε εμεις απο που προερχονται οι Αλβανοι. Εδω δεν μπορουν να το λυσουν τοσοι και τοσοι επιστημονες. Καλως ή κακως δεν υπαρχει καμια καταγραφη στη γλωσσα τους πριν το 15ο αιωνα για να εχουν καταγεγραμμενη την ιστορια τους.
Οσο λαθος μπορει να ειναι η μια θεωρια αλλο τοσο μπορει να ειναι η αλλη. Και για να ειμαι ειλικρινης προτιμω να πιστεψω μια που ενωνει τους λαους παρα καποια που σπερνει εχθρα και μισος για τους γειτονες.
jimp Vladimir I Georgiev λεγεται.
Δηλαδη ακομα κι απο αυτο των Μολδαβων που εκπεμπουν την φτωχεια τους ακομη και στις διακοπες τους;
Συζήτηση κάνουμε, προφανώς και δεν θα λύσουμε εμείς αυτό το θέμα.Ρε σεις δεν θα λυσουμε εμεις απο που προερχονται οι Αλβανοι. Εδω δεν μπορουν να το λυσουν τοσοι και τοσοι επιστημονες. Καλως ή κακως δεν υπαρχει καμια καταγραφη στη γλωσσα τους πριν το 15ο αιωνα για να εχουν καταγεγραμμενη την ιστορια τους.
Οσο λαθος μπορει να ειναι η μια θεωρια αλλο τοσο μπορει να ειναι η αλλη. Και για να ειμαι ειλικρινης προτιμω να πιστεψω μια που ενωνει τους λαους παρα καποια που σπερνει εχθρα και μισος για τους γειτονες.
jimp Vladimir I Georgiev λεγεται.
Moltes grácies για τις φωτό.Μερικές φωτογραφίες για το φίλο μας από τη Βαρκελώνη.
Γλωσσολογικά δεν ξέρω που θα καταλήξουν και αν,αλλά με έλεγχο dna έχουν καταλήξει σε φυλές γύρω από Κασπία .Συζήτηση κάνουμε, προφανώς και δεν θα λύσουμε εμείς αυτό το θέμα.
Μία έρευνα που δείχνει πως γλωσσολογικά δεν έχουν καμία σχέση με την περιοχή της αρχαίας Ελλάδας, ιστορικά και αρχαιολογικά ευρήματα που απουσιάζουν, ενώ οι ίδιοι λένε πως (θέλουν να) προέρχονται από τους αρχαίους Ιλλυριούς, γιατί να προκαλεί μίσος και έχθρα;
Σίγουρα είναι μακρινή δικιά σου ξαδέρφη.