panpan
Member
Η παράνοια των μέτρων συνεχίζετε.
Μπορώ να πάω με το αυτοκίνητο στο μάρκετ με την σύζυγο,αλλά μέσα στο μάρκετ δεν μπορούμε να μπούμε μαζί με το ίδιο καρότσι.Αν πάρουμε δυο καρότσια μπορούμε να μπούμε κανονικά.!!!!!
του διπλανού δήμου περνούν μέσα από μια γωνία της αυλής μου.
Θεωρητικά είμαι παράνομος αν πάω στην άκρη της αυλής,ή αν βγω έξω από την αυλή και πάω
από την δεξιά μεριά του δρόμου,αντί από την αριστερή.
Αλλά παράνομος είμαι αν πάω με τα πόδια.Αν πάω με το αυτοκίνητο δεν υπάρχει πρόβλημα.
Μπορώ να πάω με το αυτοκίνητο στο μάρκετ με την σύζυγο,αλλά μέσα στο μάρκετ δεν μπορούμε να μπούμε μαζί με το ίδιο καρότσι.Αν πάρουμε δυο καρότσια μπορούμε να μπούμε κανονικά.!!!!!
Δες τε τι πρόβλημα έχω.Το σπίτι μου είναι στην κορυφή ενός λόφου.Από σύμπτωση τα σύνοραΑν θελεις να περπατήσεις, μπορείς να το κανεις μόνο για μια ωρα και σε 1 χλμ απο το σπίτι σου, αλλά για οποιαδήποτε αλλη ασκηση, μπορεις να φτασεις μεχρι την αλλη ακρη της βαρκελωνης. Ομως δεν μπορεις να βγεις στο διπλανό δημο, ακομη και αν ειναι λιγοτερο απο 1 χλμ απο το σπιτι σου!!!!
του διπλανού δήμου περνούν μέσα από μια γωνία της αυλής μου.
Θεωρητικά είμαι παράνομος αν πάω στην άκρη της αυλής,ή αν βγω έξω από την αυλή και πάω
από την δεξιά μεριά του δρόμου,αντί από την αριστερή.
Αλλά παράνομος είμαι αν πάω με τα πόδια.Αν πάω με το αυτοκίνητο δεν υπάρχει πρόβλημα.