mikrh tsopana
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
- Ταξίδι-Όνειρο
- θα το αποφασίσω αύριο
Σίγουρα ο κόσμος έχει χαλαρώσει, κυρίως γιατί δεν αντέχει άλλο. Το Σάββατο στο ιχθυοπωλείο μια γυναίκα έλεγε πως οι γονείς της από βδομάδα θα βγουν γιατί έχουν από τις 19 του Μάρτη κλεισμένοι στο σπίτι και δεν αντέχουν άλλο. Ο κόσμος γενικά έχει αρχίσει να τα παίζει και είναι λογικό, είναι εξοντωτικό αυτό που κάνουν. Ελπίζω να μην είναι τόσο αυστηρά τα πράγματα και δυσοίωνα όσο ανακοίνωσαν, αλλά άμα το είπαν πώς να το πάρουν πίσω;Θέλω να πιστεύω ότι είναι λίγο παχιά λόγια.Τις τελευταίες ημέρες βλέπω ελλιπέστατη
αστυνόμευση.Ακόμα και στα μάρκετ,πλήρη αδιαφορία.Του στυλ εκεί είναι τα γάντια
πάνε βάλε.Ούτε απολυμαντικά ,ούτε τίποτα.Μάλιστα σήμερα που πήγα σε τρία διαφορετικά μάρκετ
γιατί έψαχνα κάτι συγκεκριμένο,στο ένα δεν είχε σεκιούριτι,στο δεύτερο τα γάντια ήταν μόνο
μέγεθος σμολ και ο σεκιούριτι μου είπε πέρνα δεν τρέχει τίποτα.Στο Sant Celoni που έκανα
μια βόλτα,είδα πολλά μαγαζιά ανοιχτά και κάποια μισοανοιχτά.
Καλά η ανοησία που είπαν ότι τα μαγαζιά θα ανοίξουν με το σύστημα των ραντεβού το έχουν
τερματίσει.Πχ θα κλείνω ραντεβού στις 9.15 να πάρω πλυντήριο ,στις 10 να αγοράσω σώβρακα
και στις 1030 παπούτσια.
Μου ήρθε μήνυμα από την ιδιωτική ασφάλιση που έχω,ότι από εχθές λειτουργούν πλέον όλα τα ιατρεία με ραντεβού.Μέχρι τώρα ήταν με τηλεδιάσκεψη και τις συνταγές τις έστελναν με μέιλ.
Αντιθέτως τα κρατικά παραμένουν κλειστά στα ραντεβού ή στους επανελέγχους.
Μόνο τα επείγοντα.