• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κοριτσιαααα...το SATC!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
:clap::clap::clap:latina εχουμε σχεδον την ιδια αποψη... θα σου εξηγησω το σχεδον... πολυ καλυτερη απο την προηγουμενη, ειχε ισχυρη δοση γελιου (σαμανθα απαιχτη!!!) μοδας, πολυτελειας και κιτς αλλα και οι περιγραφες που διαβασα εδω σε μια ταξ. ιστορια (θα την βρω παλι που θα παει) γυρισμενες σε ταινια! ολοι οι αντρες "αναβαθμισμενοι" με τα χρονακια τους (εινταν π.χ.) αλλα η εκπληξη ηταν ο αρχιτεκτονας..... δεν λεω παραπανω, για να το δειτε εσεις οι υπολοιπες με αγωνια....:haha::haha:
για το "σχεδον" καπου παει το μυαλο μου αλλα περιμενω να μου εξηγησεις..;)

σχετικα με τους αντρες..αν ολοι οσοι ειχαν τα χρονακια τους ηταν ετσι, τοτε οι 25-30αρηδες θα ταν στα αζητητα..:bleh:

για τον αρχιτεκτονα ενα μονο θα πω..στην "τελευταια" σκηνη του, ανεδειξε ολο του το ταλεντο!θα το δειτε και θα καταλαβετε..;)..(τον εχω ηδη εντοπισει σε φωτο προ της ταινιας στο νετ, αλλα δεν τον βαζω για να μην σας το χαλασω!)!!

τελος να πω..οτι και σημερα βρηκα αρκετο κοσμο (γυναικειο εννοειται) που δεν του αρεσε η ταινια..:roll:..και αναρωτιεμαι..μα τι περιμεναν???

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
.... μοιαζει σε μερικα σημεια και την εχω βαλει στο τελος του κειμενου μου.....
διαβασε την και μετα βλεπεις την ταινια.... :)
Σαρία και Σαουδική Αραβία
ααααα μάλιστα....έχω να σου πω οτι τυχαία την διάβασα μες στην βδομάδα που πέρασε και φυσικά μου καταάρεσε και πιο πολύ να σου πω οτι εντυπωσιάστηκα...
ε και ναι έχεις δικαιο πολυ μοιάζουν οι 2 ιστορίες:haha:

λατινάκι τι σε κόφτει αν δεν τους άρεσε??πολλά κακά σχόλια ακούστηκαν και για την πρώτη ταινία αλλά τελικά εγώ την ευχαριστήθηκα (αν εξαιρέσεις την τσατίλα μου με τον μπιγκ να στήνει την Κάρι-αυτό δεν μπορώ να το ξεπεράσω). Είμαι σίγουρη οτι θα μ αρέσει κι αυτή όπως και οι 1522 φορές που έχω δει κάθε επεισόδιο από κάθε κύκλο!!!! κάτι που δεν έχω κάνει με καμιά άλλη σειρά ταινία βιβλίο κτλ ποτέ. Αν είσαι φαν είσαι φαν τελείωσε!

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
η ταινια λατινα μου ηταν αναλαφρη σαν την διαθεση μας.... :)... ας την δουν και αλλες! και θα τα πουμε μετα τα καλα σχολια..................... :)
αυτο το εργο περιμενα να δω, και ηταν ακομα πιο καλο απο οτι περιμενα!

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
η ταινια λατινα μου ηταν αναλαφρη σαν την διαθεση μας.... :)... ας την δουν και αλλες! και θα τα πουμε μετα τα καλα σχολια..................... :)
αυτο το εργο περιμενα να δω, και ηταν ακομα πιο καλο απο οτι περιμενα!
Υπηρχε κανενας αντρας μεσα στην αιθουσα??

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Αισχος! Χαλια το Satc γενικοτερα!!
Μονο για ρουχα και τα παπουτσια θα την εβλεπα!:D

varioAthens

Member
H σειρά ήταν σούπερ, όμως η 1η ταινία δεν ήταν λίγο "ξεχειλωμένη"? Δηλαδή πόσες πια φορές θα τη φτύσει ο Mr.Big και αυτή τον χαβά της? Μέχρι ποιά ηλικία πλέον θα τραβολογιέται η Σαμάνθα με τα γκομενάκια? Ωστόσο επειδή είμαι τρελή fan εννοείται ότι θα δώ και τη 2η ταινία! Αν και Sex and the City εκτός Ν.Υ. γίνεται? Δε γίνεται!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Μέχρι ποιά ηλικία πλέον θα τραβολογιέται η Σαμάνθα με τα γκομενάκια?
οπα...αυτο το σχολιο το ακουσα και εχθες απο την μια φιλη μου και φρικαρα..για την ακριβεια μου ειπε οτι ειναι πλεον πολυ θλιβερη η ζωη της σαμανθα που κυνηγαει τα γκομενακια!!ε, οχι ρε κοριτσια, μην τρελαθουμε τελειως!!εγω καθολου θλιβερη δεν την βρισκω!θλιβερη θα ηταν αμα δεν της καθονταν!αφου της καθονται ακομη και στα 50φευγα, ειναι απλα θεα!!!:clap::clap:

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
οπα...αυτο το σχολιο το ακουσα και εχθες απο την μια φιλη μου και φρικαρα..για την ακριβεια μου ειπε οτι ειναι πλεον πολυ θλιβερη η ζωη της σαμανθα που κυνηγαει τα γκομενακια!!ε, οχι ρε κοριτσια, μην τρελαθουμε τελειως!!εγω καθολου θλιβερη δεν την βρισκω!θλιβερη θα ηταν αμα δεν της καθονταν!αφου της καθονται ακομη και στα 50φευγα, ειναι απλα θεα!!!:clap::clap:
συμφωνω!παιδια,σκυλια,γατια δεν εχει για να πρεπει να προσεχει την συμπεριφορα της......απο εκει και περα οτι θελει μπορει να κανει!!
μακαρι να κρατιομαστε και εμεις ετσι στην ηλικια της!

εμεις θα παμε την τεταρτη να το δουμε!:clap:
ενα τσουρμο γυναικες.....:lol:
ανηπομονω!!!η 1η ταινια δεν μου αρεσε.........λογω τελους....
αντε να δουμε η δευτερη.....
παντως το τρειλερ ειναι καταπληκτικο!!!!:haha:

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
:haha::haha::haha::haha::haha:
latina,εγραψες!!!:clap::clap::clap:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
συμφωνω!παιδια,σκυλια,γατια δεν εχει για να πρεπει να προσεχει την συμπεριφορα της......απο εκει και περα οτι θελει μπορει να κανει!!
μακαρι να κρατιομαστε και εμεις ετσι στην ηλικια της!
ουπς..ευα σε επιασα!!αφου εχεις δει την πρωτη ταινια, δεν μπορει να μην θυμασαι τον εκπληκτικο σκυλο της σαμανθα???????:haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom