• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κοπή πίτας στην Αθήνα 1/2/25

thalia tsif

Member
Καλή ιδέα είναι να φύγουμε από την Αθήνα και να πάμε Θεσσαλονίκη για κοπή πίτας και ότι άλλο προκύψει με τα καρντάσια. Να πάμε να φάμε αλλά να μάθουμε τι γέμιση έχουν βάλει στην πίτα..
Αυτό είναι χτύπημα χάμω από τη μέση.
Πολυ ωραια ιδέα ..να έρθετε.. και βασιλόπιτα ωραια θα έχουμε και ωραια παρέα είμαστε και μετρό από φέτος έχουμε 🤣🤣

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Η ελαχιστη καταναλωση οκ και αποδεκτη. Προκαταβολη πως θα δωσουμε?
Προσωπικά είμαι διατεθειμένη να δώσω ένα μικρό ποσό ανα άτομο προκαταβολικά σε αυτόν που θα αναλάβει να δώσει τα χρήματα της προκαταβολής. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος/α που θα είναι διατεθειμένος/η να βάλει απο τη τσέπη του/της αυτό το ποσό μόνος/η του/της. Επίσης θα πρέπει να δηλώσουμε παρουσίες για να δούμε και πόσοι είναι διατεθειμένοι να έρθουν, γιατί παίζει ρόλο και για το χώρο που ψάχνετε.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ελάτε Χαλκίδα που έχουμε πετροσωλήνες!
View attachment 482386
Συγγνώμη για την παρέμβαση αλλά η αλιεία, η διακίνηση, η πώληση και η κατανάλωση τους απαγορεύεται σε όλη τη Μεσόγειο εδώ και 3 δεκαετίες. Αλλά δεν είναι μόνο αυτή η παρανομία. Επειδή πωλούνται παράνομα, δεν ελέγχονται από κανένα. Ομως οι πετροσωλήνες ή χουρμάδες όπως τους έμαθα παιδάκι περιέχουν πολλά βαρέα μέταλλα σε μεγάλη ποσότητα και είναι επίφοβη η κατανάλωση τους (πέρα από παράνομη). Η ταβέρνα που πηγαίνεις είναι επικίνδυνη.

Θα πρότεινα να διαγράψεις τα σχετικά posts και να σταματήσεις να τους τρως

Συνεχίστε με την πίτα. Αν και δεν σας βλέπω να βρίσκεται μαγαζί...

paefstra

Member
Προσωπικά είμαι διατεθειμένη να δώσω ένα μικρό ποσό ανα άτομο προκαταβολικά σε αυτόν που θα αναλάβει να δώσει τα χρήματα της προκαταβολής. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος/α που θα είναι διατεθειμένος/η να βάλει απο τη τσέπη του/της αυτό το ποσό μόνος/η του/της. Επίσης θα πρέπει να δηλώσουμε παρουσίες για να δούμε και πόσοι είναι διατεθειμένοι να έρθουν, γιατί παίζει ρόλο και για το χώρο που ψάχνετε.
Προκαταβολη δεν μαζευεται μεταξυ αγνωστων με τιποτε.
Περσι μαζευτηκαμε καμια 50ρια νομιζω?
Γενικα πρεπει να ξεχασουμε κεντρικα και γνωστα μαγαζια στο κεντρο για Σαββατο. Διπλα σε σταση μετρο αρκει.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Προκαταβολη δεν μαζευεται μεταξυ αγνωστων με τιποτε.
Περσι μαζευτηκαμε καμια 50ρια νομιζω?
Πολλοί απο εμάς εδώ στο φόρουμ δεν είμαστε και τόσο άγνωστοι ώστε να μην μπορούμε να εμπιστευτούμε ένα άτομο, που είναι γνωστό χρόνια τώρα απο πολλούς, και να βάλουμε 5€/άτομο σε ένα λογαριασμό του. Φυσικά είναι προσωπική μου γνώμη αυτό και δεν σημαίνει οτι είναι σωστή, ούτε περιμένω να γίνει και αποδεκτή αν δεν το θέλουν οι περισσότεροι.

Απο τη στιγμή που η συνάντηση για τη κοπή της πίτας αφορά όλο το φόρουμ με τα χιλιάδες μέλη που έχει και μπορεί να έρθει όποιος επιθυμεί, δεν γίνεται να περιμένουμε απο έναν άνθρωπο να κάνει τα πάντα και να βάζει και χρήματα απο τη τσέπη του! Εγώ δεν θα το έκανα αυτό. Είμαι όμως διατεθειμένη να βοηθήσω όσο μπορώ για να γίνει αυτή η συνάντηση και να περάσουμε καλά.

Γενικα πρεπει να ξεχασουμε κεντρικα και γνωστα μαγαζια στο κεντρο για Σαββατο. Διπλα σε σταση μετρο αρκει.
Και στο Κιάτο να το κάνετε εγώ θα έρθω :haha:

STKF

Member
Αν θέλετε μπορώ να ρωτήσω σε ένα γνωστό μπαρ που βρίσκεται πέντε λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό του μετρό Δημοτικό Θέατρο στον Πειραιά.

8avos

Member
Cartone all day Bar,στάση μετρό Κεραμεικος.

Πέρυσι έγινε μια βεσποσυναντηση χειμώνα και μας παραχωρήθηκε ένα κομμάτι χώρου.

Αν θέλετε,μπορεί κανείς να το τσεκάρει.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Συγγνώμη για την παρέμβαση αλλά η αλιεία, η διακίνηση, η πώληση και η κατανάλωση τους απαγορεύεται σε όλη τη Μεσόγειο εδώ και 3 δεκαετίες. Αλλά δεν είναι μόνο αυτή η παρανομία. Επειδή πωλούνται παράνομα, δεν ελέγχονται από κανένα. Ομως οι πετροσωλήνες ή χουρμάδες όπως τους έμαθα παιδάκι περιέχουν πολλά βαρέα μέταλλα σε μεγάλη ποσότητα και είναι επίφοβη η κατανάλωση τους (πέρα από παράνομη). Η ταβέρνα που πηγαίνεις είναι επικίνδυνη.

Θα πρότεινα να διαγράψεις τα σχετικά posts και να σταματήσεις να τους τρως

Συνεχίστε με την πίτα. Αν και δεν σας βλέπω να βρίσκεται μαγαζί...
Ο παραλογισμός έγκειται στο ότι ενώ απαγορεύεται η αλιεία όλα τα ουζαδικα της περιοχής τις έχουν στο μενού ως τοπικό μεζέ.
Όπως και ενώ ισχύει απαγόρευση αμμοληψιας από ποτάμια βρίσκουμε πολλά οικόπεδα στρωμένα με ποταμισια άμμο.
Όσο για την επικινδυνότητα ήδη τρώμε πολύ πιο επικίνδυνα και βλαβερά τρόφιμα.
Είμαστε όμως off topic...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.715
Μέλη
39.452
Νεότερο μέλος
thaliakk