• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κοπή πίτας στην Αθήνα 1/2/25

varioAthens

Member
Εγω εχω στειλει 2 μειλ σε ενα ωραιο μπαρακι για ορθιους διπλα στο σταθμο Ακροπολη κ με εχουν γραψει κανονικα.

Spark

Member
Θα πρωτοπορήστε έναντι των Θεσσαλονικιών που και μαγαζί θα βρουν και θα βρεθούν όπως κάθε χρόνο και θα συνεχίσουν να σας την λένε και δεν θα έχουν άδικο και θα περάσουν καλύτερα..
Καλή ιδέα είναι να φύγουμε από την Αθήνα και να πάμε Θεσσαλονίκη για κοπή πίτας και ότι άλλο προκύψει με τα καρντάσια. Να πάμε να φάμε αλλά να μάθουμε τι γέμιση έχουν βάλει στην πίτα..

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Αν και είπα ότι δεν θέλω να ανακατευτώ, υπάρχει και το Μύρτιλλο πολύ κοντά στο σταθμό Πανόρμου. Έχουμε συναντηθεί ξανά εκεί. Πολύ πιθανόν να μας ζητήσουν να πληρώσουμε ένα ποσό ως κράτηση και ελάχιστη κατανάλωση.

tatooine

Member
Καλή ιδέα είναι να φύγουμε από την Αθήνα και να πάμε Θεσσαλονίκη για κοπή πίτας και ότι άλλο προκύψει με τα καρντάσια. Να πάμε να φάμε αλλά να μάθουμε τι γέμιση έχουν βάλει στην πίτα..
Αυτό είναι χτύπημα χάμω από τη μέση.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Γιατί θα πρέπει να γίνει Σάββατο βράδυ και όχι Κυριακή μεσημέρι;

paefstra

Member
Αν και είπα ότι δεν θέλω να ανακατευτώ, υπάρχει και το Μύρτιλλο πολύ κοντά στο σταθμό Πανόρμου. Έχουμε συναντηθεί ξανά εκεί. Πολύ πιθανόν να μας ζητήσουν να πληρώσουμε ένα ποσό ως κράτηση και ελάχιστη κατανάλωση.
Η ελαχιστη καταναλωση οκ και αποδεκτη. Προκαταβολη πως θα δωσουμε?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.715
Μέλη
39.452
Νεότερο μέλος
thaliakk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom