• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

maria91

Member
Και απο το ΑΤΜ με την ίδια την κάρτα τα πιστώνει αμέσως. Αμέσως όμως.
Κι από ΑΤΜ αμέσως μπαίνουν. Με πληρωμή κάρτας. Το έκανα για πολλούς μήνες πριν ανοίξω τελικά λογαριασμό την άλφα.
Καναμε ακριβως το ιδιο..στο απ φαινοταν κανονικα κ οταν πηγαινα να κανω τη αγορα μου την απερριπτε!για πειτε μου κ εσεις...ο ενας υπαλληλος μας ειπε οτι πρεπει να περιμενουμε 1 μερα περιμεναμε
Την επομενη μερα παλι αγορα δε μπορουσαμε να κανουμε,ξεκιναμε τα τηλεφωνα στη αλφα μας αρχιζουν τα θελει 3 εργασιμες ο ενας,ο αλλος οχι μπορειτε να τα χρησιμοποιησετε αμεσα τα βλεπουμε στο λογαριασμο σας κ τελος?το pos του κωτσου δε επαιρνε τη πληρωμη κ τελικα δε το ψωνισαμε

nick07

Member
Εκει την πατησαμε γιατι βαλαμε απο το ατμ....αν δε παθεις δε θα μαθεις :rolleyes-80:
Πλεον τα περισσοτερα ATM ειναι με καταθεση χωρις φακελο με αυτοματη καταμετρηση απο το μηχανημα και αν καταθεσεις χωρις φακελο, τα χρηματα πιστωνονται στο λογαριασμο αμεσα.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Εκει την πατησαμε γιατι βαλαμε απο το ατμ....αν δε παθεις δε θα μαθεις :rolleyes-80:
Εγώ κάνω πρόωρη εξόφληση υπολοίπου μέσω της εφαρμογής και έτσι το πιστωτικό μου όριο επανέρχεται στη μέγιστη τιμή του.
Επιλέγω "πληρωμή κάρτας" και πληρώνω το ποσό που θέλω και έτσι την ίδια στιγμή αυξάνεται ισόποσα το διαθέσιμο ποσό μου για αγορές, το οποίο είναι ίσο ή μικρότερο από το πιστωτικό μου όριο.

maria91

Member
Πλεον τα περισσοτερα ATM ειναι με καταθεση χωρις φακελο με αυτοματη καταμετρηση απο το μηχανημα και αν καταθεσεις χωρις φακελο, τα χρηματα πιστωνονται στο λογαριασμο αμεσα.
Το ειπα κ πιο πανω,καταθεσαμε τα λεφτα,βγηκαν αμεσα στο υπολοιπο μεσα στο απ αλλα στο πος δε μ αφηνε να κανω αγορα!δηλαδη εβλεπα τα λεφτα μεσα στη καρτα διαθεσιμα οτι εχουν μπει αλλα αγορα δε γινοταν!επισης ατμ με φακελο για καταθεση εχω να πετυχω πανω απο 2 χρονια υπαρχουν ακομη???ολα με αυτοματη καταθεση ειναι πλεον!

afrodite39

Member
Εγώ κάνω πρόωρη εξόφληση υπολοίπου μέσω της εφαρμογής και έτσι το πιστωτικό μου όριο επανέρχεται στη μέγιστη τιμή του.
Επιλέγω "πληρωμή κάρτας" και πληρώνω το ποσό που θέλω και έτσι την ίδια στιγμή αυξάνεται ισόποσα το διαθέσιμο ποσό μου για αγορές, το οποίο είναι ίσο ή μικρότερο από το πιστωτικό μου όριο.
και γω αυτό κάνω…..

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Το ειπα κ πιο πανω,καταθεσαμε τα λεφτα,βγηκαν αμεσα στο υπολοιπο μεσα στο απ αλλα στο πος δε μ αφηνε να κανω αγορα!δηλαδη εβλεπα τα λεφτα μεσα στη καρτα διαθεσιμα οτι εχουν μπει αλλα αγορα δε γινοταν!επισης ατμ με φακελο για καταθεση εχω να πετυχω πανω απο 2 χρονια υπαρχουν ακομη???ολα με αυτοματη καταθεση ειναι πλεον!
Αυτό που περιγράφεις μου έτυχε και μένα την 1η φορά που έβαλα μετρητά από ATM στην Aegean visa για να αυξήσω το όριο και δεν μπορούσα τελικά να κάνω μια αγορά μικρή ενώ φαινόταν ότι έχω διαθέσιμο όριο.
Μίλησα με Alpha έβλεπαν και τις κινήσεις που τροφοδοτούσα την καρτα και τελικά άκρη δεν έβγαλα... Ήταν ο πρώτος μήνας συναλλαγών και δεν είχα κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις στην κάρτα.
Μου είπαν ότι είχα ξεπεράσει το ημερήσιο όριο συναλλαγών.
Έκανα και εγώ αύξηση αυτού του ορίου και από τότε κάνω πρόωρη εξόφληση υπολοίπου της κάρτας μέσω της εφαρμογής και είμαι πάντα οκ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.715
Μέλη
39.452
Νεότερο μέλος
thaliakk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα