tatooine
Member
Και απο το ΑΤΜ με την ίδια την κάρτα τα πιστώνει αμέσως. Αμέσως όμως.Εκει την πατησαμε γιατι βαλαμε απο το ατμ....αν δε παθεις δε θα μαθεις
Και απο το ΑΤΜ με την ίδια την κάρτα τα πιστώνει αμέσως. Αμέσως όμως.Εκει την πατησαμε γιατι βαλαμε απο το ατμ....αν δε παθεις δε θα μαθεις
Πραγματι, απλα αλλαζει το χρωμα στις κινησεις σε 3 μερες. Το πιστωτικο οριο ειναι διαθεσιμο αμεσα.Και απο το ΑΤΜ με την ίδια την κάρτα τα πιστώνει αμέσως. Αμέσως όμως.
Και απο ιμπανκινγ το ίδιο ειναι. Τα Χρήματα όμως φαίνονται αμέσως διαθεσιμα.Πραγματι, απλα αλλαζει το χρωμα στις κινησεις σε 3 μερες. Το πιστωτικο οριο ειναι διαθεσιμο αμεσα.
Κι από ΑΤΜ αμέσως μπαίνουν. Με πληρωμή κάρτας. Το έκανα για πολλούς μήνες πριν ανοίξω τελικά λογαριασμό την άλφα.Εκει την πατησαμε γιατι βαλαμε απο το ατμ....αν δε παθεις δε θα μαθεις
Και απο το ΑΤΜ με την ίδια την κάρτα τα πιστώνει αμέσως. Αμέσως όμως.
Καναμε ακριβως το ιδιο..στο απ φαινοταν κανονικα κ οταν πηγαινα να κανω τη αγορα μου την απερριπτε!για πειτε μου κ εσεις...ο ενας υπαλληλος μας ειπε οτι πρεπει να περιμενουμε 1 μερα περιμεναμεΚι από ΑΤΜ αμέσως μπαίνουν. Με πληρωμή κάρτας. Το έκανα για πολλούς μήνες πριν ανοίξω τελικά λογαριασμό την άλφα.
Πλεον τα περισσοτερα ATM ειναι με καταθεση χωρις φακελο με αυτοματη καταμετρηση απο το μηχανημα και αν καταθεσεις χωρις φακελο, τα χρηματα πιστωνονται στο λογαριασμο αμεσα.Εκει την πατησαμε γιατι βαλαμε απο το ατμ....αν δε παθεις δε θα μαθεις
Εγώ κάνω πρόωρη εξόφληση υπολοίπου μέσω της εφαρμογής και έτσι το πιστωτικό μου όριο επανέρχεται στη μέγιστη τιμή του.Εκει την πατησαμε γιατι βαλαμε απο το ατμ....αν δε παθεις δε θα μαθεις
Το ειπα κ πιο πανω,καταθεσαμε τα λεφτα,βγηκαν αμεσα στο υπολοιπο μεσα στο απ αλλα στο πος δε μ αφηνε να κανω αγορα!δηλαδη εβλεπα τα λεφτα μεσα στη καρτα διαθεσιμα οτι εχουν μπει αλλα αγορα δε γινοταν!επισης ατμ με φακελο για καταθεση εχω να πετυχω πανω απο 2 χρονια υπαρχουν ακομη???ολα με αυτοματη καταθεση ειναι πλεον!Πλεον τα περισσοτερα ATM ειναι με καταθεση χωρις φακελο με αυτοματη καταμετρηση απο το μηχανημα και αν καταθεσεις χωρις φακελο, τα χρηματα πιστωνονται στο λογαριασμο αμεσα.
και γω αυτό κάνω…..Εγώ κάνω πρόωρη εξόφληση υπολοίπου μέσω της εφαρμογής και έτσι το πιστωτικό μου όριο επανέρχεται στη μέγιστη τιμή του.
Επιλέγω "πληρωμή κάρτας" και πληρώνω το ποσό που θέλω και έτσι την ίδια στιγμή αυξάνεται ισόποσα το διαθέσιμο ποσό μου για αγορές, το οποίο είναι ίσο ή μικρότερο από το πιστωτικό μου όριο.
Αυτό που περιγράφεις μου έτυχε και μένα την 1η φορά που έβαλα μετρητά από ATM στην Aegean visa για να αυξήσω το όριο και δεν μπορούσα τελικά να κάνω μια αγορά μικρή ενώ φαινόταν ότι έχω διαθέσιμο όριο.Το ειπα κ πιο πανω,καταθεσαμε τα λεφτα,βγηκαν αμεσα στο υπολοιπο μεσα στο απ αλλα στο πος δε μ αφηνε να κανω αγορα!δηλαδη εβλεπα τα λεφτα μεσα στη καρτα διαθεσιμα οτι εχουν μπει αλλα αγορα δε γινοταν!επισης ατμ με φακελο για καταθεση εχω να πετυχω πανω απο 2 χρονια υπαρχουν ακομη???ολα με αυτοματη καταθεση ειναι πλεον!