• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κοπή πίτας στην Αθήνα 1/2/25

8avos

Member
Α Οκ νομιζα επειδη ειπες οτι εχεις ξαναπαει για πιτα οτι μενεις εδω
Οχι όχι,πανελλήνια χειμερινή συνάντηση είχαμε και ο ένας απογευματινός καφές έγινε εκεί,καθώς είχε και φαγητό για όποιον ήθελε,τύπου μπέργκερ.

Εβλεπα που αμφιταλαντευοσασταν,είχα εικόνα του χώρου,τον πρότεινα,δυστυχώς κάτι παραπάνω δεν μπορώ να κάνω.

Μακαρι να βρεθεί πόσο μάλλον να φανεί χρήσιμη η πληροφορία

bandit650

Member
Cartone all day Bar,στάση μετρό Κεραμεικος.

Πέρυσι έγινε μια βεσποσυναντηση χειμώνα και μας παραχωρήθηκε ένα κομμάτι χώρου.

Αν θέλετε,μπορεί κανείς να το τσεκάρει.
Με ξεπερνάει ότι ξέρετε ένα χώρο τον προτείνετε και περιμένετε "κάποιον" να το τσεκαρει.
Δε πάει έτσι. Να μιλήσεις με το μαγαζί και αν υπάρχει συμφωνία το προτείνεις. Αν προταθούν περισσότερα από ένα γίνεται επιλογή μεταξύ τους.
Εγώ πέρσι αυτό είχα κάνει. Πρότεινα ένα μαγαζί αφού είχα μιλήσει και υπήρχε διαθεσιμότητα.
Απλά επιλέχθηκε κάποιο άλλο.
Δε κλείνουμε συμβόλαιο.
Θάνος δε αφορά εσένα απλά με αφορμή την ανάρτηση σου το έγραψα
Επίσης αν αυτός που κλείσει το μαγαζί για κάποιον προσωπικό λόγο δε μπορεσει να παραβρεθεί η συνάντηση θα γίνει. Γιατί το μαγαζί θα κλείσει στο όνομα του φόρουμ.

Last edited:

Spark

Member
Ακούστε τώρα μια ιστορία σημερινή, αληθινή ιστορία, κάνω και σενάρια εγώ, συνέχεια κάνω σενάρια και κατασκευάζω φανταστικούς κόσμους που τους κάνω πραγματικότητα με το μυαλό μου
state of mind.
Λοιπόν σήμερα είναι που σκάνε εκρήξεις από τον Ήλιο και φτάνουν ακτινοβολίες στη Γη,
είχα βγει με το όχημα, space traveller διαστημόπλοιο να διασχίζει τους δρόμους της Αθήνας βράδυ.
Κατέβηκα προς downtown την Λ.Μεσογείων φτάνω κόμβο Κηφισίας προχωρώ την Αλεξάνδρας.
Βλέπω στο Πεδίο του Άρεως εκδήλωση, φώτα λευκά σε φωτισμένα δέντρα και επιγραφή "Χριστουγεννιάτικο Χωριό" καλό κ αυτό για μικρά παιδιά.
Τα μεγάλα παιδιά πάνε παρακάτω στο Μεταξουργείο έχει εκεί θέατρα και μπαράκια.

Λοιπόν έφαγα μια ηλιακή έκλαμψη στο κεφάλι εκεί που λέγαμε ένα τραγούδι σκάνε τα φωτόνια,
3 μουσικοί από το παλιό γκρούπ, σκέφτηκα να φέρω τους άλλους 2 στην κοπή πίτας για event.
Ο ένας κιθαρίστας τραγουδιστής ροκ, ο άλλος μπουζουκξής ρεμπέντης, εγώ μπορεί να πω, ίσως κάνουμε κάτι.
Τους ρωτάω θέλετε να πάμε να τα πιούμε 1/2; Λένε ναι. Δεν σας χαλάει να έρθουν τα όργανα.
Το πρωί να φοράτε τσίγκινο καπελάκι γιατί βαράει ο Ήλιος..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.715
Μέλη
39.452
Νεότερο μέλος
thaliakk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα